- 30 Ocak 2015
- 18.426
- 18.480
- 498
- 29
Hurma ayarladm canim 36. Haftaya geliyim yemeye baslicam ama zemzem suyu bulablr miyim kiEvet ben de tasindim yerleştim olaylar molaylar derken topige de giremedimm siteye de hepinizi çok merak ettim whatsap grubu kurmustuk hala yaxisiyoruz ordan. Ayy zemzem suyu ve hurma ayarla kendine inşallah normal olur zahmetsiz olur. Vaaay bey efendi donuyomus taaaa buyumus annesi geliyo artık :)
zayıflıycam inşallah canım sende bendensin maalesef pko inşallah üstesinden geliriz. haberlerini bekliyorum canım haberdar et mutlaka dualarım senınleevet canım haklısın 3 aya kadar söylememek lazım ama ben kalp atışları duyulunca ailelere söylemeyi düşünüyorum diğer kişilere karnım çıkana kadar söylemiycem allah nasip ederse . bende polikistik over hastasıyım cnm hep en erken 2 - 3 ayda bazen se 6 ayda bir adet olurdum ama zayıfladım ve biraz düzene girdi en azından şimdi 30 ile en fazla 45 günde bir adet oluyorum.bu ayda tedaviye başladık cumartesi randevum var kaç yumurta olmuş ne durumda doktorum söyliycek istenilen boyuta ulaşınca da çatlama iğnesi vurulucam. içim içime sığmıyor resmen inş en kısa zaman da hamile kalırız. sende zayıflamayı dene cnm bak adet görmede çok etkili oluyor
Hurma ayarladm canim 36. Haftaya geliyim yemeye baslicam ama zemzem suyu bulablr miyim ki
hoşbuldum canım evet yaşıtız bende 2011 de evlendim :) valla doktorum o kadar yoğun ve bilgili bir doktor ki cnm bu olayla karşılaştığında bana dediği ' BEN MUAYNELER DIŞINDA YILDA EN AZ 11.000 DOĞUM YAPTIRIYORUM VE İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY İLE KARŞILAŞTIM ' dedi cnm. yani bi açıklaması yok .bakılabilecek bütün testlere bakıldı herşey tertemiz.ben biraz hocalıkta olduğunu düşünüyorum gidip hocaya okutmam lazım aslında.evet çok zor şeyler yaşadım cnm ama sınavımız sonuçta rabbim sabredince hepimize mükafatını fazlasıyla verecek inş .herşeyden önce rabbim hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize inş.sen tedavi olmayı düşünüyormusun cnm hiç doktora gittin mi yada ?Canimmm aaramiza hoş geldin :-* sanırım yasitiz aynı yaşta evlenmisiz aynı :) 23 yaşındayım 2011 de evlendim. Biz başından beri korunmuyoruz. Yazdiklarini okudum kim bilir neler cekmissindirr çok etkilendim Allahım hayirlisindan versin vardır elbet bi hayr. Sonuç olarak doktor ne diyo neysen kaynaklanıyor neden vücudun başka birşey uretmis çok etkilendim gerçekten. Her zaman başımız gözümüz ustunde yerin var :-*
Anneme soyleyim bulur o kesin :) hurma acilmayi kolaylastryoms zemzemde mi oyleHadi ya olsun hurmayla idare et keşke biri vesile olsa da getirirler sana çok faydası var :-*
saol canım allah razı olsun benimde dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle . gelişmeleri yazarım tabiki sende yaz bende merak ederimzayıflıycam inşallah canım sende bendensin maalesef pko inşallah üstesinden geliriz. haberlerini bekliyorum canım haberdar et mutlaka dualarım senınle
hoşbuldum canım evet yaşıtız bende 2011 de evlendim :) valla doktorum o kadar yoğun ve bilgili bir doktor ki cnm bu olayla karşılaştığında bana dediği ' BEN MUAYNELER DIŞINDA YILDA EN AZ 11.000 DOĞUM YAPTIRIYORUM VE İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY İLE KARŞILAŞTIM ' dedi cnm. yani bi açıklaması yok .bakılabilecek bütün testlere bakıldı herşey tertemiz.ben biraz hocalıkta olduğunu düşünüyorum gidip hocaya okutmam lazım aslında.evet çok zor şeyler yaşadım cnm ama sınavımız sonuçta rabbim sabredince hepimize mükafatını fazlasıyla verecek inş .herşeyden önce rabbim hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize inş.sen tedavi olmayı düşünüyormusun cnm hiç doktora gittin mi yada ?
