İnşallah hepimizin ümitleri istedikleri olurNe kadardır çalışma yapıyorsun?? Herhangi bir yardımcı ilaç vs kullanıyormusun bence belirtiler güzel bu ay olmasa bile bu belirtiler hamileliğin yakınlaştığının sinyalleri olabilirmiş :) bende günümü bekliyorum ins bu ay ümitlerim boşa çıkmaz
Aynısı bende de vardı valla hep tedaviyle hamile kalabilcegmi zor olcagni dsnyodmAy inşallah ya günlerde geçmek bilmiyo öyle heycaliyimki bide 7 aydır bekliyorum ya sanki hiç hamile kalamicakmisim gibi geliyo bunalıma giriyorum
Bak en beklemedigin anda olmus, benim de oyle olmustu. Cok sevindim canim hayirli olsunSelam kızlar benı hatırlayanınız olmuştur sayfa ılk acıldıgında umutsuzca yazıp duruyordum ve cok zor gunler gecırdım sureklı aglıyordum hayattan zevk alamaz duruma gelmiştim tv de reklam bile görsem ağlıyordum markette bebek görünce kaçıyordum çok zordu çooook3 yıllık evlıyım yaklasık 9-10 aydır da denıyorduk cevremın baskısıyla bırlesınce cekılmez hal almıştı... daha bebek dusunurken birçok şeyini almıştım yanı kısacası sen delirmişsin dediğinizi duyar gibi oluyorum. Sonra bır karar aldım hamılelık ve cocuk hakkında hıcbırsey duymayacagım gormeyecegım dedım her turlu sıteden uzak durdum face e bile girmedim aldıklarımı sarıp sarmaladım kaldırdım. Ne zaman ki hayırlı haberı alırım o zaman herseye donecegım dedım. Sonra buyuk bır temızlıge kalktım kı sonra doktora gıdecektım bebek ıcın... temızlıgı ypoayım kurtulayım dedım tam bır hafta boyunca hastalıklı tıtız kadınlar gıbı en ufak delıge kadar temızledım oyle kı sabah 10 gıbı baslayıp 6-7 de sadece bır odayı bıtırmıs oluyordum kı bebek falan dusunmemek ıcın ... Veeeee şimdi Rabbim bir mucize yolladı o yalvarmalarım o ağlamalarım dualarım yerını ferahlık ve şükür aldı çünkü daha dün öğrendim hamile olduğumu. once idrar testı ardından kan testıyle ogrendım (hastanede gülerek ağlayan tek kişiydim) su an hala ınanamıyorum kendımı hamıle olduguma ınandıramıyorum cok garıp bır duygu ben de eşimde aptal gibiyiz haberı alınca naparız dıyorduk ama sadece aptal aptal guluyoruz ... Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın ınsaAllah... Amin Amin Amin
İnşallah bu ay olur o kadar hevedlendimki yarın gidip kan testi yaptırmayı bile düşündüm yaptırsam cikarmiki acaba 6 gün var daha adetimeAynısı bende de vardı valla hep tedaviyle hamile kalabilcegmi zor olcagni dsnyodm
Heralde kız aynen :)) yok Canm bulantm gecti ama yemeklerden tiksinmem hala var o nasl gecicek bilmyrmKizlaaaar napiyosunuz nasilsiniz????? Bana bildirim gelmiyor burdan ben de kimseler yok saniyorum ya bir suru konusmusdunuz :))
ilknurrr22 senin ki kiz herhalde hala gostermemis :) benim bi ihtimal erkek olabilir dedi doktor ama sadece ihtimal dedi belli olmazmis, benim karnim simdiden cikiyor iki haftadir var. Hafta sonu dugune memlekeye gittik. Anlayip soranlar bile oldu :) tabi herseyden once hayirli ve saglikli evlalarimiz olsun insallah. Bulanti var mi hala?
Bu topikkll cookk sessiz
iHeralde kız aynen :)) yok Canm bulantm gecti ama yemeklerden tiksinmem hala var o nasl gecicek bilmyrm
Bu topikkll cookk sessiz
Canım cakblrde ckmayablide bekle birazİnşallah bu ay olur o kadar hevedlendimki yarın gidip kan testi yaptırmayı bile düşündüm yaptırsam cikarmiki acaba 6 gün var daha adetime
Valla yemeklerden öyle tiksiniyorum ki kaç aydr yemek yemyrm halada tksnme varBen
i
Benim bulantim cok fazla normalde de dr bi ilac verdi. Cok memnunum. Cok sukur yiyebiliyorum herseyi :)
Auyy kızlar tedavıde inofolic ve progestan kullanan varmı hamiş kalanTatil olunca oyle oldu canim yakinda canlanir :)
Progestani dusuk tehlikesi olana vermiyorlar mi ya ben öyle blyrmAuyy kızlar tedavıde inofolic ve progestan kullanan varmı hamiş kalan
Auyy kızlar tedavıde inofolic ve progestan kullanan varmı hamiş kalan
Valla yemeklerden öyle tiksiniyorum ki kaç aydr yemek yemyrm halada tksnme var
kusuyosan veriyim demsti o zaman istememstm zaten hicte kusmadm bulantımda gecti ama tiksinmeye ne yapablrki tiksinti oldu bi kereDr bisey vermiyor mu canim
kusuyosan veriyim demsti o zaman istememstm zaten hicte kusmadm bulantımda gecti ama tiksinmeye ne yapablrki tiksinti oldu bi kere
Puufffff bn bu ay kullanmaya basladımmmmBilmiyorum hic tatlim onlari
Anladim canim. Sonra duzelir belki. Ben gunde en az 1 kez cikariyotdum. Bazen 2-3 oluyordu. Hele sabah uyanir uyanmaz. Simdi ilac 5 dakkada kesiyor.[/QUOTE
Ooyyy annesiiii olsun sonunda cok güzel bi hediye seni bekliooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?