- 25 Aralık 2015
- 2.507
- 2.345
- 133
- 31
Cnm valla suan bi belirti yok zaten yumurtlaama donemindeyin olursa paylasirin sizinleNe demek canimmm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :) ne durumdasin neler yapiosun belirtiler ne alemde
ay keske hislerimiz doğru çıksa canım ne bileyim ya umutlu olmak istiyorum Rabbim den gelene razıyım psikoljik mi bilmem ama kendimi hamile gibi hissediyorum :)
Cnm valla suan bi belirti yok zaten yumurtlaama donemindeyin olursa paylasirin sizinle
Yok cnm pes ettim ben bu ay hic bisey denemicemSıcak tut kendini çok iyi degerlendir :))) keçi boynuzu pekmezi yedir eşine sen de ye :)
Canmmm ogrenms olduuun :)24 yasındayım o sözü hala doğrusunu bilmeme rağmen söylerken umudun ekmeği fakir diye sölüyorum eşim dalga geçio :)
Yok cnm pes ettim ben bu ay hic bisey denemicem
Canmmm ogrenms olduuun :)
He evet canim ya cok sukur ☺☺Ayy şimdi hamisss misinnn ??? :)))
He evet canim ya cok sukur ☺☺
Amin cnm cok saolHmm peki canım hayirlisi
Al tabi canım seninle konuşmuştuk zulayham diye kayitliydim bi ameliyat geçirdim histereskopi ardından ilk ay hamile kaldım rahim darlığı varmis meğer de kimse dememis bana. Şu an 8 haftalik canım allah herkese nasip etsinAyyyy hayırlı olsun ne zaman hamile oldun ne zaman öğrendin kaç haftalık :) seni topigin hamis listesine alayım mi?
Al tabi canım seninle konuşmuştuk zulayham diye kayitliydim bi ameliyat geçirdim histereskopi ardından ilk ay hamile kaldım rahim darlığı varmis meğer de kimse dememis bana. Şu an 8 haftalik canım allah herkese nasip etsin
aa öyle deme cnm allah çocuk hasretiyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAynen canım vallah çok etkilendim buna benzer çok örnekler var Allahım bekleyişimizin hayırlı sağlıklı evlatlarla odullendirsin. Biraz da inat oldu sanki ya bazı çocukları olan insanları goruyorum acaba olmasa daha mi iyi diyorum ne boleyimm yaa
Bekle biraz daha cnm bu arada benimde adım büşrane bilim canım ya sabırsızım çok duramadım evde bi tane daha test var dürtüo beni yap yap diye :)
aa öyle deme cnm allah çocuk hasretiyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Bekle biraz daha cnm bu arada benimde adım büşra
Canım ben herhangi bi tedavi görmedim. Bunca zaman doktorlar her şey yolunda dedi bende akışına bıraktım madem bi şeyim yok diye ama arkadaş tavsiyesi ile gittiğim doktor darlık var dedi başka bi şey yok yumurta oluyodu catliyodu kendi halinize bırakıyorum 6 ay dedi çok şükür ilk ayımda hamile kaldım bu arada sadece histeroskopi oldumCanim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin histeroskopi ve laparaskopimi sadece histereskopimi bende gecirdim 3 ayimdayim ben bide ameliyatan sonra hemen tedaviye basladinmi
İnşallah aşılaman olumlu sonuçlanir canım rabbım herkesin gönlüne gore versin dualrim sizinle☺☺Ayyyy hatirladimmm canım benim yaa hayırlı ugurlu olsun insallaaaah çok sevindim yemin ederim :-* bize de dua et ne olurrr çok ihtiyacım var
Biliyor musunuz Benim adım da SedanurBekle biraz daha cnm bu arada benimde adım büşra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?