19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ayy inşallah öyledir kendi piskolojimi düzeltirken sizdende destek istiyorum ayni şekilde bende veririm o yüzden buradayım zaten :)) yaptın bakım sabahtandir is temizlik yemek naptin
temizliği bitirdim balkonları yıkadım oturdum son olarak aksama da köfteyle patatesi fırına sürecem yanına cacık salata ee daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı

temizliği bitirdim balkonları yıkadım oturdum son olarak aksama da köfteyle patatesi fırına sürecem yanına cacık salata ee daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı

O my good neredeydin sen misafir kabul ediyor musun :))))

valla ben de kaç gündür temizliğe adadım kendimi dip bucak bişey kalmadı .. daha ne olsun ellerine sağlık bu arada

etmemm miiiiii canikom gelen misafir sen ol kebap bile yaparım :) eee sen neler yaptın

Oysss ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun tatlomm ben vallah eltilerimle gorumcemle dolandik biraz gezindik yemek yapmadım bizimkiler mangal yapacaklar onları bekliyorum

senin kurs varmış canım ben evdeyim duramadım yapim dedim aman o da belli olmadı gitti iyce stres olduk

Evet canım ya sülalesiyle ayni mahallede oturuyorum :))))) evde olsamda yapmazdim ya çok usengec olmusum yaa ne yapcam bu halime :))))) bazen WC ye bile ufleye pufleye gidiyorum benim yerime biri gitse diyorum komandayi bile olduğu yerden kaldırmak istemiyorum cagirsamda kendi gelse diyorum :)))))) çok halsiz olmusum vallah. Maşallah siz çok caliskansiniz vallah :))

ara sıra oluyor canım öylee ben de gaza gelmişken yapim dedim bizimkilerin hepsi memlekette burda bi başımızayız eşimle

ara sıra oluyor canım öylee ben de gaza gelmişken yapim dedim bizimkilerin hepsi memlekette burda bi başımızayız eşimle

Koz ne güzel yaa takilin iste :)))) bizimkiler buralar hep esimle birşeyler yapıyoruz :)) her gün çalışıyor mu esin yoksa varrdiali mi?

mormenekse0101 kız vazgeçince kafayı yemekten bak bana 4 senedir evliyim hiic korunmadik cildirmam mi gerekiyo evet cildirdigimda oldu ama iyiyim beeenn cooook iyiyim :)) saldim gitti

Koz ne güzel yaa takilin iste :)))) bizimkiler buralar hep esimle birşeyler yapıyoruz :)) her gün çalışıyor mu esin yoksa varrdiali mi?

mormenekse0101 kız vazgeçince kafayı yemekten bak bana 4 senedir evliyim hiic korunmadik cildirmam mi gerekiyo evet cildirdigimda oldu ama iyiyim beeenn cooook iyiyim :)) saldim gitti

bende kafayı eve taktım tozu alıyorum oturuyorum baktım tekrar toz oldu kalkıp tekrar alıyorum bi odayı 5 6 defa siliyorum bez iz yapıyo tekrar tekrar siliyorum halıları süpürdüm kesmedi beni balkona attım sirkeledim ohhhh içim rahatladı camlarıda silecektimde kendimi frenledim yarın bahar temizliğine baslıyoruuummmm :) isteyen yardıma gelsin kızlar açıyorum oyun havalarını keyifle yapıyorum

Allahım yaaa :))) maşallah sizeee bende istiyorum ondan :)))

Allahım yaaa :))) maşallah sizeee bende istiyorum ondan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…