• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

benmde bazen öyle oluyo yemek yapmak kabus gibi geliyo zaten midem alt üst oluyo o yzden cok yemek yapmyrm acıkcası :KK70:

O yemek isi cok kotu zaten yaa :) Disardan soyluyoruz cogunlukla. Arada sadece firinda yapilabilen yemeklerden yapiyorum. Ama cok zorlaniyorum. Zofran diye bi ilac verdi dr um. O daha etkili ama disari cikacagim zaman kullaniyorum onu da.

O yemek isi cok kotu zaten yaa :) Disardan soyluyoruz cogunlukla. Arada sadece firinda yapilabilen yemeklerden yapiyorum. Ama cok zorlaniyorum. Zofran diye bi ilac verdi dr um. O daha etkili ama disari cikacagim zaman kullaniyorum onu da.
Aynen bizde ya dışardan yada kahvaltılık hic yemek yemiyorum başka biride yapsa yiyemyrm midem bulaniyo yemek deyince :D

Yarın direk hastaneye git hem kontrol için gitmiş olursun
bidaha mi kan vereyim canim[/QUOTE]
Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde

Aynen bizde ya dışardan yada kahvaltılık hic yemek yemiyorum başka biride yapsa yiyemyrm midem bulaniyo yemek deyince :KK70:

Olsun ya hayatimizin lale devri dimi ama ;) :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

bidaha mi kan vereyim canim
Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde[/QUOTE]
Bende 2 tüp vermiştik canım kansızlık biyokimya bide gebelik e bakıldı. Çıkmış aldım sonuçlarımi ultrasona gitcem haftaya pazartesi bakalim

Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde
Bende 2 tüp vermiştik canım kansızlık biyokimya bide gebelik e bakıldı. Çıkmış aldım sonuçlarımi ultrasona gitcem haftaya pazartesi bakalim[/QUOTE]
İyi bakalm :))

Back