Kaç gün olduki adetin biteli
hayirli haberlerleCanım yeni bi doktor sıfırdan başladık simdilik sadece yumurta takibi yapio simdi ydayiz doktora gitcez bakalım ne dicek var mi bi gelisme :))))
@nazarnur canım bende buradan duymuştum bide sen söylemiştin . bu gün iste bi abla getirdi bakalım eşimde başlasın bi :)
Bugun psikolojim cok kotu
Herkes hamile olup sakladigimi düşünüyormus bi bilseler bunun icin canimin gittigini
Rabbim insAllah bu ay bebis vermistir bana ve tum isteyenlere hayirlisiyla. Toplayamiyorum kafami
İnşallah.. Zaten bir söz var ya en güzel şeyler beklenmedik zamanda olur..Sağlıklı insanlar için demiştir canım. Ama tanıdığım ve anlatılan her kes yaptıkları cabaladiklari ay olmadığını başka şeylerle oyalanip nasil olsa olmuyo dedikten sonra hamile kaldığını söylüyorlar ve en az %75 i boyle. Bilmiyorum artik canım PCO olup iki dogaranlar biliyorum. Allahım şifa versin inşallah canım en kısa zamanda sende hamis olursun insallah
İnşallah.. Zaten bir söz var ya en güzel şeyler beklenmedik zamanda olur..
Benimki de sanırım tam umudu kestiğim anda gelip konacak yanıma..
Bilmiyorum, ama yıllar geçtikçe daha sabırsız oluyor insan..
Nasip..
Haklisin canım vallah ne desende. İnşallah canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda sabirla inşallah nasip olur annis oluruz bizde :))
acembuselik canjm ya kan tahlili aldirmadkn mi? acaba geç döllenme olduğu için çıkmamış olabilir mi diye dusundum
Haklisin canım vallah ne desende. İnşallah canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda sabirla inşallah nasip olur annis oluruz bizde :))
acembuselik canjm ya kan tahlili aldirmadkn mi? acaba geç döllenme olduğu için çıkmamış olabilir mi diye dusundum
Rica ederim canım ne demek.Ayy maşallah ya Allahım nazarlardan saklasin inşallah Rabbim ikinizede zeval vermesin sagliklica kucağına alirsiniz insallah. O kitabin ismiyle ayni ama kırmızı degildi yengemde okuyup hamile kaldı dogumdan sonra da okuyordu 17 yaşındaydım ben meraktan bende okumuştum. Psikolojik olarak ta rahatlatiyo bilimsel olarak ta yengem 6 düşük yaptı ilk oğlu 8 yasinda sonra hep düşük oldu iste. Bu kitaptaki bitkisel ilaçları alıp uyguladı hamile kaldı çok şükür doğurdu da :) Sabir gerektiriyo yılmadan umutsuzlanmadaj sabretmek gerekiyo. Önemle verdiğiniz destek ve bilginiz için TSK ederim
canım imtihanımız buysa alnımızın akıyla geçeriz inşallah diyorum ya bugünden sonra bu düşüncedeyim sağlıklı olsunda geç gelsin napalım yaşımız genç o arada evliliğin tadını çıkarırız iyceBen geldim kizlar hayırlı haberlerle gelmisimdir inşallah. Doktorum çok şey söyledi çok kucumsedim hastalık iste Allah vergisi :)))) takmiyorum vallah ilacımi icerim öyle hayatıma devam ederim. Ya çocuğum olrda daha büyük bi imtihanla sinansam.? Allah kimseye tasiyamicagi yükü vermez Rabbime şükürler olsun ki daha agiriyla sinanmiyoruz doğarken çocukla dogmuyoruz hic olmayan birşey zaten. Tabiki bunlara rağmen cooook istiyoruz. Ama ben korkmaya başladım gerçekten. Herkesin bi imtihanı var bizimde bu demekki
kitabın adı neydi ben kaçırmışım o aradaRica ederim canım ne demek.Allah gönlünüze göre versin. İnşallah en kısa sürede çocuğunuz olur.
iyi akşamlaarr topik bu akşam sakin birazİyi akşamlar herkese
Her Anneye Lazım Dua ve Bilgi Hazinesi diye ince, kırmızı bir kitap canım.11 lira falandı sanırım11
kitabın adı neydi ben kaçırmışım o arada
hemen edinmek istiyorum bi tane tşk ederimHer Anneye Lazım Dua ve Bilgi Hazinesi diye ince, kırmızı bir kitap canım.11 lira falandı sanırım
Ne demek canım rica ederim.hemen edinmek istiyorum bi tane tşk ederim
deme öyleeeeHayırlı aksamlar kizlaaarr :) nedir bu migren olsemde kurtulsam diyesin geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?