- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
valla kiz dövme beni ;( 2 yilimi doldurcam 19 yasimda evlendim kuzucumDoğru söyle kiiizz doverim seni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kiz dövme beni ;( 2 yilimi doldurcam 19 yasimda evlendim kuzucumDoğru söyle kiiizz doverim seni![]()
valla kiz dövme beni ;( 2 yilimi doldurcam 19 yasimda evlendim kuzucum
21 olcam kuzum şimdi yok ben o duayi @-mahperi- me ediyodumAnneeem kurban olurum sana ben seni okul okuyan sınavları için dua eden biri olarak biliyodum niye demiyodun kizzz aynı yaşta evlenmisiz ama ben ablanim :))))) 23 yaşındayım. Melisam çocuk mh istiyosun kuzumm![]()
Uyumamaya calsyrmSen ne yapion canım :)
Canmm aramiza hosgeldiinn senn bat ne zaman tatlim berfik senide alsn listeye :) listedeki en bastaki bat.i yakin olan umutsuz vaka benm :) meraabaa21 olcam kuzum şimdi yok ben o duayi @-mahperi- me ediyodumyerim ben o ablami evet çocuk istiyorum ama olmuyor
![]()
21 olcam kuzum şimdi yok ben o duayi @-mahperi- me ediyodumyerim ben o ablami evet çocuk istiyorum ama olmuyor
![]()
Uyumamaya calsyrmoturunca nefesim kesildigi için surekli yan yatyyrm surekli uykm geliyo
![]()
canim benim yaa ne güzel bir karsilama :-* çok hoş buldum bitanem sicacik insanlar 9 ocak kuzum bende umutsuz vakayimCanmm aramiza hosgeldiinn senn bat ne zaman tatlim berfik senide alsn listeye :) listedeki en bastaki bat.i yakin olan umutsuz vaka benm :) meraabaaBerf0o0o listemize bu kizi da alalm :)
Canmm aramiza hosgeldiinn senn bat ne zaman tatlim berfik senide alsn listeye :) listedeki en bastaki bat.i yakin olan umutsuz vaka benm :) meraabaaBerf0o0o listemize bu kizi da alalm :)
HahaOyy biz de öyle olacak myiz acaba çok merak ediyorum :))) uyu dinlen yat vallah ah ben hamis olsam kalkmam yerimden oranı burami buyuturum heralde :)))
öyle bitanem ama 9 ay gerçek 9 aydir bebis istiyorumCanımın iciii dur daha yeni başladın hemendeeen yüzünü asma gulum bak hepimiz bekliyoruz mucizemizi elhamdülillah çok mutlu evliliklerimiz var mucizelerimizi bekliyoruz hep beraber bekleriz işte :) adet gunun ne zaman seni listeye ekliyom
Ayhhh aynida yastayiz :)canim benim yaa ne güzel bir karsilama :-* çok hoş buldum bitanem sicacik insanlar 9 ocak kuzum bende umutsuz vakayim![]()
Bana bkin ben negatfleri cekeyom kendme pesimdekiler poztf olsn hep :*Ay sedrikimm yeminle çok guldum seni gebertirimm umutsuz vaka ne la :))))) olacak kuzum liste başı sensinnn
öyle bitanem ama 9 ay gerçek 9 aydir bebis istiyorum9 ocak bebeğim
Ayhhh aynida yastayiz :)
Iki tane9 ocak varr laann bu bi isaretmii :))))Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
TospaAnnesi = 31 Aralık
Ronya ranya = 1 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis OldugumuzuÖğreniriz![]()
Bende geldimmm merhaba annis bende yeniyim bu topikte Rabbim saglikla kurtarsin seni de bebisini de :)Uyumamaya calsyrmoturunca nefesim kesildigi için surekli yan yatyyrm surekli uykm geliyo
![]()
tesekkur ederim kuzum inşallah :* bak abla dememi istiyorsan derim bitanem farketmez banaAldım seni listemizee :-* inşallah pes peşe bu listeden hamislerimiz çıkar :)))
inşallah bebise işarettir gülümIki tane9 ocak varr laann bu bi isaretmii :))))