- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Sıkma canını yaa hayırlısı olsun gec olsun güç olmasın ins gün aşırı Çalışmalara devam3 gün var işte erken testler varya onlardan yaptım yanlış olacağını pek sanmıyorum![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkma canını yaa hayırlısı olsun gec olsun güç olmasın ins gün aşırı Çalışmalara devam3 gün var işte erken testler varya onlardan yaptım yanlış olacağını pek sanmıyorum![]()
Ben bir yıllık Evliyim haklısın yaa ama napalım umut fakirin ekmeğiKızlar ne bu acele :)) hele hün gelsn gecsn ole heves edin benn gbi umutlanıp uzulmeyn ben artkın alıstmda braz :)) sen ne kdarlık ewlisin canımm
Nası yaptn bı anılattt yaa
Kızz onu degelll onu bnde deiştrdm bnde onceden sorilişaretiydi adım bebişi diommTelde olmuyo da canim pc den kullanici ismi degistir diye bir secenek var ordan yapiliyor. Ama 3 hakkin var degisim sinirli :))
Aynen camm bnde ayy inşalahhBen bir yıllık Evliyim haklısın yaa ama napalım umut fakirin ekmeğiben dört aydır glifor kullanıyorum Polikistik over var bende
ama yinede umutluyum olmazsa da üzülüyorum ama gülüp geciyorum diğer aya yine çalışma
umutluyum ama iki aydır farklı dönemler yasıyorum bence yakın geliyor artık bebeğim ins
bu ay bekliyorum bes günüm var daha uff
![]()
Herşeyin hayırlısı onunda zamanı daha gelmemiş demekki :) bekle bekle kendinidee çok ümitlendirme canm sonra uzulursun hayırlısı olsunSıkma canını yaa hayırlısı olsun gec olsun güç olmasın ins gün aşırı Çalışmalara devambende korktum simdi yapmayım test günüm gecene kadar
![]()
Kızz onu degelll onu bnde deiştrdm bnde onceden sorilişaretiydi adım bebişi diomm
Kızlar ınş hayırlısıyla kızım olacakmış
Kızlar oglusum olcakmssss :)) Allah gönlümüze gore verdi
Aynen hayrlisi canım eşim çok istyodu erkek olmasını çok sevndiayy cok guzel Allah gonlunuze gore vermis, hayirlisi ins canim :))
Hayırlı olsun canim darısı başımıza insallahAynen hayrlisi canım eşim çok istyodu erkek olmasını çok sevndi
İnşallah canım isteyen herkese bi an önce nasip etsin AllahHayırlı olsun canim darısı başımıza insallah
Canım seninkinin cinsiyeti belli olmuş muyduayy cok guzel Allah gonlunuze gore vermis, hayirlisi ins canim :))
Canım seninkinin cinsiyeti belli olmuş muydu
Devlete mi gdysn özele mi Canm devlette soylemiyolar yaaAslinda artik belli olabilir ama henuz gitmedik canim. Bayramdan sonra gidecegim ama bakalim belki dayanamaz gideriz belli de olmaz :)
Devlete mi gdysn özele mi Canm devlette soylemiyolar yaa
Anladm canım banada erkek dediler ama burda sonradan kız dediler felan diyen olms korktm ama doktor yüzde yüz erkek kesin dedi :))Ozel tatlim. En son bi ihtimal erkek olabilir ama belli deolmaz soylemek icin erken demislerdi. Haftaya da memlekete gidrsek o yuzeen bayramdan sonraya kalacak gibi
Anladm canım banada erkek dediler ama burda sonradan kız dediler felan diyen olms korktm ama doktor yüzde yüz erkek kesin dedi :))