19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimm :-* simdi ovulasyonu bende yapıyodum biraktim. Doktora verdim bu ayı :))))) bu günde gitmem doktora . duyduğum kadarıyla ovu.yu ayni saat yapmak lazimmis bide 3 saatlik idrarı tutup yapmak lazimmis 3 saatte sıvı tuketmemek lazimmis. Burda öğrendim bende :)))

caniiimmm aslinda bende yapmiycam diyorum ama duramiyorum malesef 3saatlik.idrarla yaptim evet ama bu ayda gec olgunlasti ben.onu anliyorum yarin kontrolum var bqkalim.ne dicek doktor Allahimmmmm duy topikce sesimizi geri cevirme hic birimizi hayirli evlatlar ver en kisa zamanda aminn

İvettt ne güzel destekçiyizz:) Çakşır kökü neye yarıyormuşki acaba ?

Amiiin milyonlarca kez amiiinn. Vallah ben çok mutluyum sizinle ayni duyguları paylaşıp destek olmamıza. İyiki açılmış tipik iyiki varsinjz. İnşallah hamissindir yaa aramızda bi tane hamis çıksa hepimiz de umut olur Allahım yardımcımız olsun inşallah. Ysminn canım çakşır koku erkeğin spermlerini güçlendiriyor gerçekten çok faydasını görenler var. Faydası olursa söz istiyene gondercem :)

Ben bursadayım burda çok iyi bir aktar varmış giden hamile kalıyormuş bende gittim geçen ay peçeteyle tükürüğümü aldı problemimizi sordu adetin 10 . günü yada 15. günü çağırdı beni sonra klomen kullandığımı sölememiştim ben ona kapsül vermişti yumurtalıklar için klomen kullanıyorum deyince onu vermedi sabah akşam aç karnına yoğurda karıştırılarak yenilecek ot karışımı verdi toz şeklinde ama birde kadın hormon çayı verdi gece yatmadan önce akşamları yani normalde 2 kere içiliyormuş sen klomen kullanıyorsun 1 kere iç dedi tadları çok iğrenç geçen ay 4 gün denedim bıraktım ama içimde kaldı bu ay tamamlıcam. Neden olmuyor dediğimde de yumurta büyüyor çatlıyor fakat yumurtanın etrafındaki enfeksiyonlar miyomlar vb gibi şeyler spermleri öldürüp hamileliğin oluşmasına engel oluyormuş yumurtan oluyor fakat kalitesinin artması gerekli dedi.. O verdiği toz karışımın içinde bir ton şey var çay da da öyle inşallah faydasını görürüm bakalım.

Yeminle çok etkilendim iyiki söyledin ne zamandan beri kullaniyosun bat ne zaman acil söyle :) ise yariyacakmis gibi doğdu içime :)))

Geçen ay gittim adetin 5.günü 5-6 gün sonra çağırdı tükürük alıp. 4 gün fln kullandım yumurtam iyi büyümüş fln deyince doktor saldım kullanmadım. Bugün adet oldum zaten hastayken kullanma demişti. Bu ay tekrar başlıcam bitince hastalığım. hamile kalmazsan gel demişti ama kullanmadığım için doğru düzgün gidemicem bir dahaki ay olmazsa gidicem olmadı diye. Ya adam o kadar kalabalıkki peçeteyi zarfa koyuyor tükürük aldıktan sonra o kadar cok zarf vardı ki anlatamam sizee sadece cocuk için değil sağlık için herşeye deva oluyormuş.

Ve normalde adet sancısından ölürüm bu ay pek zorlamadı hiç desem yeridir acaba onun etkisimiki sabah bir tane majezik içtim o kadar normalde 4-5 tane içerim banamısın demez

bende cok duydum oyle aktarin verdikleriyle hamile kalanlar duzenli bi sekilde kullan bakalim banada vesile olacakmis gibi geliyor ins bosa cikmaz . ins ise yararda sonra bizede soylersin bi umut

bende cok duydum oyle aktarin verdikleriyle hamile kalanlar duzenli bi sekilde kullan bakalim banada vesile olacakmis gibi geliyor ins bosa cikmaz . ins ise yararda sonra bizede soylersin bi umut
İnşallah canım bende umutlandım siz böyle deyince kullanayım bu ay düzenli bir şekilde yararsa işe hepinize gönderirim inşallah toplarım tükürüklerinizi

Bende çok umutlandim vallahi içim kıpır kıpır oldu kullanda bizede öner yaa

kizlar bugin.hastaneye geldim kulagimda sorun vardi iki tane engelli cocuk gordum Allahim yardim etsin biri yas olarak buyuktude . gonul hayir ser demiyor.istiyor bazen ama ne verirse rabbim hayirlisini versin demem o ki gec olsunda saglikli sihhatli olsun yavrularimiz bundan sonra hic uzulmicem olmuyor diye saglikli olsun yeterki rabbim onlarada yardim etsin ama zor

canım ben suyunu getirttim eşim kullanıyo su anda yararını gören çok ben geçen yine söylemiştim burda tavsiye ediyorum diye esim doktora gidecek ama önce suyu içip bitiriyim dedi bence kullanın hepiniz kızlar cevremde yararını gören çok kuzenım iki sise içti su anda hamile

Hey ciğerini sevdigimm şükürler olsun Rabbime bize ders te veriyor sınavda görüyor yapacağımız tek şey var dua ile sabretmek çok sevindim vallahi bu düşüncede olmanı. Keşke hepimiz bu düşüncede olsak. Elimizden geleni yapalım ama uzülmeden yıkılmadan sabrederek Allahım inşallah nasip eder.

Canım sen neler yapıcaksın bu ay ilaç fln verdimi dr. yeni temizlendin demi aşılama yaptırmıcakmısın ?

Canım yeni bi doktor sıfırdan başladık simdilik sadece yumurta takibi yapio simdi ydayiz doktora gitcez bakalım ne dicek var mi bi gelisme :))))

nazarnur canım bende buradan duymuştum bide sen söylemiştin . bu gün iste bi abla getirdi bakalım eşimde başlasın bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…