- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
sende habr ett olurmuiu ayy cok heyecanliHaydi hayırlısı çok sevindim inş hamis olursun bende hastanedeyim suan bekliyoruz sıramızı
Canmmmm hosgeldinnn 9ocakkk cok kisi var ins. Hepnzz cok guzl haberler alisrnz topikimizn sahbi bu aralar netu az gremio ben seni listeye almaya calisyn. Canm bu arada ne kadrlk ewlisin ne kadr zamandr istyosun bebis bu ay bse kullandin mi :) cokmu sordum :)
Canmm insallahh bebise isarettr daha yeni dusunuosn sikinti stress yapma olrmuuTeşekkür ederim canım:)) 3 aydır bebiş düşünüyoruz hiç bi şey kullanmadım tatlım bende geçmek bilmeyen mide bulantısı ve baş dönmesi var o düşündürüyor beni.
Canmm insallahh bebise isarettr daha yeni dusunuosn sikinti stress yapma olrmuu
Amiiiinnnnnnn insllahhhhh bu bat senn anneligne ilk adim olur ins.İnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin annelik duygusunu
1 sene önce kürtaj oldum canım kalbi durdu bi daha hamile kalamadım adetim düzensiz 1,5 yıldır evliyim ilk günden bu yana istiyorum :)İnşallah canımm hepimizin inşAllah. sen ne kadardır istiyorsun bebiş?
ha ha bana dedin sandım o yine sedrikmiş :)1 sene önce kürtaj oldum canım kalbi durdu bi daha hamile kalamadım adetim düzensiz 1,5 yıldır evliyim ilk günden bu yana istiyorum :)
Ewet hastaneden döndüm ben doktor yaklaşık 4 haftalik dedi bir takım testler istedi ilac verdi o kadarHumm
sende habr ett olurmuiu ayy cok heyecanli
ha ha bana dedin sandım o yine sedrikmiş :)
Canmmm ben 1yil 2aylk ewliym ve ewlendmden beri istyrm ewliligmn ilk ayi dusuk oldu bi tane ozmandr istyrm canmm allahin izninle bekliyrmİnşallah canımm hepimizin inşAllah. sen ne kadardır istiyorsun bebiş?
Allahhmmm buda sedrik dioha ha bana dedin sandım o yine sedrikmiş :)
EvaAllahhmmm buda sedrik dio
nş Hepimiz güzel haberler alcazzzzzzAllahhmmm buda sedrik dio
Senin Adına çok sevindim enş güzel haber bekliyoz sendenKizz uzuntiluu mu olaymm canmm adet son gunu artk atlattim :) sen dr.a gttnmi tatlim
Hoşgeldin CanımOlsun canım senide öğrenmiş oldum. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırızz
Tatlmmmm sira sizdee baanaa cookk ben sizden beklioomm :)Senin Adına çok sevindim enş güzel haber bekliyoz senden
Canım Yaaa valla ben çok korkuyommmTatlmmmm sira sizdee baanaa cookk ben sizden beklioomm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?