- 30 Ocak 2015
- 18.444
- 18.604
- 498
- 29
Anladm Canm bende kusmak için ugrasyodm valla kussamda rahatlasam diye oluyodum bulantidanAnladim canim. Sonra duzelir belki. Ben gunde en az 1 kez cikariyotdum. Bazen 2-3 oluyordu. Hele sabah uyanir uyanmaz. Simdi ilac 5 dakkada kesiyor.
Nasil hamile kaldinizBende 3 ay önce mantardan dolayı kullandım fitiigene başlayacak gibi
Nasil hamile kaldinizAnladm Canm bende kusmak için ugrasyodm valla kussamda rahatlasam diye oluyodum bulantidan
Nasıl diyim canım kısmet ama hamile kaldgm ay çok dua etmstm dua herşeyin basiNasil hamile kaldiniz
Bend2 cook ediom ama kısmettr varsa oluo rabbm yazdysa beklemesekde oluyor bn ilk gebelgimi hc beklemezk3n ogrendm bakalm rabbm bi bildiği vardırNasıl diyim canım kısmet ama hamile kaldgm ay çok dua etmstm dua herşeyin basi
Bende cok dua ediyom canim Allah anali babali buyutsun insallahNasıl diyim canım kısmet ama hamile kaldgm ay çok dua etmstm dua herşeyin basi
Valla ben o kadar ayaklarımi yukarı dikip bekledm o zaman olmadı ilişkiden hemen sonra dusa girdgm ay olduKızlar hamişler hiç ilişkde brkliomuydunuz herhengi bişi yaptnzmı yani bz hc tek sefer olup bitrmyoruz ondan mı kalamıom acaba içimde kalmıomu????
Sağol canım darısı tüm isteyenlerin başınaBende cok dua ediyom canim Allah anali babali buyutsun insallah
Canım ya seni çok iyi anlıyorum :) bende aynı durumdayım dokuz gün var sayıyorum inan, bende bel ve Sırt agrısıda çok fazla acaba üşüttüm mü diyede şüphelerim var çünkü kaç aydır belirti belirti diye kafayı yedim :)) ins bu ay bebişler gelir, doktor banada tembellik var dedi glifor folik asit kullanıyorum dördüncü ayım ama olsun artık istiyorum ya heray aynı belirtiler aynı psikoloji artık olsun hayırlısı ile inş güzel haberlerini bekliyorumİnşallah bu ay olur o kadar hevedlendimki yarın gidip kan testi yaptırmayı bile düşündüm yaptırsam cikarmiki acaba 6 gün var daha adetime
Anladm Canm bende kusmak için ugrasyodm valla kussamda rahatlasam diye oluyodum bulantidan
Kızlar hamişler hiç ilişkde brkliomuydunuz herhengi bişi yaptnzmı yani bz hc tek sefer olup bitrmyoruz ondan mı kalamıom acaba içimde kalmıomu????
Formül belli hemen duşşIlk iki ay ugrastim ugrastim olmadi. Ucuncu ay hic dikkat etmedim ben deilknurrr22 gibi ayni o zaman oldu :)
HahaFormül belli hemen duşş
aynı durumdayız canım ya ben son 6 gündür kafayı yedim resmen bu ay çok farklı hissediyorum hamileyim diye dolaşıyorum etrafta bugunde bir ateş basması ay ama nasıl bide adet olucakmışım gibi ağrılarım başladı bu ay adet olursam baya yıkılcam heralde psikolojik olarak :) bugun erken gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkıcak. insallah hayırlısı olur bende senden bekliyorum güzel haberleri hadi bakalım :))))Canım ya seni çok iyi anlıyorum :) bende aynı durumdayım dokuz gün var sayıyorum inan, bende bel ve Sırt agrısıda çok fazla acaba üşüttüm mü diyede şüphelerim var çünkü kaç aydır belirti belirti diye kafayı yedim :)) ins bu ay bebişler gelir, doktor banada tembellik var dedi glifor folik asit kullanıyorum dördüncü ayım ama olsun artık istiyorum ya heray aynı belirtiler aynı psikoloji artık olsun hayırlısı ile inş güzel haberlerini bekliyorum
Bende de var ates bir haftadır karın ağrım biraz azaldı yaa çok şükür bende dayanamadım bugün test aldımaynı durumdayız canım ya ben son 6 gündür kafayı yedim resmen bu ay çok farklı hissediyorum hamileyim diye dolaşıyorum etrafta bugunde bir ateş basması ay ama nasıl bide adet olucakmışım gibi ağrılarım başladı bu ay adet olursam baya yıkılcam heralde psikolojik olarak :) bugun erken gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkıcak. insallah hayırlısı olur bende senden bekliyorum güzel haberleri hadi bakalım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?