19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ederz canım bol bol dinlen herkeste var bu dusuk tehlikesi ya hastaneye gttgmde hep goruyrm niye bu kadar çok ki
Bilmiyorum ki canım ya. .Rabbim herkesin evladını bağışlasın ınş,bir önce geçer. İçerde kanama oluşmuş ilaç verdi kaç gündür yatıyorum saten yarın gidicem bakalım ne diyece

Bilmiyorum ki canım ya. .Rabbim herkesin evladını bağışlasın ınş,bir önce geçer. İçerde kanama oluşmuş ilaç verdi kaç gündür yatıyorum saten yarın gidicem bakalım ne diyece
Dikkat et canım ağır kaldrma düşük yapcak şeylere dikkat et

kızlar bişey soracaktım içinizde hamile olupta başlangıçta akıntısı olan varmı yazsın bilgilendirmek için merak ediyorum hamilelik beliritsimi caba ümitlenmkete istemiyorum canlarım saglıcakla kalın

kızlar bişey soracaktım içinizde hamile olupta başlangıçta akıntısı olan varmı yazsın bilgilendirmek için merak ediyorum hamilelik beliritsimi caba ümitlenmkete istemiyorum canlarım saglıcakla kalın
Canım akintin önceden var mıydı blmyrm ama benm cogalmisti hatta smdi biraz daha cogaldi

yoktu canım gece bi uayndım sıcacık bişey akıyo beyaz renksiz su gibi bende anlam vereemdim daha adet olmamada 10 gün var ne bileyim boşboşada ümitlenmek istemedim

bende o yüzen ümitlenmek istemiyorum adet tarihini bekliyorum bakalım artık hayırlısı olsun isteyen herkes için canım

bende o yüzen ümitlenmek istemiyorum adet tarihini bekliyorum bakalım artık hayırlısı olsun isteyen herkes için canım
Benmde adet tarihinden 10 gün önce başlamıştı belirtilerim ama tek akıntı degl tabi goguslerim sismisti adet ağrılarım oluyordu adet olcagm zamanda olur normalde ama ben hissetmstm bide adet olmicagimi yine de çok bekledm test yapmak için kafana hc takma canım oda adeti gecktryo insan umtlenyo

Allah analı babalı büyütsün canım inş. en yakın zamanda sağlıklı bebişlerinizi elinize alırsınız.

ben de 24 yaşındayım kızlar erken evlenenlerden 1 yıldır korunuyorduk artık bebek de istiyoruz bakalım hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşaallah

Dikkat et canım ağır kaldrma düşük yapcak şeylere dikkat et
Dikkat ediyorum. Canım bakalım ben.senin.hastaneye gidecem.artık. carsamba dan.itibaren diğeri çok.uzak.geliyor.bugün iğne.vurulduk.haftaya da vurulacam ınş düzelir,bide mide Bulantim azaldı diye seviniyordum,gene başladı ya haplardan heralde senin de varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…