- 30 Ocak 2015
- 18.444
- 18.604
- 498
- 29
Aynen sağlıklı olsnda rüyamda hep erkek goruyorm ya hayırlısıSağlıcakla dünyaya gelsin de canım :) benim arkadaşım 14 haftalık öğrenmiş erkek onun. Eltimde 5.ayi bitirmek üzereyken öğrendi kız onun da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sağlıklı olsnda rüyamda hep erkek goruyorm ya hayırlısıSağlıcakla dünyaya gelsin de canım :) benim arkadaşım 14 haftalık öğrenmiş erkek onun. Eltimde 5.ayi bitirmek üzereyken öğrendi kız onun da![]()
Bende hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda gördüm hamileymisim ve sonra erkek bebek seviyordum hep belki benimde öyledir. Bi de bebek erkek olunca ilk aylardan göbek çıkıyo :)Aynen sağlıklı olsnda rüyamda hep erkek goruyorm ya hayırlısı
Ya öyle mi benm daha dümdüz karnim 1 kilo almsm 4 aydaBende hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda gördüm hamileymisim ve sonra erkek bebek seviyordum hep belki benimde öyledir. Bi de bebek erkek olunca ilk aylardan göbek çıkıyo :)
Canım adet belirtilerim vardı benm surekli kasiklarim belim agryodu adete 10 gün varken goguslerim sismisti ve çok aciyoduslm arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz hamile olduğunuzu nasıl anladınız belirtileri nelerdir
lekelenme varmıydı canım peki hayırlı olsun bu aradaCanım adet belirtilerim vardı benm surekli kasiklarim belim agryodu adete 10 gün varken goguslerim sismisti ve çok aciyodu
Sagol canim darisi sana yok öyle bsy olmadı akintm çoğalmistilekelenme varmıydı canım peki hayırlı olsun bu arada
anladım canım kasık ve bel ağrım çok fazla bende önce kahve leke oldu sonra sarı akıntı sonrada açık pembe leke oldu geçti test yaptım negatif çıktı niye böyle anlamadımSagol canim darisi sana yok öyle bsy olmadı akintm çoğalmisti
Allah razı olsunnnnnnn Allah herkese nasip etsinnnn ...çok sevindim canım senin adına hayırlı olsun bebişin
Hayırlı olsun canım çok sevndm :))Selam kızlar benı hatırlayanınız olmuştur sayfa ılk acıldıgında umutsuzca yazıp duruyordum ve cok zor gunler gecırdım sureklı aglıyordum hayattan zevk alamaz duruma gelmiştim tv de reklam bile görsem ağlıyordum markette bebek görünce kaçıyordum çok zordu çooook3 yıllık evlıyım yaklasık 9-10 aydır da denıyorduk cevremın baskısıyla bırlesınce cekılmez hal almıştı... daha bebek dusunurken birçok şeyini almıştım yanı kısacası sen delirmişsin dediğinizi duyar gibi oluyorum. Sonra bır karar aldım hamılelık ve cocuk hakkında hıcbırsey duymayacagım gormeyecegım dedım her turlu sıteden uzak durdum face e bile girmedim aldıklarımı sarıp sarmaladım kaldırdım. Ne zaman ki hayırlı haberı alırım o zaman herseye donecegım dedım. Sonra buyuk bır temızlıge kalktım kı sonra doktora gıdecektım bebek ıcın... temızlıgı ypoayım kurtulayım dedım tam bır hafta boyunca hastalıklı tıtız kadınlar gıbı en ufak delıge kadar temızledım oyle kı sabah 10 gıbı baslayıp 6-7 de sadece bır odayı bıtırmıs oluyordum kı bebek falan dusunmemek ıcın ... Veeeee şimdi Rabbim bir mucize yolladı o yalvarmalarım o ağlamalarım dualarım yerını ferahlık ve şükür aldı çünkü daha dün öğrendim hamile olduğumu. once idrar testı ardından kan testıyle ogrendım (hastanede gülerek ağlayan tek kişiydim) su an hala ınanamıyorum kendımı hamıle olduguma ınandıramıyorum cok garıp bır duygu ben de eşimde aptal gibiyiz haberı alınca naparız dıyorduk ama sadece aptal aptal guluyoruz ... Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın ınsaAllah... Amin Amin Amin
![]()
Ne kadardır deniyosunuz canım hiç blmyrm neden olduğunuanladım canım kasık ve bel ağrım çok fazla bende önce kahve leke oldu sonra sarı akıntı sonrada açık pembe leke oldu geçti test yaptım negatif çıktı niye böyle anlamadım
Sağol canım kasik ve bel agrisi oluyo ama beklenenden çok, goguslerimde hassasiyet vardı birde şişti tabiki bunlar..slm arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz hamile olduğunuzu nasıl anladınız belirtileri nelerdir
Valla kız olduğunda geç cikiyo göbek biraz düz büyüyor 5 aydan sonra daha net oluyoYa öyle mi benm daha dümdüz karnim 1 kilo almsm 4 ayda
37 gün oldu evleneli canım ilk denememiz yaniNe kadardır deniyosunuz canım hiç blmyrm neden olduğunu
Kanda çıkmadiysa yoktur canım evlendikten sonra oluyor öyle duzensizlikslm arkadaşlar adetim gecikeli 1 hafta oldu çok fazla karın ve bel ağrım var kahve rengi akıntım oldu 5 gün önce çok az ama 2 gün sürdü sonrada açık pembe leke oldu yine az geçti ama dünden beri kırmızı lekeler var az şekilde adet olmadım yine kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hamile miyim yada neden oluyor bunlar
Çok olmadığı surece bi sorun olmaz canım benim hiç olmadı bu zamana kadarCanımseffaf-beyaz akintim olurken sürekli olarak. Geçen gün bi de bugün çok açık renkte seffafa yakın kahverengimsi akinti oldu. Bu normal mi oyle aşırı değildi nokta kadar vardır bide aşırı açıktı rengi. Yerleşme kanaması mi acaba. Düşük tehlikesi oolduğunda kırmızı veya pembe geliyor sanırım demi canım?ilknurrr22