19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Rabbim tekrar saglikli bi gebelik nasip etsin insaallah . Benimde 10.haftada kalp atisi durdu malesef o kalp atisini.duymak tarif edilmey bi duygu ins tez zamanda yasariy hepimiy daha oncede bi gebeligim sonlandi bende tiroid var o dusugu tetikliyor biraz genetik testlerdede kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar ugrasiyoruy gebelik.icin bakalim nasip

Bir de onu deneyeyim o Zaman canımmmm. Evet zorlaştıran bir durum vardır mutlaka.

çok üzüldüm canım ve seni çok iyi anlıyorum rabbim bi daha bu acıları yaşatmasın inş . şimdi yine hormon tedavisine mi başladın ?

çok üzüldüm canım ve seni çok iyi anlıyorum rabbim bi daha bu acıları yaşatmasın inş . şimdi yine hormon tedavisine mi başladın ?
Yok canim zaten benim tiroid icin kullandigim bi ilac var omur boyuda kullanacagim . Suan doktor bi sorun yok dedi bi tedaviyede gerek gormedi kendi kendime bitkisel biseyler dualr filan yapiyorum beklemediyim yani

Yok canim zaten benim tiroid icin kullandigim bi ilac var omur boyuda kullanacagim . Suan doktor bi sorun yok dedi bi tedaviyede gerek gormedi kendi kendime bitkisel biseyler dualr filan yapiyorum beklemediyim yani
kuzummm Allahım nasip etsin tez vaitte meleğini Rabbim şifa versin aynen dua et bol boll :*

inş en kısa zamanda rabbim hayırlı hamilelikler nasip eder cnm

Merhaba Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiğimiz çok güzeldi anlamış bulunmaktayım dilerim hepiniz en kısa süredeanne olursunuz inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmazNasılsınız bakalım Batı yakın olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…