senin bu neşen bize güç veriyo iyi ki varsın canımCanım benim yaa :) ben çok rahatim yeminle gezip gezip eve istedigim saatte donuyoruz bekliyenimiz yok :)))) simdilik beynim çok daginik bunalıma girmek istemiyorum :) ltfen sizde gitmeyin.
senin bu neşen bize güç veriyo iyi ki varsın canım
temizliği bitirdimAyy inşallah öyledir kendi piskolojimi düzeltirken sizdende destek istiyorum ayni şekilde bende veririm o yüzden buradayım zaten :)) yaptın bakım sabahtandir is temizlik yemek naptin
temizliği bitirdimbalkonları yıkadım oturdum son olarak aksama da köfteyle patatesi fırına sürecem yanına cacık salata ee daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı
etmemm miiiiii canikom gelen misafir sen ol kebap bile yaparım :)O my goodneredeydin sen misafir kabul ediyor musun :))))
valla ben de kaç gündür temizliğe adadım kendimi dip bucak bişey kalmadı .. daha ne olsun ellerine sağlık bu aradatemizliği bitirdimbalkonları yıkadım oturdum son olarak aksama da köfteyle patatesi fırına sürecem yanına cacık salata ee daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı
etmemm miiiiii canikom gelen misafir sen ol kebap bile yaparım :)eee sen neler yaptın
valla ben de kaç gündür temizliğe adadım kendimi dip bucak bişey kalmadı .. daha ne olsun ellerine sağlık bu arada
canım senin eşinin ailesi istanbulda mı yakınsın yaniOysss ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun tatlommben vallah eltilerimle gorumcemle dolandik biraz gezindik yemek yapmadım bizimkiler mangal yapacaklar onları bekliyorum
senin kurs varmış canım ben evdeyim duramadım yapim dedim aman o da belli olmadı gitti iyce stres oldukKız sende mii temizlik yapiosun :))) ben simdi yapmicam kursum bu ay bitiyor bide tayinler belli olsun sonra dedim :)
senin kurs varmış canım ben evdeyim duramadım yapim dedim aman o da belli olmadı gitti iyce stres olduk
ara sıra oluyor canım öylee ben de gaza gelmişken yapim dedimEvet canım ya sülalesiyle ayni mahallede oturuyorum :))))) evde olsamda yapmazdim ya çok usengec olmusum yaa ne yapcam bu halime :))))) bazen WC ye bile ufleye pufleye gidiyorum benim yerime biri gitse diyorum komandayi bile olduğu yerden kaldırmak istemiyorum cagirsamda kendi gelse diyorum :)))))) çok halsiz olmusum vallah. Maşallah siz çok caliskansiniz vallah :))
ohhh sizede afiyet bal şeker olsunOysss ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun tatlommben vallah eltilerimle gorumcemle dolandik biraz gezindik yemek yapmadım bizimkiler mangal yapacaklar onları bekliyorum
ara sıra oluyor canım öylee ben de gaza gelmişken yapim dedimbizimkilerin hepsi memlekette burda bi başımızayız eşimle
ara sıra oluyor canım öylee ben de gaza gelmişken yapim dedimbizimkilerin hepsi memlekette burda bi başımızayız eşimle
bende kafayı eve taktım tozu alıyorum oturuyorum baktım tekrar toz oldu kalkıp tekrar alıyorum bi odayı 5 6 defa siliyorum bez iz yapıyo tekrar tekrar siliyorum halıları süpürdüm kesmedi beni balkona attım sirkeledim ohhhh içim rahatladıara sıra oluyor canım öylee ben de gaza gelmişken yapim dedimbizimkilerin hepsi memlekette burda bi başımızayız eşimle
bende kafayı eve taktım tozu alıyorum oturuyorum baktım tekrar toz oldu kalkıp tekrar alıyorum bi odayı 5 6 defa siliyorum bez iz yapıyo tekrar tekrar siliyorum halıları süpürdüm kesmedi beni balkona attım sirkeledim ohhhh içim rahatladıcamlarıda silecektimde kendimi frenledim yarın bahar temizliğine baslıyoruuummmm :) isteyen yardıma gelsin kızlar açıyorum oyun havalarını keyifle yapıyorum
Kizlar moral bozmak yok birbirimize destek olmalıyız. .hava ne kadar güzel yaaaCanım benim yaa :) ben çok rahatim yeminle gezip gezip eve istedigim saatte donuyoruz bekliyenimiz yok :)))) simdilik beynim çok daginik bunalıma girmek istemiyorum :) ltfen sizde gitmeyin.
bende kafayı eve taktım tozu alıyorum oturuyorum baktım tekrar toz oldu kalkıp tekrar alıyorum bi odayı 5 6 defa siliyorum bez iz yapıyo tekrar tekrar siliyorum halıları süpürdüm kesmedi beni balkona attım sirkeledim ohhhh içim rahatladıcamlarıda silecektimde kendimi frenledim yarın bahar temizliğine baslıyoruuummmm :) isteyen yardıma gelsin kızlar açıyorum oyun havalarını keyifle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?