- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Huuhuuuuu merabaaaa bende geldim benimde alın aranızaa :)
Aramizaaa hoş geldinnn :)))) güzel bir gelişti :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huuhuuuuu merabaaaa bende geldim benimde alın aranızaa :)
Anladmm o
Ondan
Dha düşük degerlerde arkadslarm var ama normal deger 1.20 die bliom ondan ddm
Ya bişey sorucam kızlar size bu philips avent niplente göğüs ucu çıkartıcı kullanıyorum 1 haftadır hamileliğin 6 ayına kadar kullanıldığı için erken başladı ben bebegim doğduğunda AC kalmasın ucunu aramasın diye ama bi zararı yoktur dimi hamile kalmaya çünkü sürekli takıli ha bide çok hoşuma gitti göğüs ucum yoktu simdi bi görseniz bayaa ucu cıktı bebişim rahat rahat emer annesini inşallah :)
Yok canım Estağfurullah burda böyle soru sormak konuşmak iyi geliyo bize. En azından bana iyi geliyo. Ben 2 yıllık evliyim 15 aydır istiyoruz bebis profa gittim ben kontrole hiç bi problem görmedi. Klomen kullandım 4 tane yumurta oldu ancak ilişki olmadı esim doktor gün verince sitres yaptı. Doktora gitmeyi bıraktım bende 4 aydır. Yine olmadı istanbulada mustafa acet bey medipol de belki duymussundur cuma günü ona gidiyorum bakalım ne dicek
Ay canım ya aynı şey bana da yani aynı senin gibi oluştu yumurtam ama esim sitres yaptı olmadı. Ama canım sana da tavsiye ediyorum mutlaka bi kere mustafa beye görün o başka birisi başka bi Doktor canım çevremde çok giden var olmaz dedikleri arkadaşım bile 3 aylık hamileCanım ben 4 yıl istanbulda kaldım anadolu tarafinda girmedigim doktor kalmadı artık :) bana da klomen verdi ve iğne verdi bir tane doktor çok umutlansin yumurta 25 mm 26 mm olmuştu doktor saat vermksti iliski icin o gun eşim stres yaptı ben de beraber olamadık ama o ay sancidan geberdim![]()
Peki canım hsg çektirdin mi aşılama falan düşündün muCanım ben 4 yıl istanbulda kaldım anadolu tarafinda girmedigim doktor kalmadı artık :) bana da klomen verdi ve iğne verdi bir tane doktor çok umutlansin yumurta 25 mm 26 mm olmuştu doktor saat vermksti iliski icin o gun eşim stres yaptı ben de beraber olamadık ama o ay sancidan geberdim![]()
Canım benim de göğüs ucumm yoooooook içine doğru batık :)))) ben eğer yanlış hatirlamiyosam göğüsle bile çok oynamak prolaktin değerini yükseltir ve bu da gebeliğe engel olur bence hiç onu başına bela etme doktor bana da demişti bebeğin çok zorlanicak ama çıkarır bebis ucunu hiç korkma :))[/QUOTE
Hadi ya ben 1 haftadır hiç çıkarmadan takıyodum benimde senin gbi içine dönüktü şimdi kocaman oldular uçları :)))) ama bildiğim iyi oldu kullanmam bende
Erken daha canim. Bi ara bende böyle yapıyodum hep test yapıyodum adetim geçmeden hem de ama bu beni çok yipratti çok heves edip çok uzuluyodum sonuç negatif olunca. Yani sende çok üzülme mek için adet geçmeden yapma bence canimmAdetime 3 günüm var dayanamadm test yaptım ve tek çizgi çok sınır bozucu bi durum ya acaba erken mı yoksa bu aydamı basaramadık![]()
Erken daha canim. Bi ara bende böyle yapıyodum hep test yapıyodum adetim geçmeden hem de ama bu beni çok yipratti çok heves edip çok uzuluyodum sonuç negatif olunca. Yani sende çok üzülme mek için adet geçmeden yapma bence canimm
Amin canım ya bende çok agliyodum hatta bi kere oyke umutlandim ki negatif oluncaokuldan rapor aldım eve geldim dersi bıraktım yani. Artık oyle değilim ama canım daha iyiyim test falan yapmıyorum ne zaman geçer o zaman yaparım diyorumÖyle tabi ama üzülmemek aglamamak elde değil gerçekten tek çizgi görmek cok kötü bişey allahım herkese evlat versin kimseyi kucagı bos brakmasn
Amin canım ya bende çok agliyodum hatta bi kere oyke umutlandim ki negatif oluncaokuldan rapor aldım eve geldim dersi bıraktım yani. Artık oyle değilim ama canım daha iyiyim test falan yapmıyorum ne zaman geçer o zaman yaparım diyorum
Ben 15 aydır istiyorum canım her şey yolunda dedi gittiğim Prof lar şimdi istanbulda çok iyi bi Doktor var cuma günü ona gidicem aslında bugündü de ertelendi.o ne derse ona göre hareket edicem aşılamayi da düşünüyorum doktor ne derse artikNe zamandır ugrasıyosun çocuk için
Ben 15 aydır istiyorum canım her şey yolunda dedi gittiğim Prof lar şimdi istanbulda çok iyi bi Doktor var cuma günü ona gidicem aslında bugündü de ertelendi.o ne derse ona göre hareket edicem aşılamayi da düşünüyorum doktor ne derse artik
Aşılama kendi isteğimiz ile oluyo canim spermleri alıp en kaliteli olanları rahme birakiyolar yumurtaya yakın bi yere fiyat hastaneden hastane değişiyo canım 2000 de olan var daha pahali da varİnşallah olur bu asılama nasıl birşey kendi istegimizle oluyor mu bide ücreti falan bilgin var mı
Çok sağol canm ya bılgilendiğim iyi oldu bu eğer adet olursam bu ay bende aşılama yaptırırım pekitutma olasılığı nedir ?Aşılama kendi isteğimiz ile oluyo canim spermleri alıp en kaliteli olanları rahme birakiyolar yumurtaya yakın bi yere fiyat hastaneden hastane değişiyo canım 2000 de olan var daha pahali da var
Tutma olasılığını bilmiyorum ama çevremde yapıp da ilk denemede tutturmaya çok kişi var nasip işte canim allah isterse olmayacak hiç bi şey çok dua etmeliyizÇok sağol canm ya bılgilendiğim iyi oldu bu eğer adet olursam bu ay bende aşılama yaptırırım pekitutma olasılığı nedir ?
Ben bgun kan testi yaptrdm ama bebiş falan yyok perişan oldumm![]()