19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım ben herhangi bi tedavi görmedim. Bunca zaman doktorlar her şey yolunda dedi bende akışına bıraktım madem bi şeyim yok diye ama arkadaş tavsiyesi ile gittiğim doktor darlık var dedi başka bi şey yok yumurta oluyodu catliyodu kendi halinize bırakıyorum 6 ay dedi çok şükür ilk ayımda hamile kaldım bu arada sadece histeroskopi oldum
Canım Allah bağışlasın Umarım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder Ne olursun bize de dua et

Canım Allah bağışlasın Umarım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder Ne olursun bize de dua et
Ederim tabi ki canim cok iyi anlıyorum cunkü ben sizi bende burda yazardım her şeyi sorardım heveslenirdim ama çok şükür rabbım 1.5 yıl bekletti beni inşallah bu ay herkes hamıs kalır kimse adet olmaz insallah

Ederim tabi ki canim cok iyi anlıyorum cunkü ben sizi bende burda yazardım her şeyi sorardım heveslenirdim ama çok şükür rabbım 1.5 yıl bekletti beni inşallah bu ay herkes hamıs kalır kimse adet olmaz insallah
Ahhh agzndan ball damlio cokkk tesekkr edrrmmm rabbim sesini duyms sukur hayrlisiyla alrsn kuacna ins. Canmmm ne belrtilern vardii canm kac gun adetn gecti ogrendnde anlatrmsn

Bende 1.5 yildr uğraşıyorum cnm inşallah senin gbi olur sonum hamile kalrm tüp bebek denemmde

Back