19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

takiliyoruz valla aynen bol bol gezmece iste napalim esim sabah dpkuzda gidiyor aksam yedide geliyor hafta sonlarida bi gun izinli bi gun yarim gun calisiyor canim

takiliyoruz valla aynen bol bol gezmece iste napalim esim sabah dpkuzda gidiyor aksam yedide geliyor hafta sonlarida bi gun izinli bi gun yarim gun calisiyor canim

Benimkide gündüz 8 buçuk ta işte aksam 5 te çıkış bi gün evde diğer gün yarim çalışıyor bazen görev yazdiruyolar iki günde çalışmış oluyo :)

Doğru vallah temizlik te temizlik :)))) bırakın yahuuu süslenip puslenip çıkın gezin :))))) ev isi yapılır yani
ayy hiç sorma şşu temizlk meselsi gözümde büyüyor hafta sonu annemle kardeşim gelecek inşalalh yaz temizliğimi yapacagız hep beraber benm eşimn işinden dolayı gezemiyozda pek evde dur dur bebek meselesine takılıp kaldım okulu dondurmustum seneye devam edeceğim buyıl bşterdi dondurmasam

Canimmm topigime hos geldinn o kadar yorma kendini sende ya uzansaydin az. Evde kala kala zaten insanin piskolisi bozuluyo annenle kardeşin gelince bol bol gezersin aklımizdan çıkarırsak kendiliğinden oluvercek te iste :))))

Canimmm topigime hos geldinn o kadar yorma kendini sende ya uzansaydin az. Evde kala kala zaten insanin piskolisi bozuluyo annenle kardeşin gelince bol bol gezersin aklımizdan çıkarırsak kendiliğinden oluvercek te iste :))))
hoşbuldum canım bebek meselesini aklımdan çıkarmam zor görünüyor vallahi elimd edeğilki
yok canım ben bişey yapmadım daha annemlerle beraber temizlik yapıcaz tek başıma gözüm kesmiyor acıkcası sadece kapıları deterjanlı suyla sildim bide pencereleri kapılarımda çok parmak izi kalıyor çok sinir bozucu annmler gelene kadar ufak işleri hallederim onlar gelince halılar vs yıkanck yataklarım güneşletilecek ev temizlenecek mutfak dolabım falan silincek birsürü iş var vs vs tek basıma zor yapardım saolsunlar inşallah gelecekler haftasonu

Kız aklından çıkarmak için o kadar nedenin varki :)) tabikide elimizde değil gerçekten ama zorlamamiz lazim piskolojikmen rahatlamamiz lazim. Temizlik konusuna gelince ne sen sor ne ben soylim hiiic kimse yardim etmez bana eltilerim gorumcelerim hep ayni mahallede ama hic biri isim olunca kapımı calmiyolar bile. Kursa gidiyorum ya pek ilgilenemiyorum haftada iki gün temizlik yapıyorum. Annemler taa memLeketteler gelemiyolar ben kaldım tek basıma Allah razi olsun esimden yapio yardim ediyo yoksa halim yaman :)))))

elti görümce görmeyeym ömrümce ne faydaları olack zararları olur faydaları olacagına sağolsunlar annemle kızkardeşim gelcek allah başımdan eksik etmesin tek başıma zor yapardımyoksa

elti görümce görmeyeym ömrümce ne faydaları olack zararları olur faydaları olacagına sağolsunlar annemle kızkardeşim gelcek allah başımdan eksik etmesin tek başıma zor yapardımyoksa

Ayy Allah yardımcıları olsun Allah onlardan razi olsun.

H Heidi000 canım beni realde tanimiyosunuz ama yalan soylemiyim eltimin ilk doğumunda hic bir gorumcem eltim gitmedi yanina ben doğumunda yanindaydim kızı simdi 2 buçuk yasında maddi manevi her turlu destek verdim benim misafirim olsa bir isim olsa kızım var evindeki objeleri kırar diye korkuyorum ondan gelemiyorum diyo. Ona da tamam dedim diğer eltim de hamile iki oğlu da var en kucugu 10 yasında her gittiğimizde bize birşey ikram etmeye kalkıştığında yenge sen otur ben yaparım diyorum hazırlayıp ikram ediyorum temizliyorum ondan sonra çıkıyorum onlarda öyle birşey yok. :))))) her geldiklerinde en iyi şekilde agirlamisimdir ustume yoktur :)) Ama asla dur burayı kirlettik yada sana yardim edelim denediler. Evimizi bir kere taşıdık ailesinden hic kimse gelip yardim etmedi tek başımıza taşıyıp dayadik dosedik eşim niye gelmediniz dediğinde işimiz vardı oğlum hastaydı kızım hastaydı bilmem kim vefat etmişti :))) boyle şeyler ama hiiic takmiyorum yeminle sanki hiiic birşey olmamış gibi davraniyorum guluyorum evleniyorum :)

En iyisini sen yapıyorsun boşver canım... benim sorma nedeni meraktan artık bende gitmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…