En iyisini sen yapıyorsun boşver canım... benim sorma nedeni meraktan artık bende gitmiyorumda
Slmkızlarrr
h.buldum canm..A.s canimm hoşgeldin nerelerdesin görünmüyorsun :)
h.buldum canm..
uğraşıoz vallaa, yaptığm bişi yok.. Regl olmayı bkliorumm..
sen naslsnn. Gelişme var mı
Eltim yüzünden canım ya uzun hikaye bi ara yazarım özeldenSen Neden peki canim
Eltim yüzünden canım ya uzun hikaye bi ara yazarım özelden
Slm kzlarr iyi aksamlar
Hoşbuldum cnm evett bendee sizdenimmbebiş diyee diyyee deliricem artikkk olmuyor maaleseff
1,bucuk yildir evliyiz evlendigimizden beri istiyoruzz olmadii simdi doktora gitmeye basladim yumurta tembelligi oldugunu soylediiSakin ol canım uzulmek yokne kadardir evlisin canım ne zamandır istiyorsun?
1,bucuk yildir evliyiz evlendigimizden beri istiyoruzz olmadii simdi doktora gitmeye basladim yumurta tembelligi oldugunu soyledii
2 gun kaldı ama daha erkn olurum sanırım. Çunku çook sancım varOlur canım çok merak ettim. Ben ne olursa olsun iyilikten kötülük çıkmayacağına eminim bu dünyada olmasa sa diğer dünyada mukafatimi alacagimi bildiğim için içimde yaşıyorum esimle yaşıyorum o da sakinleştirir :))) amaaannn
2 gun kaldı ama daha erkn olurum sanırım. Çunku çook sancım var
Bakalim Allah en iyisini bilirr en kisa zamanda hepimiz kavusuruz insallah bebişlerimize
yok canm yaa, umudum yokk :)))Kizzz hamis olabilir misin acaba :)))) gebelik testi yapaydin yaa :)))
yok canm yaa, umudum yokk :)))
hayal kırıklığı oluyo sonra
inşllh canm.. :)))Hadi inşallah hamissindir canım ilk hamisimiz sen olursun inşallah :))) hayal kırıklığı olmasın canım olacağı varsa olur olmazsa Allahın takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?