- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Günaydın canımmmmm
Canimm napiosun durumun nasıl Bat ne zaman ya senin de hayırlı haberini alalım inşallah :-*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımmmmm
Dilerim hamilelik haberleriyle iyice canlaniriz csnim:)
Bal damliyor agzindan en son boyle dediginde asilamam tutmustu ilk sefrde tutan o kadar azkenGunaydinnn canımmmm yol arkadasiiiimmmm :-* senin varlığınla da bir başka olur topisimiiizzz :-* kuzum benimmmm olacak Allahın izniyle herkesin hayırlı haberini alicam seninki de yakindr iki ay veriyorum sana :) en fazla
ah inşallah canımm inşallah hepimiz hamile kalalım inşllah. siz çatlatma yapınca bir umudunuz olacak ben doktora gitsem daha yeni diye vermezler herhalde ama çok istiyorum bebişleri glukofen bitsinde doktora gidicem tekrardan. Hepimiz gelecek sene buraya bebişlerimizin ultrasyon resmi yeni doğan resmi onları koyarızda bu seferde yeni topik açıp bbişlerin bakımı diyeAyyyy inşallah ya katılım olunca herkesin bat tarihini listeliycem öyle beraber beklicez :)
Topik boyle canliyken baya hamile haberi almistik sanirim yine oyle olacakDilerim hamilelik haberleriyle iyice canlaniriz csnim:)
inşallah yaa inşallah glukofen kullanıyorum denemeler devam kafam takmıyorum eskisi kadar ilişki sonrası kalkmıyorum bekliyorum inşallah bu ay tutar hamile kalırım hepimizde inşallah internettende ovulasyon testleri isteticem birde onu deniyelimTopik boyle canliyken baya hamile haberi almistik sanirim yine oyle olacak![]()
sende benim gibi yeni katılansın yaşadığın herşey geçmiş olsun canım dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alman nasip olur . şu konuda arkandayım sakın kimseye deme bende demiyorum yeni evliyim eşimde bebek hemen isteiyordu ben pkolu olduğum için istiyorum ve dediğin gibi hemen olmuyor insanlar yeni evli olunca her aramalarında bebek soruyor zaten kendini yemekle meşgulsün birde bu insanlar çıkıyor yeri geliyor eşin bile anlamıyor seni kimsenin bilmesine gerek yok emin ol istemiyoruz diyin evliliğimizi yaşıyıcaz deyin. 2,5 3 aylık oluncada bebişin aa biz korunmuştuk demekki geleceği varmış bebişin dersinmerhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim ilk 2 buçuk yıl eşimin ısrarlarına rağmen yaşım çok küçük diye bebiş düşünmedim bu arada 19 yaşında evlendim. ve tabi korunmayı bıraktım 6 ay bir türlü hamile kalamadım hiçte düşündüğüm gibi hemen hamile kalınamıyormuş. doktora tedavi için başvurdum 1 yıl içerisinde 4tane hamilelik geçirdim. bunların 3 ü kimyasal 4. sü ise 6 haftalıktım kürtaj olduğumda. bebek yerine başka bişey oluşmuş zaten kanamayla gitmiştim. vücudum sağlıksız bir yapı olduğu için vücuttan atmak istiyormuş. daha sonrasında bir sürü testler yapıldı kromozom analizleri fln hiçbirşey çıkmadı . çok etkilendim üzüldüm ama hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim . isyan etmedim sonuçta rabbim bu yönden sınıyor beni diye düşündüm. kürtajdan sonra 3 ay korunma sürecim oldu. korunmayı bırakalı da 3 ay oldu ve ben yine doktora tedavi için gittim bu ay ve artık kimsenin haberi yok eşimle bu sefer söylememeye karar verdik. anneme dahi söylemedim .normalde hiçbişeyi içimde tutamayan biriyimdir çatlamak üzereyim. sizin gibi cici anne adaylarını gördüm yazılarınızı okudum aranıza katılmak istedim bana da yeriniz var mı acaba ?
