- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulmuş Bulmuş canmnaptın tatlm esin bulmus mu su böregini
Hadi gözün aydın canım bi an önce kavuşursun bebeğine inşallah :))Kızlar bende burdayım süreklı bakıyorum bendee. Dün hormon tahlili yaptirdim çok şükür onda da bi sıkıntı çıkmadı mustafa acet diye bi Doktor varmış medipol de ondan zar zor randevu aldim çok yoğun erkek olması biraz zor oldu ama bi arkadas da ona gitti çok memnun kaldı mutlaka git dedi bakalım ona diyecek
İyi bakalm afiyet bal şeker olsun :))Bulmuş Bulmuş canm
O dr un ismini forumda dolasirken baskalarinin yazdigini da gordum sanirim. Bilindik bi dr galiba. Gozun aydin, en kisa surede bebis haberini de aliriz inslah canim.Kızlar bende burdayım süreklı bakıyorum bendee. Dün hormon tahlili yaptirdim çok şükür onda da bi sıkıntı çıkmadı mustafa acet diye bi Doktor varmış medipol de ondan zar zor randevu aldim çok yoğun erkek olması biraz zor oldu ama bi arkadas da ona gitti çok memnun kaldı mutlaka git dedi bakalım ona diyecek
Cik gez dolas o zaman :)) benim yerime deinanılmaz bi enerjim var bugun
![]()
Evdeyim dünya kadar işim var:))) yarın anneme gitcem memleketeCik gez dolas o zaman :)) benim yerime de![]()
Hmm o zaman enerjini islere harcarsin. Benim de is cok ama enerjim yok oturuyorum oyle :sEvdeyim dünya kadar işim var:))) yarın anneme gitcem memlekete
Sohbetler baslams artık :))Hmm o zaman enerjini islere harcarsin. Benim de is cok ama enerjim yok oturuyorum oyle :s
test yaptın mı canım 6 gün geçmiş çıkarGünaydın arkadaslarr hayırlı cumalar.. Yardımınıza ihtiyacım var, ben en son 8 temmuzda regl oldum geçen ay. Şimdiye kadar çoktan olmam gerekiyordu 40gun geçti neredeyse. Acaba düzensizlik mi var, yoksa gebelikten suphenmeli miyim. Son olarak goguslerimde aşırı hassasiyet var ağrıyor..
Hayır canım yapmadım ya geçen ayki gibi üstüne düşmedim bu ay nedense..test yaptın mı canım 6 gün geçmiş çıkar
yap bi bekleme istersen kararsızlıkta kalmakta zorHayır canım yapmadım ya geçen ayki gibi üstüne düşmedim bu ay nedense..
Evet canım haklısın üstüne düşmedim o yüzden. Hiç aklımdan geçmedi test yapmak taki sen söyleyene dek :)yap bi bekleme istersen kararsızlıkta kalmakta zor
yarın sabah ilk idrarınla yap istersen bugün alabilirsen yada sabah kalkınca yakınsa git al gel haber ver :)Evet canım haklısın üstüne düşmedim o yüzden. Hiç aklımdan geçmedi test yapmak taki sen söyleyene dek :)