- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 48
Amin canım benim Allâh seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin canim sagol cok insallah :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim Allâh seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
canımm napysnnnnn :)Amin canim sagol cok insallah :))
canımm napysnnnnn :)
aynı canım evdeyim otryrm temzlk yapyrmIyiuim cok sukur canim. Sen napiyosun nasil gidiyor :)
Hmm kolay gelsin cok yorma kendiniaynı canım evdeyim otryrm temzlk yapyrm![]()
yormuyorun zaten ama cok sklyrmmm yaaHmm kolay gelsin cok yorma kendini![]()
yormuyorun zaten ama cok sklyrmmm yaa![]()
benmde bazen öyle oluyo yemek yapmak kabus gibi geliyo zaten midem alt üst oluyo o yzden cok yemek yapmyrm acıkcasıBenim de isler yemek vs.gozumde buyuyor ya hic sıkılmiyorum nolcak bilmem :)
Anladim canım neyse artık :)[/QUOTE]Keşke canım ama imkanım yoktu :)
Keşke hastaneye gitseydim çıkmamı sonuçlarım yarına kaldi[/QUOTE]Anladim canım neyse artık :)
Sağlık ocağında geç cikiyo malesef canim[/QUOTE]Keşke hastaneye gitseydim çıkmamı sonuçlarım yarına kaldi
Evet canım malesef. Öyle.[/QUOTE]Sağlık ocağında geç cikiyo malesef canim
Yarın direk hastaneye git hem kontrol için gitmiş olursun[/QUOTE] bidaha mi kan vereyim canimEvet canım malesef. Öyle.
benmde bazen öyle oluyo yemek yapmak kabus gibi geliyo zaten midem alt üst oluyo o yzden cok yemek yapmyrm acıkcası![]()
Aynen bizde ya dışardan yada kahvaltılık hic yemek yemiyorum başka biride yapsa yiyemyrm midem bulaniyo yemek deyinceO yemek isi cok kotu zaten yaa :) Disardan soyluyoruz cogunlukla. Arada sadece firinda yapilabilen yemeklerden yapiyorum. Ama cok zorlaniyorum. Zofran diye bi ilac verdi dr um. O daha etkili ama disari cikacagim zaman kullaniyorum onu da.
bidaha mi kan vereyim canim[/QUOTE]Yarın direk hastaneye git hem kontrol için gitmiş olursun
Aynen bizde ya dışardan yada kahvaltılık hic yemek yemiyorum başka biride yapsa yiyemyrm midem bulaniyo yemek deyince![]()
Amin inşallah :))Olsun ya hayatimizin lale devri dimi ama:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde[/QUOTE]bidaha mi kan vereyim canim
Bende 2 tüp vermiştik canım kansızlık biyokimya bide gebelik e bakıldı. Çıkmış aldım sonuçlarımi ultrasona gitcem haftaya pazartesi bakalim[/QUOTE]Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde