19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben 21 yaşındayım 4 ay oldu evleneli bende hamile olmak istiyorum :KK43:geçen ay bütün belirtileri gördüm ama yine hüsrana uğradım

Aramıza hoş geldin canimmm :KK68:

Kuzum benim hayırlı ugurlu olsun evliliğin Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah :KK39:daha yeni evlisin şimdiden strese girme ne kadar çok istediğine eminim vallah bence af buyur şimdi zevkinize takilin ilk bir yıl olmaması çok normal bu ay adet günün ne zaman?? canim inşallah hayirlisiyla bu ay hamiss olursunn:anneadayı:

Aramıza hoş geldin canimmm :KK68:

Kuzum benim hayırlı ugurlu olsun evliliğin Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah :KK39:daha yeni evlisin şimdiden strese girme ne kadar çok istediğine eminim vallah bence af buyur şimdi zevkinize takilin ilk bir yıl olmaması çok normal bu ay adet günün ne zaman?? canim inşallah hayirlisiyla bu ay hamiss olursunn:anneadayı:
H.b teşekkür ederim ocağın birinde adet olacağım ama 10 gün öncesinden adet sancisi çekiyorum göğüslerim şişti belki erken adet olurum diye düşündüm olmadım

Eder Canm merak etme hemen geciyo zaman ama bu aralar doğuma çok varms gbi geliyo halbuki ilk aylar hemen btcek doğuma gtcek gbydim :D
bnde tam tersi, karnımda hiç bişy yok gibiyim. Bi an once dr kontrolum olsunda orda olduğınu goruyım diorum :D :D senin çok az klmış.. Beşiği park yatak tarzı mı beğendin yoksa mobilya mı

H.b teşekkür ederim ocağın birinde adet olacağım ama 10 gün öncesinden adet sancisi çekiyorum göğüslerim şişti belki erken adet olurum diye düşündüm olmadım

Canım benim insallaaaah bu hamilelik belirtisidir 0cagin 1 ine de az kalmış seni listeye ekliyorum canım :KK200: beraber o ggunu bekleyip hamis olduğunun haberni alırız zaten bir kaç gün kalmış sen sıcak tut kendini

bnde tam tersi, karnımda hiç bişy yok gibiyim. Bi an once dr kontrolum olsunda orda olduğınu goruyım diorum :KK70: :KK70: senin çok az klmış.. Beşiği park yatak tarzı mı beğendin yoksa mobilya mı

Canimmm tekrardan hayırlı olsun az mi beraber bekledik senin yavrun geldi çok sukur merak etme gorursun bebisini sağlıklıdır hayırlıdır inşallah bize de dua et aeni de topigimizin hamiss listesine ekliyorum:KK200::anneadayı:

amenna canım tabiki Allah Ol derse iMkansız gözüken herşey olur ama ne bileyim yoruldum herhalde artık :KK43:
Geçmiş olsun bu arada canım sen daha zorlu sınavlardan geçmişsin. Allah hwpimize dayanma gücü versin
Amin cnm saol ayrıca ben seni çok çok iyi anlıyorum sadece bulunduğumuz duruma olumlu yönünden bakmak gerektiğini söylüyorum çok şükür ki gebe kalmaya engel bişeyim iz yok mesela ben diyorum hiç olmadı diyelim bunun aşılması var tüp bebeği var dimı ama . Mesela hiç hamile kalamayacak olan bayanlar var öyle denmesine rağmen hamile kalıyorlar ins bizde bir gün tadıcaz o duyguyu allahın izniyle

Amin cnm saol ayrıca ben seni çok çok iyi anlıyorum sadece bulunduğumuz duruma olumlu yönünden bakmak gerektiğini söylüyorum çok şükür ki gebe kalmaya engel bişeyim iz yok mesela ben diyorum hiç olmadı diyelim bunun aşılması var tüp bebeği var dimı ama . Mesela hiç hamile kalamayacak olan bayanlar var öyle denmesine rağmen hamile kalıyorlar ins bizde bir gün tadıcaz o duyguyu allahın izniyle

Kesinlikle haklisin canım bi topikte gordum 7 defa tüp bebek yapmış doktor çocuğunuz olmaz denemeye gerek yok artık demiş tedaviyi sonlandırmalar sonraki ay hamile kaliyo Allah vergisi yemin ederim bak bu topikte bi arkadaş vardı asilama yapacaktı doktor asilama yapıpta seni umutlandirip hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum demiş tüp bebeğe geçmişler iğneler ilaçlar kullanmış tüp bebek olacakları gün doktor bu işlemi yapacak kadar gelişmemiş yumurtan ve Eşinde de sorun var demiş tek yumurta ve küçük bi yumurtayı o ay hamile kaldı bunun şahitleri var @SedanuR54 firdevscansu firdevscansu bunlar şahitleri çok sukur hamile

Yanı demem o ki gerçekten umudumuzu kaybetmememiz lazım sadece kafayı biraz rahatlatmamiz lazım sıcak tutmamiz lazım stres olmasa herşey olur :)

bnde tam tersi, karnımda hiç bişy yok gibiyim. Bi an once dr kontrolum olsunda orda olduğınu goruyım diorum :KK70: :KK70: senin çok az klmış.. Beşiği park yatak tarzı mı beğendin yoksa mobilya mı
Park beşik diye gttk moblya begendk Canm :D zaten park beşik hiç istemyodm sadece yerim yok diye dusunyodm

Back