• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar bende burdayım süreklı bakıyorum bendee. Dün hormon tahlili yaptirdim çok şükür onda da bi sıkıntı çıkmadı mustafa acet diye bi Doktor varmış medipol de ondan zar zor randevu aldim çok yoğun erkek olması biraz zor oldu ama bi arkadas da ona gitti çok memnun kaldı mutlaka git dedi bakalım ona diyecek

Kızlar bende burdayım süreklı bakıyorum bendee. Dün hormon tahlili yaptirdim çok şükür onda da bi sıkıntı çıkmadı mustafa acet diye bi Doktor varmış medipol de ondan zar zor randevu aldim çok yoğun erkek olması biraz zor oldu ama bi arkadas da ona gitti çok memnun kaldı mutlaka git dedi bakalım ona diyecek
Hadi gözün aydın canım bi an önce kavuşursun bebeğine inşallah :))

O dr un ismini forumda dolasirken baskalarinin yazdigini da gordum sanirim. Bilindik bi dr galiba. Gozun aydin, en kisa surede bebis haberini de aliriz inslah canim.

Günaydın arkadaslarr hayırlı cumalar.. Yardımınıza ihtiyacım var, ben en son 8 temmuzda regl oldum geçen ay. Şimdiye kadar çoktan olmam gerekiyordu 40gun geçti neredeyse. Acaba düzensizlik mi var, yoksa gebelikten suphenmeli miyim. Son olarak goguslerimde aşırı hassasiyet var ağrıyor..

Günaydın arkadaslarr hayırlı cumalar.. Yardımınıza ihtiyacım var, ben en son 8 temmuzda regl oldum geçen ay. Şimdiye kadar çoktan olmam gerekiyordu 40gun geçti neredeyse. Acaba düzensizlik mi var, yoksa gebelikten suphenmeli miyim. Son olarak goguslerimde aşırı hassasiyet var ağrıyor..
test yaptın mı canım 6 gün geçmiş çıkar

Evet canım haklısın üstüne düşmedim o yüzden. Hiç aklımdan geçmedi test yapmak taki sen söyleyene dek :)
yarın sabah ilk idrarınla yap istersen bugün alabilirsen yada sabah kalkınca yakınsa git al gel haber ver :)

Back