19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Evet ben de tasindim yerleştim olaylar molaylar derken topige de giremedimm siteye de hepinizi çok merak ettim whatsap grubu kurmustuk hala yaxisiyoruz ordan. Ayy zemzem suyu ve hurma ayarla kendine inşallah normal olur zahmetsiz olur. Vaaay bey efendi donuyomus taaaa buyumus annesi geliyo artık :)
Hurma ayarladm canim 36. Haftaya geliyim yemeye baslicam ama zemzem suyu bulablr miyim ki

evet canım haklısın 3 aya kadar söylememek lazım ama ben kalp atışları duyulunca ailelere söylemeyi düşünüyorum diğer kişilere karnım çıkana kadar söylemiycem allah nasip ederse . bende polikistik over hastasıyım cnm hep en erken 2 - 3 ayda bazen se 6 ayda bir adet olurdum ama zayıfladım ve biraz düzene girdi en azından şimdi 30 ile en fazla 45 günde bir adet oluyorum.bu ayda tedaviye başladık cumartesi randevum var kaç yumurta olmuş ne durumda doktorum söyliycek istenilen boyuta ulaşınca da çatlama iğnesi vurulucam. içim içime sığmıyor resmen inş en kısa zaman da hamile kalırız. sende zayıflamayı dene cnm bak adet görmede çok etkili oluyor :KK200:
zayıflıycam inşallah canım sende bendensin maalesef pko inşallah üstesinden geliriz. haberlerini bekliyorum canım haberdar et mutlaka dualarım senınle

Canimmm aaramiza hoş geldin :-* sanırım yasitiz aynı yaşta evlenmisiz aynı :) 23 yaşındayım 2011 de evlendim. Biz başından beri korunmuyoruz. Yazdiklarini okudum kim bilir neler cekmissindirr çok etkilendim Allahım hayirlisindan versin vardır elbet bi hayr. Sonuç olarak doktor ne diyo neysen kaynaklanıyor neden vücudun başka birşey uretmis çok etkilendim gerçekten. Her zaman başımız gözümüz ustunde yerin var :-* :KK200:
hoşbuldum canım evet yaşıtız bende 2011 de evlendim :) valla doktorum o kadar yoğun ve bilgili bir doktor ki cnm bu olayla karşılaştığında bana dediği ' BEN MUAYNELER DIŞINDA YILDA EN AZ 11.000 DOĞUM YAPTIRIYORUM VE İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY İLE KARŞILAŞTIM ' dedi cnm. yani bi açıklaması yok .bakılabilecek bütün testlere bakıldı herşey tertemiz.ben biraz hocalıkta olduğunu düşünüyorum gidip hocaya okutmam lazım aslında.evet çok zor şeyler yaşadım cnm ama sınavımız sonuçta rabbim sabredince hepimize mükafatını fazlasıyla verecek inş .herşeyden önce rabbim hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize inş.sen tedavi olmayı düşünüyormusun cnm hiç doktora gittin mi yada ?

zayıflıycam inşallah canım sende bendensin maalesef pko inşallah üstesinden geliriz. haberlerini bekliyorum canım haberdar et mutlaka dualarım senınle
saol canım allah razı olsun benimde dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle . gelişmeleri yazarım tabiki sende yaz bende merak ederim

hoşbuldum canım evet yaşıtız bende 2011 de evlendim :) valla doktorum o kadar yoğun ve bilgili bir doktor ki cnm bu olayla karşılaştığında bana dediği ' BEN MUAYNELER DIŞINDA YILDA EN AZ 11.000 DOĞUM YAPTIRIYORUM VE İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY İLE KARŞILAŞTIM ' dedi cnm. yani bi açıklaması yok .bakılabilecek bütün testlere bakıldı herşey tertemiz.ben biraz hocalıkta olduğunu düşünüyorum gidip hocaya okutmam lazım aslında.evet çok zor şeyler yaşadım cnm ama sınavımız sonuçta rabbim sabredince hepimize mükafatını fazlasıyla verecek inş .herşeyden önce rabbim hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize inş.sen tedavi olmayı düşünüyormusun cnm hiç doktora gittin mi yada ?

Canım benim dediiklerinden cok etkilendim . bana da sanki hocalık gibi geldi istanbulda oturuyosan sana onerebilcegim biri var. Ben hep tedavi oldum canım surekli sebepsiz interfelite denildi bu ay aşılama olcam nasipse inşallah dua edin Allahın izniyle hayırlısı olur :-*

Anneme soyleyim bulur o kesin :) hurma acilmayi kolaylastryoms zemzemde mi oyle

Zemzem sancı için iyi geliyo diye biliyorum başka da faydası vardır mutlaka zaten bulursa annen bulur :) nasıl peki şimdi annene olan bağlılığın ne durumda hala surekli gitmek gormek istiyomusun :)

Zemzem sancı için iyi geliyo diye biliyorum başka da faydası vardır mutlaka zaten bulursa annen bulur :) nasıl peki şimdi annene olan bağlılığın ne durumda hala surekli gitmek gormek istiyomusun :)
Hala devam surekli gtsek sklmam ama alstm tabi birazda onlardan kaynaklanıyor surekli ne zaman bize gelceksnz felan diyo kendimi çok gitmeye mecbur hissediyorm

Hala devam surekli gtsek sklmam ama alstm tabi birazda onlardan kaynaklanıyor surekli ne zaman bize gelceksnz felan diyo kendimi çok gitmeye mecbur hissediyorm

Kiyamam ya acaba sen de eksiklerini hissettiriyosun da onlar da yanlız bırakmak istemiyorlar olabilir mi? Biraz öyle geldi çünkü hatırlıyorum surekli yanlarında olmak istediğini söylüyordun çocuğun olsun ilerleyen zamanlarda alışırsın Allahım bozmasin insallah

Kiyamam ya acaba sen de eksiklerini hissettiriyosun da onlar da yanlız bırakmak istemiyorlar olabilir mi? Biraz öyle geldi çünkü hatırlıyorum surekli yanlarında olmak istediğini söylüyordun çocuğun olsun ilerleyen zamanlarda alışırsın Allahım bozmasin insallah
Tek çocuğum ya ben gidince ev boş kaldı ben o kadar belli etmyrm bile ama onlar çok belli ediyolar

Iyiyim canim cok sukur Allah razi olsun sen nasilsin neler yapiyosun . Ben hala ayni bekliyorum oyle kurtajin uzerinden bes ay gecti :KK43:
Can'ım benim atlattığın şey çok zordu ama bak gebe de kaldın iyi tarafına odaklanalım. Sabırla sağlıkla bekleyelim, inşallah hepimiz tadacağız bu duyguyu. Ben de beklemedeyim halen. Her şey normal görünüyor. Doktor ne olur ne olmaz bu ay da klomen verelim gerçi siz de gerek yok ama dedi yine de verdi.

Masallah bebis buyumus hayirli dogumlar olsun insaallah canim bide bi ot vatdi sancilarin.baslayinca suya falan koyuyomussun o ot suda acildikca sendede dogum kolaylasiyormus onuda arastirsana.bi duymustum Allahim.hayirli bi dogum nasip etsin insaallah bi avazda kurtarsin :-)

Back