19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

37 gün oldu evleneli canım ilk denememiz yani
Anladm canım daha yeni evli olduğunuz için düzenin sasmis olabilir ben doğum kontrol hapı kullaniyodm ilk aylarda o yzden adetim gecikmedi ama pembe akıntı olabilir ilk zamanlar her ilişkide kanama olablr sabahında da pembe bi akıntı olarak gelms olablr benm 3 hafta surdu oyle

Çok olmadığı surece bi sorun olmaz canım benim hiç olmadı bu zamana kadar
Yok canım sanki şeffaf akinti kurumus ta leke yapmış gibi belki gelmiyordur tedirgin olduğum için öyle geliyo gözümde büyütüyor olabilirim :)

Hadi ya bunu bilmiyodm benmde daha hc ckmadi karnim eşim ne zaman cikcak karnın diye bekleyip duruyo :))
Benim eşim de öyle heralde karnımız iyice şisince herşeyden tam emin olacaklar babalık duygusunu erkekler o zaman hissederlermis :)

Benim eşim de öyle heralde karnımız iyice şisince herşeyden tam emin olacaklar babalık duygusunu erkekler o zaman hissederlermis :)
Sonrada çocuk doğunca ne zaman zayflcan diye sorarlar :D valla ben öyle aşırıya kaçıp yemiyorum zaten hamileyim diye 2 kişilik yemeyin her zamanki gbi yemeye devam edin diyolar bende.öyle yapiyorm

Sonrada çocuk doğunca ne zaman zayflcan diye sorarlar :KK70: valla ben öyle aşırıya kaçıp yemiyorum zaten hamileyim diye 2 kişilik yemeyin her zamanki gbi yemeye devam edin diyolar bende.öyle yapiyorm
Aynen canım doyana kadar yiyorum zzorlanıyorum bazen öğünü meyveyle geçiriyorum öyle öyle idare ediyorum :)

Aynen canım doyana kadar yiyorum zzorlanıyorum bazen öğünü meyveyle geçiriyorum öyle öyle idare ediyorum :)
Aynen bende bugün kahvaltı yaptm öğlen diet biskuvi yedm tabi hepsini degl akşamda normal öyle çok yemedm ama bu aralar akşam çok acikyrm napcagimi blmyrm vlla :D

Aynen bende bugün kahvaltı yaptm öğlen diet biskuvi yedm tabi hepsini degl akşamda normal öyle çok yemedm ama bu aralar akşam çok acikyrm napcagimi blmyrm vlla :KK70:
Demek ki öğünlerde yeteri kadar mideyi doldurmuyorsun canım bende bi türlü acikmiyorum yemek seçiyorum herşeyden midem kalkiyo :(

Demek ki öğünlerde yeteri kadar mideyi doldurmuyorsun canım bende bi türlü acikmiyorum yemek seçiyorum herşeyden midem kalkiyo :KK43:
Senin haftalarında bende oyleydm hatta daha 2 3 gundur istahm açıldı bildiğin ac geziyodm ben sabah zorla biraz peynr yiyodm öğlen hiç bisey akşamda meyve sadece hc ackmyodm yemek diyince midem bulaniyodu geçti sukur ama yinede yemek midemi bulandryo 4 aydr doğru durust bi yemek yemedm

Senin haftalarında bende oyleydm hatta daha 2 3 gundur istahm açıldı bildiğin ac geziyodm ben sabah zorla biraz peynr yiyodm öğlen hiç bisey akşamda meyve sadece hc ackmyodm yemek diyince midem bulaniyodu geçti sukur ama yinede yemek midemi bulandryo 4 aydr doğru durust bi yemek yemedm
Son aylara doğru iştah çok açılıyormuş canım ister istemez yiyormussun :)

Şimdi hal Hayır sürdükten sonra hemen soruma geçiyorum :)) simdi benim adetime tam 1 hafta var ama benim sanki hamileymisim gibi belirtilerim var özellikle kaşık batması fazla idrara çıkma karında ve midede şişlik halsizlik artı bir haftadır goguslerim hem çok dolgun hem acıyor acaba ben kuruntu mu yapıyorum fazla mi dinliyorum kendimi ama çokta merak ediyorum :( geceleri uyuyamiyorum dusunmekten

Şimdi hal Hayır sürdükten sonra hemen soruma geçiyorum :)) simdi benim adetime tam 1 hafta var ama benim sanki hamileymisim gibi belirtilerim var özellikle kaşık batması fazla idrara çıkma karında ve midede şişlik halsizlik artı bir haftadır goguslerim hem çok dolgun hem acıyor acaba ben kuruntu mu yapıyorum fazla mi dinliyorum kendimi ama çokta merak ediyorum :KK43: geceleri uyuyamiyorum dusunmekten
Canım valla bisey diyemiyorum olabilir de olmayablrde sncta adet belirtileri nerdeyse aynı

Şimdi hal Hayır sürdükten sonra hemen soruma geçiyorum :)) simdi benim adetime tam 1 hafta var ama benim sanki hamileymisim gibi belirtilerim var özellikle kaşık batması fazla idrara çıkma karında ve midede şişlik halsizlik artı bir haftadır goguslerim hem çok dolgun hem acıyor acaba ben kuruntu mu yapıyorum fazla mi dinliyorum kendimi ama çokta merak ediyorum :KK43: geceleri uyuyamiyorum dusunmekten
Ne kadardır çalışma yapıyorsun?? Herhangi bir yardımcı ilaç vs kullanıyormusun bence belirtiler güzel bu ay olmasa bile bu belirtiler hamileliğin yakınlaştığının sinyalleri olabilirmiş :) bende günümü bekliyorum ins bu ay ümitlerim boşa çıkmaz

7 ay oldu geçenlerde doktora gittim yumurtalarinda hafif tembellik var ama büyük bir sorun değil dedi iyot B12 folik asit 3unun birleştiği bir vitamin verdi onu kullanıyorum suanda

Back