19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar ne bu acele :)) hele hün gelsn gecsn ole heves edin benn gbi umutlanıp uzulmeyn ben artkın alıstmda braz :)) sen ne kdarlık ewlisin canımm
Ben bir yıllık Evliyim haklısın yaa ama napalım umut fakirin ekmeği :KK76: ben dört aydır glifor kullanıyorum Polikistik over var bende :110: ama yinede umutluyum olmazsa da üzülüyorum ama gülüp geciyorum diğer aya yine çalışma :KK45: umutluyum ama iki aydır farklı dönemler yasıyorum bence yakın geliyor artık bebeğim ins :KK48: bu ay bekliyorum bes günüm var daha uff :KK51:

Ben bir yıllık Evliyim haklısın yaa ama napalım umut fakirin ekmeği :KK76: ben dört aydır glifor kullanıyorum Polikistik over var bende :110: ama yinede umutluyum olmazsa da üzülüyorum ama gülüp geciyorum diğer aya yine çalışma :KK45: umutluyum ama iki aydır farklı dönemler yasıyorum bence yakın geliyor artık bebeğim ins :KK48: bu ay bekliyorum bes günüm var daha uff :KK51:
Aynen camm bnde ayy inşalahh

Sıkma canını yaa hayırlısı olsun gec olsun güç olmasın ins gün aşırı Çalışmalara devam :KK66: bende korktum simdi yapmayım test günüm gecene kadar :KK43:
Herşeyin hayırlısı onunda zamanı daha gelmemiş demekki :) bekle bekle kendinidee çok ümitlendirme canm sonra uzulursun hayırlısı olsun

Back