- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Canım Allah bağışlasın Umarım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder Ne olursun bize de dua etCanım ben herhangi bi tedavi görmedim. Bunca zaman doktorlar her şey yolunda dedi bende akışına bıraktım madem bi şeyim yok diye ama arkadaş tavsiyesi ile gittiğim doktor darlık var dedi başka bi şey yok yumurta oluyodu catliyodu kendi halinize bırakıyorum 6 ay dedi çok şükür ilk ayımda hamile kaldım bu arada sadece histeroskopi oldum
hmmmm ne güzel kaderdaşken adas da olduk :)Bekle biraz daha cnm bu arada benimde adım büşra
aynen kuzucummm senin neeeAhanda bakın adaş çıktınız :)))
Onun adı Berfin kısaca berfiikkj :))))aynen kuzucummm senin neee
Sedrik cevap verdi bak :))))))) ismin Berfin canım :)aynen kuzucummm senin neee
Olursa hira oglum olursa yusuf efe istydm ama akrabalarm koymushepimizin ismi çok çok güzel benceee hadi hayal kuralım bebiş ismi düşünen oldu mu :)
Ederim tabi ki canim cok iyi anlıyorum cunkü ben sizi bende burda yazardım her şeyi sorardım heveslenirdim ama çok şükür rabbım 1.5 yıl bekletti beni inşallah bu ay herkes hamıs kalır kimse adet olmaz insallahCanım Allah bağışlasın Umarım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder Ne olursun bize de dua et
Ahhh agzndan ball damlio cokkk tesekkr edrrmmm rabbim sesini duyms sukur hayrlisiyla alrsn kuacna ins. Canmmm ne belrtilern vardii canm kac gun adetn gecti ogrendnde anlatrmsnEderim tabi ki canim cok iyi anlıyorum cunkü ben sizi bende burda yazardım her şeyi sorardım heveslenirdim ama çok şükür rabbım 1.5 yıl bekletti beni inşallah bu ay herkes hamıs kalır kimse adet olmaz insallah
hahaKız melisaa :)))))) sen ne ara evlendin ne ara hamile olmaya çalışıyon :)))))))
haha2 sene oldu kuzum 9 aydirda calisiyom bebeğe
hepimizin ismi çok çok güzel benceee hadi hayal kuralım bebiş ismi düşünen oldu mu :)
Kizlar napiyosunuz :)
Oh oh ne güzelİyi ilknurum kocis ve annesiyle maç izliyoruz. :))))) ben daha çok kk yı izliyorum ama olsun
cip ciddiyim kuzumYuhhhh ciddi misinn kizz
Aynn cnmhmmmm ne güzel kaderdaşken adas da olduk :)
Bende 1.5 yildr uğraşıyorum cnm inşallah senin gbi olur sonum hamile kalrm tüp bebek denemmdeEderim tabi ki canim cok iyi anlıyorum cunkü ben sizi bende burda yazardım her şeyi sorardım heveslenirdim ama çok şükür rabbım 1.5 yıl bekletti beni inşallah bu ay herkes hamıs kalır kimse adet olmaz insallah
Oh oh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?