19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim de göğüs ucumm yoooooook içine doğru batık :)))) ben eğer yanlış hatirlamiyosam göğüsle bile çok oynamak prolaktin değerini yükseltir ve bu da gebeliğe engel olur bence hiç onu başına bela etme doktor bana da demişti bebeğin çok zorlanicak ama çıkarır bebis ucunu hiç korkma :))

Canım ben 4 yıl istanbulda kaldım anadolu tarafinda girmedigim doktor kalmadı artık :) bana da klomen verdi ve iğne verdi bir tane doktor çok umutlansin yumurta 25 mm 26 mm olmuştu doktor saat vermksti iliski icin o gun eşim stres yaptı ben de beraber olamadık ama o ay sancidan geberdim

Ay canım ya aynı şey bana da yani aynı senin gibi oluştu yumurtam ama esim sitres yaptı olmadı. Ama canım sana da tavsiye ediyorum mutlaka bi kere mustafa beye görün o başka birisi başka bi Doktor canım çevremde çok giden var olmaz dedikleri arkadaşım bile 3 aylık hamile

Peki canım hsg çektirdin mi aşılama falan düşündün mu

1yil olucak bu 28 eylülde ewlendigm günden beri hastanelerdeyim ilk ay adet olmadim doktora gittim kist warmis adet söktürücü werdi kullandım kist gitti ikinci ay tekrar kist wardi gne söktürücü kullandım...3.ay tekrar gittim kist yoktu bu kez yumurta tembelligi wardi adet düzenleyici hap werdi kullandım adetim 3ay duzene girdi tekrar gittim hormon testi yaptı gayet hersey normal çıktı Dr. 6ay kendiniz uğraşn dedi sana ilaç tedavi uygulamiyorum dedi geçen ay gittim çok sewinmistim hamileyim diye malesef gene hayal kırıklığı oldu kist warmis ilaç wermedi gene adet olucaksin dedi oldum bu ay bakalım nasıl olucak...

• Kd

Adetime 3 günüm var dayanamadm test yaptım ve tek çizgi çok sınır bozucu bi durum ya acaba erken mı yoksa bu aydamı basaramadık

Adetime 3 günüm var dayanamadm test yaptım ve tek çizgi çok sınır bozucu bi durum ya acaba erken mı yoksa bu aydamı basaramadık
Erken daha canim. Bi ara bende böyle yapıyodum hep test yapıyodum adetim geçmeden hem de ama bu beni çok yipratti çok heves edip çok uzuluyodum sonuç negatif olunca. Yani sende çok üzülme mek için adet geçmeden yapma bence canimm

Öyle tabi ama üzülmemek aglamamak elde değil gerçekten tek çizgi görmek cok kötü bişey allahım herkese evlat versin kimseyi kucagı bos brakmasn

Öyle tabi ama üzülmemek aglamamak elde değil gerçekten tek çizgi görmek cok kötü bişey allahım herkese evlat versin kimseyi kucagı bos brakmasn
Amin canım ya bende çok agliyodum hatta bi kere oyke umutlandim ki negatif oluncaokuldan rapor aldım eve geldim dersi bıraktım yani. Artık oyle değilim ama canım daha iyiyim test falan yapmıyorum ne zaman geçer o zaman yaparım diyorum

Ne zamandır ugrasıyosun çocuk için

Ne zamandır ugrasıyosun çocuk için
Ben 15 aydır istiyorum canım her şey yolunda dedi gittiğim Prof lar şimdi istanbulda çok iyi bi Doktor var cuma günü ona gidicem aslında bugündü de ertelendi.o ne derse ona göre hareket edicem aşılamayi da düşünüyorum doktor ne derse artik

İnşallah olur bu asılama nasıl birşey kendi istegimizle oluyor mu bide ücreti falan bilgin var mı

İnşallah olur bu asılama nasıl birşey kendi istegimizle oluyor mu bide ücreti falan bilgin var mı
Aşılama kendi isteğimiz ile oluyo canim spermleri alıp en kaliteli olanları rahme birakiyolar yumurtaya yakın bi yere fiyat hastaneden hastane değişiyo canım 2000 de olan var daha pahali da var

Aşılama kendi isteğimiz ile oluyo canim spermleri alıp en kaliteli olanları rahme birakiyolar yumurtaya yakın bi yere fiyat hastaneden hastane değişiyo canım 2000 de olan var daha pahali da var
Çok sağol canm ya bılgilendiğim iyi oldu bu eğer adet olursam bu ay bende aşılama yaptırırım pekitutma olasılığı nedir ?

Çok sağol canm ya bılgilendiğim iyi oldu bu eğer adet olursam bu ay bende aşılama yaptırırım pekitutma olasılığı nedir ?
Tutma olasılığını bilmiyorum ama çevremde yapıp da ilk denemede tutturmaya çok kişi var nasip işte canim allah isterse olmayacak hiç bi şey çok dua etmeliyiz

Ben bgun kan testi yaptrdm ama bebiş falan yyok perişan oldumm

Bende normal evde yaptım ve kocaman bi tek çizgi iki saat aralıksız ağladım Rabbim bize vericegi zamanı biliyor deyip kendimi avutuyorum olmazsa bi arkadaş var burada o asılamayı anlattı bana adet olursam asılaama yapıcam daha fazla bekleyemicem ben sende dene istersen birde bta HCG kaç cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…