Anneme soyleyim bulur o kesin :) hurma acilmayi kolaylastryoms zemzemde mi oyle
Hala devam surekli gtsek sklmam ama alstm tabi birazda onlardan kaynaklanıyor surekli ne zaman bize gelceksnz felan diyo kendimi çok gitmeye mecbur hissediyormZemzem sancı için iyi geliyo diye biliyorum başka da faydası vardır mutlaka zaten bulursa annen bulur :) nasıl peki şimdi annene olan bağlılığın ne durumda hala surekli gitmek gormek istiyomusun :)
Hala devam surekli gtsek sklmam ama alstm tabi birazda onlardan kaynaklanıyor surekli ne zaman bize gelceksnz felan diyo kendimi çok gitmeye mecbur hissediyorm
tamam canım yazarm bende Allah raz olsun :)saol canım allah razı olsun benimde dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle . gelişmeleri yazarım tabiki sende yaz bende merak ederim
Tek çocuğum ya ben gidince ev boş kaldı ben o kadar belli etmyrm bile ama onlar çok belli ediyolarKiyamam ya acaba sen de eksiklerini hissettiriyosun da onlar da yanlız bırakmak istemiyorlar olabilir mi? Biraz öyle geldi çünkü hatırlıyorum surekli yanlarında olmak istediğini söylüyordun çocuğun olsun ilerleyen zamanlarda alışırsın Allahım bozmasin insallah
tamam canım yazarm bende Allah raz olsun :)
Tek çocuğum ya ben gidince ev boş kaldı ben o kadar belli etmyrm bile ama onlar çok belli ediyolar
İnşallah canım onları da bana sonuçta onlar olmayınca kmsem olmicakYaaa kiyamam ben sana da onlara da tek cocuksun tabiki de ozleyip ozlenirsinnn ayy Allahım seni onlara bagislasin inşallah :-*
Can'ım benim atlattığın şey çok zordu ama bak gebe de kaldın iyi tarafına odaklanalım. Sabırla sağlıkla bekleyelim, inşallah hepimiz tadacağız bu duyguyu. Ben de beklemedeyim halen. Her şey normal görünüyor. Doktor ne olur ne olmaz bu ay da klomen verelim gerçi siz de gerek yok ama dedi yine de verdi.Iyiyim canim cok sukur Allah razi olsun sen nasilsin neler yapiyosun . Ben hala ayni bekliyorum oyle kurtajin uzerinden bes ay gecti
Canimmm bu kez seni ben gonderiyorum asilamaya dualarla insaallah olacak Allahim isini rast getirsin .haberdar et asamalardan. Benim bat 10ocak umarim gelmez inemli gunlerdeydim bu aralR bakalim kemdimce biseyler yaptim.insaallah tutarElifAhsen02 kuzumm bu ay batın ne zaman haberdar et :))
Masallah bebis buyumus hayirli dogumlar olsun insaallah canim bide bi ot vatdi sancilarin.baslayinca suya falan koyuyomussun o ot suda acildikca sendede dogum kolaylasiyormus onuda arastirsana.bi duymustum Allahim.hayirli bi dogum nasip etsin insaallah bi avazda kurtarsinHala devam surekli gtsek sklmam ama alstm tabi birazda onlardan kaynaklanıyor surekli ne zaman bize gelceksnz felan diyo kendimi çok gitmeye mecbur hissediyorm
İnşallah canım onları da bana sonuçta onlar olmayınca kmsem olmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?