19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimmm tekrardan hayırlı olsun az mi beraber bekledik senin yavrun geldi çok sukur merak etme gorursun bebisini sağlıklıdır hayırlıdır inşallah bize de dua et aeni de topigimizin hamiss listesine ekliyorum:KK200::anneadayı:
çookkk sağoll bitanemm.. Vallahi rabbim biliyor ozellikle KK daki arkadaşlarıma gonullden dua ediyorum.. :15:

Berf0o0o Berf0o0o tatlımm aşılama yaptrcakmışsın şimdi gordum.. İnşllh rabbim meleğini gondericek canm bnm

Evet canım aşılama yapicam naispse inşallah bir sorun çıkmazsa şimdilik herşey yolunda Allahım Herkese evlat sevgisi tattirsin bana da kocam gibi kokan kocam gibi bakan hayırlı sağlıklı evlat versin insallaaaah Allahım senin meleğini de bagislasin inşallah sagliklica kucağına alırsın inşallah :-*

Evet canım aşılama yapicam naispse inşallah bir sorun çıkmazsa şimdilik herşey yolunda Allahım Herkese evlat sevgisi tattirsin bana da kocam gibi kokan kocam gibi bakan hayırlı sağlıklı evlat versin insallaaaah Allahım senin meleğini de bagislasin inşallah sagliklica kucağına alırsın inşallah :-*
muhakkak dualarımda olucaksın canm.. Sonucu dort gozle beklicem :68:

Ayyy ben de bilemedim vallah :)))) büşra diye bir arkadaşın da iki buçuk haftalıkken çıktı o da bu topikteydi :))) ayyy bekleşen mi acaba
Canım benimde 1.5 haftalik ken çıktı hatta adetime 3 gün falan vardi herlade öyle bi test yaptim çıkmaz nasılsa diye ikinci cizgiyi gördüm hemen canlarr

Ayyy ben de bilemedim vallah :)))) büşra diye bir arkadaşın da iki buçuk haftalıkken çıktı o da bu topikteydi :))) ayyy bekleşen mi acaba
canım benimde adım Büşra :KK70: kaderimiz herhalde :) beklemeye çalışcam anacığımda nasıl durmusum 9 ay onu çok merak ediyorum :)

canım benimde adım Büşra :KK70: kaderimiz herhalde :) beklemeye çalışcam anacığımda nasıl durmusum 9 ay onu çok merak ediyorum :)

Ay bak goruyomusun 3 gün önceden test yapınca çıkan var ama çıkmayan da var bilemedim :)))) ay sen böyle umutluysan vardır birşey içime biii his girdi

Ay bak goruyomusun 3 gün önceden test yapınca çıkan var ama çıkmayan da var bilemedim :)))) ay sen böyle umutluysan vardır birşey içime biii his girdi
ay keske hislerimiz doğru çıksa canım ne bileyim ya umutlu olmak istiyorum Rabbim den gelene razıyım psikoljik mi bilmem ama kendimi hamile gibi hissediyorum :)

Back