19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ay keske hislerimiz doğru çıksa canım ne bileyim ya umutlu olmak istiyorum Rabbim den gelene razıyım psikoljik mi bilmem ama kendimi hamile gibi hissediyorum :)

Hahaha dogruyu soylemek gerkrse ben her ay hamileyim bi turlu doguramadim :))))) Rabbim den gelene raziyiz dediğin gibi ahhh bi sisse gobislerimiz bebislerle dolsa :)))

Ayyyy hayırlı olsun ne zaman hamile oldun ne zaman öğrendin kaç haftalık :) seni topigin hamis listesine alayım mi?
Al tabi canım seninle konuşmuştuk zulayham diye kayitliydim bi ameliyat geçirdim histereskopi ardından ilk ay hamile kaldım rahim darlığı varmis meğer de kimse dememis bana. Şu an 8 haftalik canım allah herkese nasip etsin

Ayyyy hatirladimmm canım benim yaa hayırlı ugurlu olsun insallaaaah çok sevindim yemin ederim :-* bize de dua et ne olurrr çok ihtiyacım var

Canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin histeroskopi ve laparaskopimi sadece histereskopimi bende gecirdim 3 ayimdayim ben bide ameliyatan sonra hemen tedaviye basladinmi

aa öyle deme cnm allah çocuk hasretiyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin histeroskopi ve laparaskopimi sadece histereskopimi bende gecirdim 3 ayimdayim ben bide ameliyatan sonra hemen tedaviye basladinmi
Canım ben herhangi bi tedavi görmedim. Bunca zaman doktorlar her şey yolunda dedi bende akışına bıraktım madem bi şeyim yok diye ama arkadaş tavsiyesi ile gittiğim doktor darlık var dedi başka bi şey yok yumurta oluyodu catliyodu kendi halinize bırakıyorum 6 ay dedi çok şükür ilk ayımda hamile kaldım bu arada sadece histeroskopi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…