19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bende normal evde yaptım ve kocaman bi tek çizgi iki saat aralıksız ağladım Rabbim bize vericegi zamanı biliyor deyip kendimi avutuyorum olmazsa bi arkadaş var burada o asılamayı anlattı bana adet olursam asılaama yapıcam daha fazla bekleyemicem ben sende dene istersen birde bta HCG kaç cıktı
1.20 canm. Daha 1 sene dolmadı ondan bn suan dusunemıom ama bakalm nasp sorma bnde cok agladm...

Kızlar ikinci cizgiyi silikde olsa gördüm ama anlaöıstım dün kahverengi akıntı vardı bu hamilelik haberi allahım sağlıkla kucama almayı nasip etsin inşallah hepiniz hamişsinizdir sizi ccok seviyorum hepinize sarışıp öpesim var muuaaaaaahhhhh muuuaaahhhhj ayy kafayı yedim :D

Kızlar ikinci cizgiyi silikde olsa gördüm ama anlaöıstım dün kahverengi akıntı vardı bu hamilelik haberi allahım sağlıkla kucama almayı nasip etsin inşallah hepiniz hamişsinizdir sizi ccok seviyorum hepinize sarışıp öpesim var muuaaaaaahhhhh muuuaaahhhhj ayy kafayı yedim :KK70:
Canım hayırlı olsun Tebrikler ☺☺☺☺

25 yaşındayım. Hep genç anne olmak istemişimdir. 25 bence günümüz için çok genç yahut geç bir yaş da değil. evleneli 3 ay oldu. eşim en az 1 sene olsun öyle çocuk yapalım diyor. ama ben 3 ayda her adet belirtimi hamilelik zannediyorum. en çok da bu ay ümitlenmiştim. adetimin başlamasına 2 gün var. predictor erken gebelik testi yaptım. sonuç negatif.

Birkaç gündür üyelik girişi yapmadan takip ediyordum. burada yazılanlardan öyle etkilendim ki sonuçtan sonra dayanamayıp ben de hüngür hüngür ağladım. nasıl kaptırmışsam kendimi. üstelik üniversitede asistanım, önümde yazılmayı bekleyen bir yüksek lisans tezim var ve 1 senedir kullandığım lustral. eşim önce bunları hallet sonra çocuk diyor. ama gönlüme söz geçiremiyorum. benim gibi hamileliğe takmış hemcinslerimi görünce yalnız hissetmedim kendimi. iyi geldi. yine de o mutsuzluğu üstümden atamadım hala. :)

Bende burdayım. Doktora gittim istanbula bunca zaman bi sorun yok diyodu Prof bile doktor bakti kendiliğinden ilaçsız 3 yumurta olmuş biri de çatlamis ama doktor iyice inceleyince anladı meğer rahim biraz darmis ondan olmamis olsa dusermis histeroskopi olucam rahim i genisletcek sonra kendiliğinden olur dedi mükemmel bi Doktor biraz pahalı ama çok iyi hastane ortamı da aile gibiler hastalarla

Ay canım ya aynı şey bana da yani aynı senin gibi oluştu yumurtam ama esim sitres yaptı olmadı. Ama canım sana da tavsiye ediyorum mutlaka bi kere mustafa beye görün o başka birisi başka bi Doktor canım çevremde çok giden var olmaz dedikleri arkadaşım bile 3 aylık hamile

Canım ben şimdi d.bakirda oturuyorum :(

25 yaşındayım. Hep genç anne olmak istemişimdir. 25 bence günümüz için çok genç yahut geç bir yaş da değil. evleneli 3 ay oldu. eşim en az 1 sene olsun öyle çocuk yapalım diyor. ama ben 3 ayda her adet belirtimi hamilelik zannediyorum. en çok da bu ay ümitlenmiştim. adetimin başlamasına 2 gün var. predictor erken gebelik testi yaptım. sonuç negatif.

Birkaç gündür üyelik girişi yapmadan takip ediyordum. burada yazılanlardan öyle etkilendim ki sonuçtan sonra dayanamayıp ben de hüngür hüngür ağladım. nasıl kaptırmışsam kendimi. üstelik üniversitede asistanım, önümde yazılmayı bekleyen bir yüksek lisans tezim var ve 1 senedir kullandığım lustral. eşim önce bunları hallet sonra çocuk diyor. ama gönlüme söz geçiremiyorum. benim gibi hamileliğe takmış hemcinslerimi görünce yalnız hissetmedim kendimi. iyi geldi. yine de o mutsuzluğu üstümden atamadım hala. :)

Oyyy kiyamam ben sana ya Allahın hayirlisini nasip etsin inşallah bilemedim ne diyeceğini önünde başka fırsatlar varken gönlün yavrum diye atiyo AlAllahim hayirlisini nasip etsin inşallah canım :-*

Back