- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
İnşallah tutar cnm seninde ya ben dha simdiden stres heycn yapiyrm seninki norml sakin olmanin bi yolu yokmu acaba ya:)Çok sukur Allaha inşallah ilk denemede tutar cennet kokulu bebisin ben de 7 gün sonra kontrole gidecem durumum iyiysd 8. Gün aşılama olcam bakalım :) çok umutluyum çok endişeliyim çok heyecanlı çok duygusalim anlayamadım
umudum yok kuzucum benim nedense Allah büyük demekten baska çaremde
İnşallah tutar cnm seninde ya ben dha simdiden stres heycn yapiyrm seninki norml sakin olmanin bi yolu yokmu acaba ya:)
sıcak tutmaya çalışıyorum canım dükkanda biraz zor da olsa stres konusuna gelince ne mümkün :) bu aralar ne umutsuzluk ve olumsuzluk abidesi oldum ben yaaa ins seninde aşılaman tutar kuzucum hep birlikte hamilelik günlerimizi sayarızBak canım kendini sıcak tut ağır taşıma usutmemeye çalış vitaminlerini al Allah büyük bi de strs olma tamam mi?
Vallah biz böyle heycan yapio dururuz ağa başka yolu varsa ogretsinler :)))) senin bat kaç bitanem listeye alayım hemen
senin 4 benim 5 canım hadi bakalım insallah :) ben dayanamadım test yaptım o ayrı bi konu tabi4 ocak cnm
endişeli kuzum bebekten baska birsey düşünemiyorum önce senindi dimi herhalde bat sen nasılsın?Kizlar haddi ama hemen hamile kalin takvim yapinNasilsnz kizlar bakalmmm batlar yaklasiooo
Ayy canım benimmmm amiiinn aminn inşallah Allahım dualarını kabul eylesin :-* belirtilerin var mi canım sanki bu ay sende birşey varmış gibi
Ewet var normalde adetten 5 gün 3 gün öncesinde göğüslerim hassaslasir di bu ay belirtiler çok erken oldu adetime bir hafta vardı ben baya sanci çektim umudum var biraz allh büyükAyy canım benimmmm amiiinn aminn inşallah Allahım dualarını kabul eylesin :-* belirtilerin var mi canım sanki bu ay sende birşey varmış gibi
canım senin bat ne benim 10 gün varken sanki adet olcam gibi ağrım vardır ama idrarda bişi çıkmadı umarım bebişin seninledirEwet var normalde adetten 5 gün 3 gün öncesinde göğüslerim hassaslasir di bu ay belirtiler çok erken oldu adetime bir hafta vardı ben baya sanci çektim umudum var biraz allh büyük
Canm bende bekliom ole belim gogslerm ayne kasiklarm ara ara batma var olcam gbi gelioo ama bakalmendişeli kuzum bebekten baska birsey düşünemiyorum önce senindi dimi herhalde bat sen nasılsın?
Canmm sende benm gbi olmssn ben kendmi her ihtimale hazrldm umarm herkes bi an once anne olur :)Ewet var normalde adetten 5 gün 3 gün öncesinde göğüslerim hassaslasir di bu ay belirtiler çok erken oldu adetime bir hafta vardı ben baya sanci çektim umudum var biraz allh büyük
umarım bebiş vardır da olmazsın canım ya ayın 5 i çok uzak bi tarih geliyor bana varyaCanm bende bekliom ole belim gogslerm ayne kasiklarm ara ara batma var olcam gbi gelioo ama bakalm
İnşallah hüsrana ugramamcanım senin bat ne benim 10 gün varken sanki adet olcam gibi ağrım vardır ama idrarda bişi çıkmadı umarım bebişin seninledir
insallah canım insallah ne zaman adet olman gerekiyorİnşallah hüsrana ugramam
sıcak tutmaya çalışıyorum canım dükkanda biraz zor da olsa stres konusuna gelince ne mümkün :) bu aralar ne umutsuzluk ve olumsuzluk abidesi oldum ben yaaa ins seninde aşılaman tutar kuzucum hep birlikte hamilelik günlerimizi sayarız
Ewet var normalde adetten 5 gün 3 gün öncesinde göğüslerim hassaslasir di bu ay belirtiler çok erken oldu adetime bir hafta vardı ben baya sanci çektim umudum var biraz allh büyük
umarım bebiş vardır da olmazsın canım ya ayın 5 i çok uzak bi tarih geliyor bana varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?