- 30 Ocak 2015
- 18.393
- 18.251
- 498
- 29
Bakalım 40 haftayı beklicek mi :) bana beklemez gbi geliyo ama bi taraftan da daha dönmedi beklersn dyrm kendi kendmeAnneeemm sağlıkla gelsin insallaahhh :-* orda 40 gün kaldı diyooo :)))
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım 40 haftayı beklicek mi :) bana beklemez gbi geliyo ama bi taraftan da daha dönmedi beklersn dyrm kendi kendmeAnneeemm sağlıkla gelsin insallaahhh :-* orda 40 gün kaldı diyooo :)))
Saol cnmHemen Seni de ekliyorumo gün inşallah hamişsss olduğunun haberini alialirizz
![]()
Bakalım 40 haftayı beklicek mi :) bana beklemez gbi geliyo ama bi taraftan da daha dönmedi beklersn dyrm kendi kendme![]()
Saol cnm
Canm herkesin farklı 5 aylıkken dönen bile varmış bazılarının sancı anında dönüyormuş:))) daha dönmemiş dimi ne zaman donuyolar bana da 40 günden önce doğacak gibi geliyo
Canm herkesin farklı 5 aylıkken dönen bile varmış bazılarının sancı anında dönüyormuş
Hemen dogsada sevsem diyosn vallaYaaa :) ben bilmem hacı inşallah sagliklica gelir de vaktinde gelsin :-*
Hemen dogsada sevsem diyosn vallaeşim dk başı ne zaman dogcak hadi artk dogsn sus daha vakti var öyle deme diyrm ama nerde
![]()
Dogncada durmuyo agliyo dk başı deriz şikayet ederz darısı sana inşallah Canm benimCanım benim yaa :)))) ayyy dogsa da sevin inşallah yaaa baslarsiniz da şikayete :)))
Dogncada durmuyo agliyo dk başı deriz şikayet ederz darısı sana inşallah Canm benim
Çok teşekkür ederim hepinize tek tek dua ediyorum Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinCanım benim insallaaaah bu hamilelik belirtisidir 0cagin 1 ine de az kalmış seni listeye ekliyorum canımberaber o ggunu bekleyip hamis olduğunun haberni alırız zaten bir kaç gün kalmış sen sıcak tut kendini
amin canım isteyen herkese nasip etsn rabbım bekletmeden insallahAmiiiinnn canım ya amiiin insallah darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah topigimizde olan herkesin başına :-*
Çok teşekkür ederim hepinize tek tek dua ediyorum Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
amin canım isteyen herkese nasip etsn rabbım bekletmeden insallah
yeni yıla bebisle girersn insallah canm umudunu kaybetme :)Amiiin canım yoksa ben meyvesiz kök salcam :)))))
idrar yaptım pazar günü ama çıkmadı cnm bişi ins keske öyle bişi olsaCanım ateş ölçme topiginde gormustum yumurtalık döneminde ateş yukselirmis birde hamile olduğunu ateşten de anlasılırmış senin batina bir hafta var belki erken döllenme olmuştur annesine tutunuyodur :) test yaptın mi hic
yeni yıla bebisle girersn insallah canm umudunu kaybetme :)
idrar yaptım pazar günü ama çıkmadı cnm bişi ins keske öyle bişi olsa
hadi bakalm insallah tutar canm ederm :)Bir hafta sonra aşılama olcam kuzum dua et :-*
umudum yok kuzucum benim nedense Allah büyük demekten baska çaremdeCanım hiç belli olmaz biraz daha bekle bakalım.:)