19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

valla kiz dövme beni ;( 2 yilimi doldurcam 19 yasimda evlendim kuzucum

Anneeem kurban olurum sana ben seni okul okuyan sınavları için dua eden biri olarak biliyodum niye demiyodun kizzz aynı yaşta evlenmisiz ama ben ablanim :))))) 23 yaşındayım. Melisam çocuk mh istiyosun kuzumm :(

Anneeem kurban olurum sana ben seni okul okuyan sınavları için dua eden biri olarak biliyodum niye demiyodun kizzz aynı yaşta evlenmisiz ama ben ablanim :))))) 23 yaşındayım. Melisam çocuk mh istiyosun kuzumm :KK43:
21 olcam kuzum şimdi yok ben o duayi @-mahperi- me ediyodum :-) yerim ben o ablami evet çocuk istiyorum ama olmuyor :KK43:

21 olcam kuzum şimdi yok ben o duayi @-mahperi- me ediyodum :-) yerim ben o ablami evet çocuk istiyorum ama olmuyor :KK43:
Canmm aramiza hosgeldiinn senn bat ne zaman tatlim berfik senide alsn listeye :) listedeki en bastaki bat.i yakin olan umutsuz vaka benm :) meraabaa Berf0o0o Berf0o0o listemize bu kizi da alalm :)

Canımın iciii dur daha yeni başladın hemendeeen yüzünü asma gulum bak hepimiz bekliyoruz mucizemizi elhamdülillah çok mutlu evliliklerimiz var mucizelerimizi bekliyoruz hep beraber bekleriz işte :) adet gunun ne zaman seni listeye ekliyom

Canmm aramiza hosgeldiinn senn bat ne zaman tatlim berfik senide alsn listeye :) listedeki en bastaki bat.i yakin olan umutsuz vaka benm :) meraabaa Berf0o0o Berf0o0o listemize bu kizi da alalm :)
canim benim yaa ne güzel bir karsilama :-* çok hoş buldum bitanem sicacik insanlar 9 ocak kuzum bende umutsuz vakayim :-)

Ay sedrikimm yeminle çok guldum seni gebertirimm umutsuz vaka ne la :))))) olacak kuzum liste başı sensinnn

Canımın iciii dur daha yeni başladın hemendeeen yüzünü asma gulum bak hepimiz bekliyoruz mucizemizi elhamdülillah çok mutlu evliliklerimiz var mucizelerimizi bekliyoruz hep beraber bekleriz işte :) adet gunun ne zaman seni listeye ekliyom
öyle bitanem ama 9 ay gerçek 9 aydir bebis istiyorum :-) 9 ocak bebeğim

Back