ya bide ben nazara da çok inanıyorum cnm çünkü o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki ve kromozomlarımıza kadar bakılmasına rağmen hiçbişey çıkmadı . ve çok şükür ki çok mutlu parmakla gösterilecek bir evliliğe sahibim.etrafımızda en yakınlarımız dahi kıskanıyorlar bizi.tabiki kendi ailem yada eşimin ailesi değil bunlar ama onlar duyunca o dediğim kişilerde duymuş oluyor otomatikman.ve resmen gözleri değiyor.bide yazık annecim ben üzülünce düşük fln yapınca benden çok üzülüyor . oyüzden söylememe kararı aldık. senin dediğin gibi yapıcaz. aa hiç düşünmezken oldu diycez :) belki böylesi hayırlı olur. inşallah hepimiz her isteyen annelik duygusunu hayırlı bir şekilde tadar cnm. bugün 3. hormon iğnemi de vuruldum çok heyecanlıyım. sen tedavi görüyormusun ?sende benim gibi yeni katılansın yaşadığın herşey geçmiş olsun canım dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alman nasip olur . şu konuda arkandayım sakın kimseye deme bende demiyorum yeni evliyim eşimde bebek hemen isteiyordu ben pkolu olduğum için istiyorum ve dediğin gibi hemen olmuyor insanlar yeni evli olunca her aramalarında bebek soruyor zaten kendini yemekle meşgulsün birde bu insanlar çıkıyor yeri geliyor eşin bile anlamıyor seni kimsenin bilmesine gerek yok emin ol istemiyoruz diyin evliliğimizi yaşıyıcaz deyin. 2,5 3 aylık oluncada bebişin aa biz korunmuştuk demekki geleceği varmış bebişin dersin
Bal damliyor agzindan en son boyle dediginde asilamam tutmustu ilk sefrde tutan o kadar azkenAllahim yer altindaki karincanin bile nasibini veriyor bizede sira gelecek insaallah . Bazen umutsuzluga kapiliyor insan Allah affetsin ama hepimiz anne olacagiz cok yakin
ah inşallah canımm inşallah hepimiz hamile kalalım inşllah. siz çatlatma yapınca bir umudunuz olacak ben doktora gitsem daha yeni diye vermezler herhalde ama çok istiyorum bebişleri glukofen bitsinde doktora gidicem tekrardan. Hepimiz gelecek sene buraya bebişlerimizin ultrasyon resmi yeni doğan resmi onları koyarızda bu seferde yeni topik açıp bbişlerin bakımı diyeİnşallahhhh
banada de banadaaaa canımmm banada bişi de ne zaman kalırım.. inşallah doktorun ne söylerse yazarsın buraya canım bende merak ettim bir kişinin hamile kalması bile umutt bizee hadi inşallah..Amiiin ya insallah o sonra her gün çocuğum böyle bebeğim böyle diye tripler atarız :)))))
merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim ilk 2 buçuk yıl eşimin ısrarlarına rağmen yaşım çok küçük diye bebiş düşünmedim bu arada 19 yaşında evlendim. ve tabi korunmayı bıraktım 6 ay bir türlü hamile kalamadım hiçte düşündüğüm gibi hemen hamile kalınamıyormuş. doktora tedavi için başvurdum 1 yıl içerisinde 4tane hamilelik geçirdim. bunların 3 ü kimyasal 4. sü ise 6 haftalıktım kürtaj olduğumda. bebek yerine başka bişey oluşmuş zaten kanamayla gitmiştim. vücudum sağlıksız bir yapı olduğu için vücuttan atmak istiyormuş. daha sonrasında bir sürü testler yapıldı kromozom analizleri fln hiçbirşey çıkmadı . çok etkilendim üzüldüm ama hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim . isyan etmedim sonuçta rabbim bu yönden sınıyor beni diye düşündüm. kürtajdan sonra 3 ay korunma sürecim oldu. korunmayı bırakalı da 3 ay oldu ve ben yine doktora tedavi için gittim bu ay ve artık kimsenin haberi yok eşimle bu sefer söylememeye karar verdik. anneme dahi söylemedim .normalde hiçbişeyi içimde tutamayan biriyimdir çatlamak üzereyim. sizin gibi cici anne adaylarını gördüm yazılarınızı okudum aranıza katılmak istedim bana da yeriniz var mı acaba ?
Topik yeniden canlanmış kızlar gellms :)
banada de banadaaaa canımmm banada bişi de ne zaman kalırım.. inşallah doktorun ne söylerse yazarsın buraya canım bende merak ettim bir kişinin hamile kalması bile umutt bizee hadi inşallah..
Arada giriyorm topige ama kimse yok diye bsy yazmyodum bgn baktm yazanlar olmuss inşallah kolay olur canım dogumum normal istyrm ya daha başımız yukarda beyefendi bugn dönecek gibi ayaklarıyla ittiriyo kafası yana geldi biraz sen napysn nerelerdesnGozLerime inanamiyorum ilk nurumm kuzummm sen hoş geldin nerelerdesinnninan aklimdaydin topik durgun olunca ben de başladım arada bir senin profiline baktım ama çoktandır sende yoksun. Kuzum maşallah bebisin de buyumusss
firdevscansu vile aynı zaman da dogurueaunuz Allahın izniyle iykkk demeden dogueursunuz acısız
![]()
evet canım haklısın 3 aya kadar söylememek lazım ama ben kalp atışları duyulunca ailelere söylemeyi düşünüyorum diğer kişilere karnım çıkana kadar söylemiycem allah nasip ederse . bende polikistik over hastasıyım cnm hep en erken 2 - 3 ayda bazen se 6 ayda bir adet olurdum ama zayıfladım ve biraz düzene girdi en azından şimdi 30 ile en fazla 45 günde bir adet oluyorum.bu ayda tedaviye başladık cumartesi randevum var kaç yumurta olmuş ne durumda doktorum söyliycek istenilen boyuta ulaşınca da çatlama iğnesi vurulucam. içim içime sığmıyor resmen inş en kısa zaman da hamile kalırız. sende zayıflamayı dene cnm bak adet görmede çok etkili oluyoro konudada çok haklısın canım fikirlerimiz aynı bende nazara çok inanıyorum maşallah benimde evliliğim çok güzel bebeklede taçlandırmak istiyorum senin gibi canı. Bende bana soranlara düşünmüyoruz diyorum olunca ve üzerinden biraz geçince söyleyeceğim hamile kalsan bile 3 aylık olmadan deeme canım genelde kimsede demiyr kimi öğrensek 3 3,5 aylık ken öğreniyoruz canım
Tedavi şu şekilde ben polikistik overliyim rahmimde kist var adet olamıyorum ilaçsız şuan glukofen kullanıyorum zayıflatmak ve hamile kalmama yardımcı olması için şuan ilacı içip denemelere devm ediyorum bakalım inşallah olurda daha korkunç hastahanelere gitmemm![]()
Arada giriyorm topige ama kimse yok diye bsy yazmyodum bgn baktm yazanlar olmuss inşallah kolay olur canım dogumum normal istyrm ya daha başımız yukarda beyefendi bugn dönecek gibi ayaklarıyla ittiriyo kafası yana geldi biraz sen napysn nerelerdesn