19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kizlar ben hamile kalamiyorum yasim 20 pco var bnde ve esim 33 yasinda 1.5 yillik evliyiz deniyoruz olmuyor her ay husran .

Kizlar ben hamile kalamiyorum yasim 20 pco var bnde ve esim 33 yasinda 1.5 yillik evliyiz deniyoruz olmuyor her ay husran .

Allah yatdimcin olsun sana da en kisa surede hayirli bi bebek nasip etsin insallah canim. Pco lu olup hamile kalan cok insan var. Stres yapma yeter ki mutlaka bi cozumu bulunur, belki de Allah in izniyle kendiliginden oluverir.

ELMALI turtam ins canim ins klomen kullandim bu ay 5 gun ayni saatte sabah aksam ictim ama yumurta takibi yapilmadi bilmiyorum ins bu ay hamile kalirim. Allah olmayan herkese nasip etsin

hayır daha 10 gun var. Ama bn goğus ağrısından duramıyorum...
Hadi insallah benimde 10 gün önceden goguslerim sismisti agriyodu yatamiyodm adetten öncede hep şişer 10 gün önce ama adet günüm gelince hemen adet olrdm geç agrimaya başlarsa geç adet olrdm ama olmadm inşallah sende olmazsn :))

açıkçası bn çok umutluyum. Benm adette bu kadar olmazdı ağrım.. Pqtliycak resmn. Yeşil yeşil damarlar çıkmış.. Ağrıdan oluyorum yaa..

açıkçası bn çok umutluyum. Benm adette bu kadar olmazdı ağrım.. Pqtliycak resmn. Yeşil yeşil damarlar çıkmış.. Ağrıdan oluyorum yaa..
Ay evet benmde damarlar belli oluyodu inşallah hamilesindir ben hala patlıcak gbiyim her geçen gün dahada aciyo ve buyuyo anlamadm gtti daha fazla büyümesin artık

Ay evet benmde damarlar belli oluyodu inşallah hamilesindir ben hala patlıcak gbiyim her geçen gün dahada aciyo ve buyuyo anlamadm gtti daha fazla büyümesin artık
kkaç gundr sutyen takamıyorum evde bile alttan tutup oyle yuruyorum.. Aşşırı hassaslar.. Ee sence ne zamn test yapiym (idrar)

kkaç gundr sutyen takamıyorum evde bile alttan tutup oyle yuruyorum.. Aşşırı hassaslar.. Ee sence ne zamn test yapiym (idrar)
Ben 8 gün geçince yapmstm cnku surekli adet olcakms gbydm adet ağrılarından duramydm surekli tuvalete gdyodm oldm diye ama sen adet günü felan yap istersen cok bekleme bosa beklemsm o kadar

Ben 8 gün geçince yapmstm cnku surekli adet olcakms gbydm adet ağrılarından duramydm surekli tuvalete gdyodm oldm diye ama sen adet günü felan yap istersen cok bekleme bosa beklemsm o kadar
bn adete 3-4 kala yapmayı duşunuyorum çunku bu ağrılarım yaklaşık 10 gundr var. Demkki erken dollenmiş..

bn adete 3-4 kala yapmayı duşunuyorum çunku bu ağrılarım yaklaşık 10 gundr var. Demkki erken dollenmiş..
Öylede yapablrsn sonra adet olana kadar ümit kesilmez ckmazsa geçince yaparsn bazıları adetten bi hafta önce ogrenyo ben korkudan yapamamstm yapcagn günde sabaha kadar rüyamda test yaptgmi gordm hepside pozitifti en son dayanamadm sabah 7de yaptm hemen ckti ikinci czgi ilk idrarla yap

Evet öyle diyolar ama çok bekletmsin ya
Sağlıcakla dünyaya gelsin de canım :) benim arkadaşım 14 haftalık öğrenmiş erkek onun. Eltimde 5.ayi bitirmek üzereyken öğrendi kız onun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…