- 4 Aralık 2015
- 80
- 95
- 3
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 21 yaşındayım 4 ay oldu evleneli bende hamile olmak istiyorum geçen ay bütün belirtileri gördüm ama yine hüsrana uğradım
İyi Canm bebiste beni skstrmaya devam edyo bugn beşiğini begendk yarn annemgle almaya gtcez.inşallah :)Takiliyoz kuzum sen napion durumun nasıl bebis ne alemde :)
Benide unutmayin benim bat ocak12Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
@SedanuR54 = 31 Aralık
I imeraFera24 = 5 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
H.b teşekkür ederim ocağın birinde adet olacağım ama 10 gün öncesinden adet sancisi çekiyorum göğüslerim şişti belki erken adet olurum diye düşündüm olmadımAramıza hoş geldin canimmm
Kuzum benim hayırlı ugurlu olsun evliliğin Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah daha yeni evlisin şimdiden strese girme ne kadar çok istediğine eminim vallah bence af buyur şimdi zevkinize takilin ilk bir yıl olmaması çok normal bu ay adet günün ne zaman?? canim inşallah hayirlisiyla bu ay hamiss olursunn
ohhh maşşllh. Rabbim o gunleri bizede nasib etsin inşlllhİyi Canm bebiste beni skstrmaya devam edyo bugn beşiğini begendk yarn annemgle almaya gtcez.inşallah :)
Eder Canm merak etme hemen geciyo zaman ama bu aralar doğuma çok varms gbi geliyo halbuki ilk aylar hemen btcek doğuma gtcek gbydimohhh maşşllh. Rabbim o gunleri bizede nasib etsin inşlllh
bnde tam tersi, karnımda hiç bişy yok gibiyim. Bi an once dr kontrolum olsunda orda olduğınu goruyım diorum senin çok az klmış.. Beşiği park yatak tarzı mı beğendin yoksa mobilya mıEder Canm merak etme hemen geciyo zaman ama bu aralar doğuma çok varms gbi geliyo halbuki ilk aylar hemen btcek doğuma gtcek gbydim
İyi Canm bebiste beni skstrmaya devam edyo bugn beşiğini begendk yarn annemgle almaya gtcez.inşallah :)
Benide unutmayin benim bat ocak12
H.b teşekkür ederim ocağın birinde adet olacağım ama 10 gün öncesinden adet sancisi çekiyorum göğüslerim şişti belki erken adet olurum diye düşündüm olmadım
bnde tam tersi, karnımda hiç bişy yok gibiyim. Bi an once dr kontrolum olsunda orda olduğınu goruyım diorum senin çok az klmış.. Beşiği park yatak tarzı mı beğendin yoksa mobilya mı
Amin cnm saol ayrıca ben seni çok çok iyi anlıyorum sadece bulunduğumuz duruma olumlu yönünden bakmak gerektiğini söylüyorum çok şükür ki gebe kalmaya engel bişeyim iz yok mesela ben diyorum hiç olmadı diyelim bunun aşılması var tüp bebeği var dimı ama . Mesela hiç hamile kalamayacak olan bayanlar var öyle denmesine rağmen hamile kalıyorlar ins bizde bir gün tadıcaz o duyguyu allahın izniyleamenna canım tabiki Allah Ol derse iMkansız gözüken herşey olur ama ne bileyim yoruldum herhalde artık
Geçmiş olsun bu arada canım sen daha zorlu sınavlardan geçmişsin. Allah hwpimize dayanma gücü versin
Amin cnm saol ayrıca ben seni çok çok iyi anlıyorum sadece bulunduğumuz duruma olumlu yönünden bakmak gerektiğini söylüyorum çok şükür ki gebe kalmaya engel bişeyim iz yok mesela ben diyorum hiç olmadı diyelim bunun aşılması var tüp bebeği var dimı ama . Mesela hiç hamile kalamayacak olan bayanlar var öyle denmesine rağmen hamile kalıyorlar ins bizde bir gün tadıcaz o duyguyu allahın izniyle
Park beşik diye gttk moblya begendk Canm zaten park beşik hiç istemyodm sadece yerim yok diye dusunyodmbnde tam tersi, karnımda hiç bişy yok gibiyim. Bi an once dr kontrolum olsunda orda olduğınu goruyım diorum senin çok az klmış.. Beşiği park yatak tarzı mı beğendin yoksa mobilya mı
Yaptk btn hazrlgimizi beklyrz bakalm :)Oyy kiyamam ben onaa yaaa annessii geliyo sana hazırlık yap demek istiyo :))))) hayırlı olsun sisimdiden :-*
Yaptk btn hazrlgimizi beklyrz bakalm :)