19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

h.buldum canm..
uğraşıoz vallaa, yaptığm bişi yok.. Regl olmayı bkliorumm..
sen naslsnn. Gelişme var mı

Hiiic bir gelişme yok canım psikolojik gelişmemiz var grupça :))) gayet relax durumdayız:))))) ne kadar kaldı canım regl olmana

Eltim yüzünden canım ya uzun hikaye bi ara yazarım özelden

Olur canım çok merak ettim. Ben ne olursa olsun iyilikten kötülük çıkmayacağına eminim bu dünyada olmasa sa diğer dünyada mukafatimi alacagimi bildiğim için içimde yaşıyorum esimle yaşıyorum o da sakinleştirir :))) amaaannn

1,bucuk yildir evliyiz evlendigimizden beri istiyoruzz olmadii simdi doktora gitmeye basladim yumurta tembelligi oldugunu soyledii

Canım çok basit bi sorunmus netten bak bi araştır o kadar iyi gelen şeyler varki bitkisel olarak araştır canım bu msji arkadaslar okusalar sana öneride bulunurlar yumurta tembelligim olmadığı için hic araştırıp denk gelmedim de. Daha yeni evlisin kuzum yaaa çok şükür Allaha yasında yerinde olacak elbet canım bak kaç kişiyiz hepimiz başından beri istiyoruz Vermiyen Allah vermiyo kafamizdan atmayı deniyoruz :))) bi uğraş bi oyalanisla kapatiyoruz :)) bakalım nasil sonuclancak

2 gun kaldı ama daha erkn olurum sanırım. Çunku çook sancım var

Hadi inşallah hamissindir canım ilk hamisimiz sen olursun inşallah :))) hayal kırıklığı olmasın canım olacağı varsa olur olmazsa Allahın takdiri
inşllh canm.. :)))
yok yani ben şuan regl olmaya şartlandrdım ya kendimi, test yapıp negatifi gorursem biraz kotu olurum o yuzden )))
sen ne kadardı istiodun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…