- Emoji Skoru
- 18.629
- Puanlar
- 498
Çok degl canım denemeye basladiktan snra 7. Ayda hamile olduğumu ogrendmİnşallah canım doktor en son gittiğimde rahim filmi çekerim dedi Mayıs ayında gitmedim sitres oldum bu ay gitmeyi düşünüyorum sen ne kadar bekledin canim
Çok iyi masallah canım inşallah allah bizlere de nasip ederÇok degl canım denemeye basladiktan snra 7. Ayda hamile olduğumu ogrendm
Amin canım inşallah sen ne zamandır istysnÇok iyi masallah canım inşallah allah bizlere de nasip eder
15 ay olacak canim olmadi benim Mart ayında doktora gittim ben bi sorun yok dedi esim de muayene oldu her şey yolunda. Klomen tedavisi gördüm iki ay daha sonra doktor değiştirip profa gittim o da her şey yolunda dedi 4 tane yumurta oluştu o ay ama eşimle sitres yaptık ilişki olmadı aslında doktora gittigim her ay öyle oldu bıraktım bende iki ay oldu gitmiyorum ama yine yok doktora tekrar gidicem hsg için. Allah nasip eder insallahAmin canım inşallah sen ne zamandır istysn
Anladm canım stres gerçekten çok etkiliyo15 ay olacak canim olmadi benim Mart ayında doktora gittim ben bi sorun yok dedi esim de muayene oldu her şey yolunda. Klomen tedavisi gördüm iki ay daha sonra doktor değiştirip profa gittim o da her şey yolunda dedi 4 tane yumurta oluştu o ay ama eşimle sitres yaptık ilişki olmadı aslında doktora gittigim her ay öyle oldu bıraktım bende iki ay oldu gitmiyorum ama yine yok doktora tekrar gidicem hsg için. Allah nasip eder insallah
Kadın d, 4 canım orhan bey bi tanıdığım var orda o onerdiKadın doğum kac benim mehmet adı kadın doğum 24 e gdyrm
Canım ben rahim flimi çekindiğim ay hamile kaldım tüpleri temizliyor, ,bence ertelemeİnşallah canım doktor en son gittiğimde rahim filmi çekerim dedi Mayıs ayında gitmedim sitres oldum bu ay gitmeyi düşünüyorum sen ne kadar bekledin canim
Canm ogrendinmi cinsiyetiniÇok degl canım denemeye basladiktan snra 7. Ayda hamile olduğumu ogrendm
Yok canım daha gtmedm doktora bu hafta gtcem doktor bsy derse ona gore özele gtcem arkadaşım erkek değilse belli olmaz boş yere gtme dediCanm ogrendinmi cinsiyetini
Anladım canm.2li taramaya girdin.demi artık sen.ben haftaya giriyorumYok canım daha gtmedm doktora bu hafta gtcem doktor bsy derse ona gore özele gtcem arkadaşım erkek değilse belli olmaz boş yere gtme dedi
Evet canım yarın sonucunu almaya gitcemAnladım canm.2li taramaya girdin.demi artık sen.ben haftaya giriyorum
hadi hayırlısı canm ya bu saatte su böreğini nerden bulabilirim?Evet canım yarın sonucunu almaya gitcem
Ay canin mi çektihadi hayırlısı canm ya bu saatte su böreğini nerden bulabilirim?
bizim civarda aramadığım pastane kalmadı kızz..yok yok yokk.ilk defa böyle bişey oldu bide çok açımm sureklı ıstıgfar edıyorum tok tutar beni yaaa...çokk canım istiyorrrrAy canin mi çektieşine soyle bi baksın borekcilere postanelere bulur belki
Bahcelievlere yakinsaniz orda açık yer çoktur oralara baksın mutlaka vardrbizim civarda aramadığım pastane kalmadı kızz..yok yok yokk.ilk defa böyle bişey oldu bide çok açımm sureklı ıstıgfar edıyorum tok tutar beni yaaa...çokk canım istiyorrrr
canım mamaktayız ve eşim suan işte 12de alacak .o saatte zor buluruz galibaBahcelievlere yakinsaniz orda açık yer çoktur oralara baksın mutlaka vardr
Ay canım ne diyim benimde ilk zamanlar gece 12de içli gözleme çekmişti ama su boregide çok çekmişti yemistm onucanım mamaktayız ve eşim suan işte 12de alacak .o saatte zor buluruz galibabide su böreği yanı aksama kalmıyor
onu yiyeceğimmmm elbetttAy canım ne diyim benimde ilk zamanlar gece 12de içli gözleme çekmişti ama su boregide çok çekmişti yemistm onu
Sabahı bekle bulamazsanızonu yiyeceğimmmm elbettt
Sabahı bekle bulamazsanızbaska caremiz yok canım saten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?