- Emoji Skoru
- 18.619
- Puanlar
- 498
oh ne güzel gezin bakalımBen okullar acilana kadar tatildeyim ama memlekete falan gidince giremiyorum nete pek :))
sselam canımm napysnn
oh ne güzel gezin bakalım
Kizlar ben hamile kalamiyorum yasim 20 pco var bnde ve esim 33 yasinda 1.5 yillik evliyiz deniyoruz olmuyor her ay husran .
valla sabırsızlıkla gunleri sayıyorumsselam canımm napysnn
Hadi ya geçti mi adetn:))valla sabırsızlıkla gunleri sayıyorumsen canm
hayır daha 10 gun var. Ama bn goğus ağrısından duramıyorum...Hadi ya geçti mi adetn:))
Hadi insallah benimde 10 gün önceden goguslerim sismisti agriyodu yatamiyodm adetten öncede hep şişer 10 gün önce ama adet günüm gelince hemen adet olrdm geç agrimaya başlarsa geç adet olrdm ama olmadm inşallah sende olmazsn :))hayır daha 10 gun var. Ama bn goğus ağrısından duramıyorum...
açıkçası bn çok umutluyum. Benm adette bu kadar olmazdı ağrım.. Pqtliycak resmn. Yeşil yeşil damarlar çıkmış.. Ağrıdan oluyorum yaa..Hadi insallah benimde 10 gün önceden goguslerim sismisti agriyodu yatamiyodm adetten öncede hep şişer 10 gün önce ama adet günüm gelince hemen adet olrdm geç agrimaya başlarsa geç adet olrdm ama olmadm inşallah sende olmazsn :))
Ay evet benmde damarlar belli oluyodu inşallah hamilesindir ben hala patlıcak gbiyim her geçen gün dahada aciyo ve buyuyo anlamadm gtti daha fazla büyümesin artıkaçıkçası bn çok umutluyum. Benm adette bu kadar olmazdı ağrım.. Pqtliycak resmn. Yeşil yeşil damarlar çıkmış.. Ağrıdan oluyorum yaa..
kkaç gundr sutyen takamıyorum evde bile alttan tutup oyle yuruyorum.. Aşşırı hassaslar.. Ee sence ne zamn test yapiym (idrar)Ay evet benmde damarlar belli oluyodu inşallah hamilesindir ben hala patlıcak gbiyim her geçen gün dahada aciyo ve buyuyo anlamadm gtti daha fazla büyümesin artık
Ben 8 gün geçince yapmstm cnku surekli adet olcakms gbydm adet ağrılarından duramydm surekli tuvalete gdyodm oldm diye ama sen adet günü felan yap istersen cok bekleme bosa beklemsm o kadarkkaç gundr sutyen takamıyorum evde bile alttan tutup oyle yuruyorum.. Aşşırı hassaslar.. Ee sence ne zamn test yapiym (idrar)
bn adete 3-4 kala yapmayı duşunuyorum çunku bu ağrılarım yaklaşık 10 gundr var. Demkki erken dollenmiş..Ben 8 gün geçince yapmstm cnku surekli adet olcakms gbydm adet ağrılarından duramydm surekli tuvalete gdyodm oldm diye ama sen adet günü felan yap istersen cok bekleme bosa beklemsm o kadar
Öylede yapablrsn sonra adet olana kadar ümit kesilmez ckmazsa geçince yaparsn bazıları adetten bi hafta önce ogrenyo ben korkudan yapamamstmbn adete 3-4 kala yapmayı duşunuyorum çunku bu ağrılarım yaklaşık 10 gundr var. Demkki erken dollenmiş..
Canım kız olabilir senin bebiş, kızlar kendini göstermiyormuş geç ogreniliyormus bu yüzden :)Kızlar benimki bi cinsiyetini gösteremedi yaa :))
Evet öyle diyolar ama çok bekletmsin yaCanım kız olabilir senin bebiş, kızlar kendini göstermiyormuş geç ogreniliyormus bu yüzden :)
Sağlıcakla dünyaya gelsin de canım :) benim arkadaşım 14 haftalık öğrenmiş erkek onun. Eltimde 5.ayi bitirmek üzereyken öğrendi kız onun daEvet öyle diyolar ama çok bekletmsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?