- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
olabilir cnm gecen ay benimde oyle oldu tam 6 gun gecikti.Arkadaslar adetim 3 qun qecikdi buqun 3.qun biraz rahatsizim usutmusum.bu yuzden qecikmis olabilirmi ya
5 yili bitirdik.hamileligin ha sina rastlamadim.
bugune kadar 2 kez test yapmisimdir o da esimin israriyla.
2 asilama sonrasi adet gecikmeden yapardim sonra otururdum yerime
simdi hiiiccc olacagini sanmiyom ama artik kafayi yedim sanirim.
cunku bi kac aydir adetli oldugum halde kasigimdaki hafif sizlamayi bebek sanip elimi karnima koyup seviniyom.
"lan ayse sen adetlisin kizim ne bebegikafa bi milyonnn.cok endiseliyim ben yaaa nerden cikti bu tup bebek.
Ocak 21
berfin cnm uyu sen fazla bisey dusunme rahat ol.
hic kalkma.biliyorum beklemek zor ama insallah sonu guzel olacak.
sorma valla cane ya adetli oldugum halde bi an unutup:)))))) yerim ben seni ya yemin ederim ben de oyleyim nasıl bi cilginliksa artık :))))))) kız aysee kafayı yedik bence artık
Arkadaslar adetim 3 qun qecikdi buqun 3.qun biraz rahatsizim usutmusum.bu yuzden qecikmis olabilirmi ya
Amin Canım benim allah razı olsun ben hala inanamıyorum inşallah sizde bana dua edin kalp atışlarını duyalım sıkıca tutunsun bebişim bana. Allahım tüm isteyenlere inşallah tattırsın bu duyguyu dua etmem mi canm. <3<3canim hayirli olsuunn gozunaydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua ettt darisi basimiza olsunn
canım Regl oldum bu ay bitti benim içinAdet olmayana kadar umut var hemen üzülme lütfen ben inanıyorum olacak hem az zaman geçti kurtajdan sonra hemen tutunacak yavrun
Amin cnm inşallah yumurtalari topladiktan sonra dollenmesni bekliyolar embriyo oluşursa rahime transfer ediyolar cnmAy Allahım rmeginizin karşılığı olarak hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah sonucunda annesi gibi temiz yürekli bi bebis olur Allahın izniyle insallah Cok merak ediyorum yaaa transfer nasıl oluyo :)
canım ben hsg çekildiği ay 14 gün gecikti.olabilir cnm gecen ay benimde oyle oldu tam 6 gun gecikti.
bide ben rahim filmi cektirmistim ondan olabilir benimki.
beni eklemedin mi kız? benim de ya 17 oakta ya 21 ocakta olcam. ama olmuyayım inşallah dua edin kızlar.Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
@SedanuR54 =30 ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
doktora gittim adet tarihim 22 siMerhaba canım aramıza hoş geldiiinn :-* Allahın izniyle beraber alicaz o haberi doktora gidiyo musun ne diyolar ? Bi de bat tarihin nedir listeye alalım uğur getirsin inşallah :-*
Tsk canim. 1993lym canim inşallah bende sizeuguğurlu gelirim :)
Hyr ya yapmadim belki yoktur die bosuna umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?