- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
Sensiz nesemiz eksik kuzumKuzummm dairisi basimiza insallaaaah :)))
Sensiz nesemiz eksik kuzum
Ya Allahım çok sevindim darısı hepimizin başına n
amiiiiiiinnnnnnnn canimin ici cok sabirsiz oldum bu ay gecmiyor.gunler n sende.nasil.durumlar. yumoslara iyi bakiyo musunKuzummm dairisi basimiza insallaaaah :)))
Canım Bebeğin betahcg 10bini geçmesi gerekiyor görünmesi için. Suan daha kesen de net değil 6. Haftadan sonra da kalp atımı duyuluyorÇok teşekkür ederim gerçekten allh razi olsun
Bence De günler geçmiyor. Hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de aynı acıyı yasamaktan korkuyorumamiiiiiiinnnnnnnn canimin ici cok sabirsiz oldum bu ay gecmiyor.gunler n sende.nasil.durumlar. yumoslara iyi bakiyo musun
Ne adet belirtim var ne hamilelik canim biliyorsun carsamba test yaptirdim cikmadi bisiCanım benim ya çok özledim sizi zaten hiç sormaa netim 10 gün önceden bitti kocisten çektim :))) teker teker hayırlı haberler alicaz Allahın izniyle sende haberler ne durumda kuzum
amiiiiiiinnnnnnnn canimin ici cok sabirsiz oldum bu ay gecmiyor.gunler n sende.nasil.durumlar. yumoslara iyi bakiyo musun
Bi sene oldu o korku bende hala var canim ama dua et dusunmemeye calis kötü seylerBence De günler geçmiyor. Hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de aynı acıyı yasamaktan korkuyorum
Birkaç Gün daha bekleyip tekrar test yaptırabilirsinNe adet belirtim var ne hamilelik canim biliyorsun carsamba test yaptirdim cikmadi bisi
inş hayırlı bir zamanda gelecek yavrularımızBirkaç Gün daha bekleyip tekrar test yaptırabilirsin
Korkma Canım inşÇok merak ediyorum gerçekten çok sabrsizim senin gibiçok ta endiseliyim doktor ilaç iğne vermedi ya diyorum ki ya ertrlerse ya dese ki buyumemis gelişmemiş çok uzulurum vallah incir yunusları büyüttüğü gibi hormonları da değiştiriyormuş inciri bıraktım bu gün pazartesi goruncem inan çok korkuyorum
canimm daha adetine 4 gün var biraz daha bekleyelimm Allahın izniyle insallah hiç belli olmaz
Korkma Canım inş
Canım Seninle hemen hemen aynı gün regl tarihimiz. Ins olmayız. Üzüntülerimizi beraber atlatırızSensiz nesemiz eksik kuzum
Inş Canım ya ben öyle bir durumda hemen test yaptırmaktan korkuyorumSıra sende :))) listenin ikinci sırası sende ve ben çok umutluyummm :))
canim iyi dusun.iyi olsun ilac vermedigi icin hep.bu endiselerin aslinda ama.hormonlar gayet iyiydi bisey olmaz insaallahh korkutma kendini .inciri kaynatmiyodun.demi yiyodun.oyleÇok merak ediyorum gerçekten çok sabrsizim senin gibiçok ta endiseliyim doktor ilaç iğne vermedi ya diyorum ki ya ertrlerse ya dese ki buyumemis gelişmemiş çok uzulurum vallah incir yunusları büyüttüğü gibi hormonları da değiştiriyormuş inciri bıraktım bu gün pazartesi goruncem inan çok korkuyorum
aynen hem bi an once olsun sabirsizligi hemde ya yine uzulursem yine ayni seyler olursa Allah korusun . artik hakkimizda ne hayirli ise o olsunBence De günler geçmiyor. Hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de aynı acıyı yasamaktan korkuyorum
Biz Tevekkülü elden bırakmayalım takdir Allahtan inşaynen hem bi an once olsun sabirsizligi hemde ya yine uzulursem yine ayni seyler olursa Allah korusun . artik hakkimizda ne hayirli ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?