- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
Kimsecikler yok
Pek yazmıyor kimse artık halbüki çok gzel sayfaydı burası :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsecikler yok
Pek yazmıyor kimse artık halbüki çok gzel sayfaydı burası :)
İyi akşamlar canlar bende erken evlendim hemde çok erken 17 yasimda anne oldum ama oğlum 17 günlükken cennete uçtu ve bir yılı birkaç ay geçti su an 18 yasindayim herkes erkenmis gibi baksada ben hamile kalmayı tekrardan anne olmayı çok istiyorum Rabbim isteyen herkese versin inşallah![]()
Çok sagolun allah razı olsun kalp rahatsızlığı vardı anne karnında belliydi aldirmam söylenmişti ama kabul etmemistimÇok çok geçmiş olsun inşallah hemen hamile kalırsın açın azda olsa hafifler peki seni üzmek istemem ama oğlun neden vefat etti hasta falan mıydı yoksa erken dogummu
Benimde her ay 3 gün geçiyor önceleri hevesleniyordum ama alistim artık suçu da kendinde bulma stres en başta atman gereken şey çok önemli allah gönlüne gore versinben de 20 yasinda evlendim 2 yildirda evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyo aslinda birazda benim sucum kilom var ,tiroid bezlerim de problem var HEPSI BENIM SUCUM ... 4 gün adetim gecio ama sabah idrar testi yaptm evde negatif cikti((((
Çok sagolun allah razı olsun kalp rahatsızlığı vardı anne karnında belliydi aldirmam söylenmişti ama kabul etmemistim
Trabzonda yaşıyorum evet yavrum uçtu cennete allahım bizden çok sevmiş aldı yanına anca böyle avunuyorum ama tekrar bi evladım olsun çok çok istiyorum Rabbim kimseye yasatmasin böyle bi acıMeleğim. Benm ya cennete uçmuş gitmiş inşallah bi evladın olursa acısını Unutursun nerde yasıyosun peki
Trabzonda yaşıyorum evet yavrum uçtu cennete allahım bizden çok sevmiş aldı yanına anca böyle avunuyorum ama tekrar bi evladım olsun çok çok istiyorum Rabbim kimseye yasatmasin böyle bi acı
18 yaşnda evlendim ve şuan 20 yaşndaym ilk bir yıl biz istemedk şimdide rabbim vermiyor bu ay çok umutluydum her zamanki gibi ama Olmadı bugn kırmızıları gördm![]()
Üzülme inşallah olur keşke hiç korunmasaydınız :)
Haklısn canm işte cahillik ben 3-4 ay korunalm dedim eşime birbirimizi iyice tanıyalm diye evliliğe adapte olalm diye ama eşim dada sonra şimdi değl dedi ve istemedi en başta bi tane olacaktı aslnda
Aynen :) bizde 2 senelik evliyiz evlendiğimizden beri çocuk isteyip duruyoruz ama allahın işi işte vermedi bi defa oldu ondada bebegimin kalbi durdu ve kebdiliğinden düştü allah bidaha yaşatmasını ne bana ne başkasına simdi yine hamileyim 5 haftalık ama düşük olduğu için doktor risklı diyor bende korkuyorum ama inşallah bişey olmaz bu sefer bebegime inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın peki hastaneye falan gittiniz mi
İnşallah canm sende hayırlısıyla meleğini kucağna alırsın
Gittim doktora hemde çok gittim hiçbr sıkntn yok diyorlar olur diyorlar ilaç bile vermiyorlar canm
Nasıl oluyor canm anlatrmısn?Aynı bizim gibi bi sorun yok ama olmuyor canım bide arı sütü bal polen karışımını denesene ama kendin yap evde ben o şekilde hamile kaldım
Nasıl oluyor canm anlatrmısn?
Tabi ben internetten buldum arı sütü hamile kalmaya çok büyük bir faydası varmış hatta bir bayan 8 sene sonra bebeğine bu şekilde kavuşmuş tabi bende duydum bunları dururmuyum koşa koşa aktara gittim arı sütü aldım polen aldım birde hakiki bal aldım 2 yemek kaşığı polen 1 cay bardağı bal ve arı sütünün tamamı zaten küçücük bişey 10 dk boyunca cam bi kasede karıstırdum tahta kasık olması lazım macun gibi oldu zaten sabah AC karnına 1 dolu tatlı kasıgı birde gece ilişki olmadan 2 saat önce 2 tatlı kaşığı yedim tabi eşimede yediriyorum yemek istemiyor tadı çok kötü diye ama zorla yediriyodum öyle bir kural yok gerçi eş yicek diye ama ben işimi garantiye aldımve o ay adet olmadım hamiş misim meğer :) ha bide adet bitince başlıyorsunuz yemeye adetli yersen bi faydası olmuyormus inşallah sende faydasını görürsün :)