• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar kusuruma bakmayın. Ben bilir kişi değilim sizinle bilgilerini paylasayim. Ama sizinle ayni duyguları paylaşıyoruz skmak istemiyorum kimseyi ama gelin beraber aşalim iste bunu. Beraber bitirelim davayı.

Hadi benim geleceğin cici annelerim benim. Rabbimin bize nasip ettiği bu gecenin hayrına inşallah hayırlı evlatlarimiz olur :KK46::anneadayı: hamis oluruz bizde

Oyss canım ya Allahım nasip etsin inşallah . birgün bizde Anne olcaz hem de en yakım zamanda bu is kafada bitiyor prolaktin değeri bile stresten. Onun yükselmesi bile beyinden.
Evet streste tetikliyor olabilir belki, fakat bizimki pko'dan dolayı olmuyor... :KK43:
Hatta bi' gün ben doktora bunu sormuştum, stres yapıyorum her ay tuttu mu tutmadı mı diye
acaba ondan olabilir mi demiştim olmayışının sebebi..? Hanım efendi "Hayır olamaz, stres sebebi değildir. Sebebi olsaydı eğer dünyada o kadar savaşlar ölümler felaketler yaşandı ve hepsinde stres vardı ama üreme devam etti. Bir bağlantısı yok." dedi
.

Kızlar ben hamileyim ama bir kitap almıştım korunmayı bırakmadan önce. Yani gebe kalmayı düşündüğüm an ilk o kitabı sipariş ettim. Sonra orada yazanları uyguladıktan sonra denedim. Bana da kız kardeşim tavsiye etmişti. O 3 yıllık evli. Bir yaşında bir oğlu var. Denemeden önce bu kitabı al demişti. Benim anne tarafında teyzelerde falan hep sorun vardı. Senelerce tedavi görmüşler öyle olmuş çocukları. Bende de hep bu korku vardı. Ya hiç çocuğum olmazsa, olur da düşerse falan. Neyse, Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kitap biraz dini ağırlıklı onu belirteyim. İçinde bitki karışımları falan da var. Bir arkadaşıma verdim, o da çocuk istiyordu güya ama sağ olsun zahmet edip kitabı okumamış bile. Okusa anlardım. Her neyse, her anneye lazım diye kırmızı, ince bir kitap. Uzun süredir çocuğu olmayanlar bir okuyup incelesin derim.

Selam arkadaşlar ben de temmuzda 3 senelik evli olcam 5 aydır da bebek planlıyoruz bebek planlamaya başlamadan once tüm testlerı yaptırdık eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama henüz meleğimiz gelmiyor bu ay çok umutlanmıştım ama malesef yıne olmadı çevremin baskısını inanılmaz hissediyorum akraba konu komşu... ilaç tedavisi öneren mi dersiniz kısır olduğumuzu düşünen mi dersiniz aklınıza gelecek her türlü ruhsal savaşı yaşıyorum psikolojikmen çok kötüyüm sürekli ağlıyorum :KK61: bekliyorum umut ediyorum sabredıyorum inşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder o güzel duyguyu... AMİN

Evet streste tetikliyor olabilir belki, fakat bizimki pko'dan dolayı olmuyor... :KK43:
Hatta bi' gün ben doktora bunu sormuştum, stres yapıyorum her ay tuttu mu tutmadı mı diye
acaba ondan olabilir mi demiştim olmayışının sebebi..? Hanım efendi "Hayır olamaz, stres sebebi değildir. Sebebi olsaydı eğer dünyada o kadar savaşlar ölümler felaketler yaşandı ve hepsinde stres vardı ama üreme devam etti. Bir bağlantısı yok." dedi
.

Sağlıklı insanlar için demiştir canım. Ama tanıdığım ve anlatılan her kes yaptıkları cabaladiklari ay olmadığını başka şeylerle oyalanip nasil olsa olmuyo dedikten sonra hamile kaldığını söylüyorlar ve en az %75 i boyle. Bilmiyorum artik canım PCO olup iki dogaranlar biliyorum. Allahım şifa versin inşallah canım en kısa zamanda sende hamis olursun insallah

Kızlar ben hamileyim ama bir kitap almıştım korunmayı bırakmadan önce. Yani gebe kalmayı düşündüğüm an ilk o kitabı sipariş ettim. Sonra orada yazanları uyguladıktan sonra denedim. Bana da kız kardeşim tavsiye etmişti. O 3 yıllık evli. Bir yaşında bir oğlu var. Denemeden önce bu kitabı al demişti. Benim anne tarafında teyzelerde falan hep sorun vardı. Senelerce tedavi görmüşler öyle olmuş çocukları. Bende de hep bu korku vardı. Ya hiç çocuğum olmazsa, olur da düşerse falan. Neyse, Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kitap biraz dini ağırlıklı onu belirteyim. İçinde bitki karışımları falan da var. Bir arkadaşıma verdim, o da çocuk istiyordu güya ama sağ olsun zahmet edip kitabı okumamış bile. Okusa anlardım. Her neyse, her anneye lazım diye kırmızı, ince bir kitap. Uzun süredir çocuğu olmayanlar bir okuyup incelesin derim.

Ayy maşallah ya Allahım nazarlardan saklasin inşallah Rabbim ikinizede zeval vermesin sagliklica kucağına alirsiniz insallah. O kitabin ismiyle ayni ama kırmızı degildi yengemde okuyup hamile kaldı dogumdan sonra da okuyordu 17 yaşındaydım ben meraktan bende okumuştum. Psikolojik olarak ta rahatlatiyo bilimsel olarak ta yengem 6 düşük yaptı ilk oğlu 8 yasinda sonra hep düşük oldu iste. Bu kitaptaki bitkisel ilaçları alıp uyguladı hamile kaldı çok şükür doğurdu da :) Sabir gerektiriyo yılmadan umutsuzlanmadaj sabretmek gerekiyo. Önemle verdiğiniz destek ve bilginiz için TSK ederim :KK15:

Selam arkadaşlar ben de temmuzda 3 senelik evli olcam 5 aydır da bebek planlıyoruz bebek planlamaya başlamadan once tüm testlerı yaptırdık eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama henüz meleğimiz gelmiyor bu ay çok umutlanmıştım ama malesef yıne olmadı çevremin baskısını inanılmaz hissediyorum akraba konu komşu... ilaç tedavisi öneren mi dersiniz kısır olduğumuzu düşünen mi dersiniz aklınıza gelecek her türlü ruhsal savaşı yaşıyorum psikolojikmen çok kötüyüm sürekli ağlıyorum :KK61: bekliyorum umut ediyorum sabredıyorum inşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder o güzel duyguyu... AMİN

Çevredeki baskılara boşver bakma sen onlara bilinçsiz insanlar gerçekten :) sürekli aglamicaksin canım dua eder dua ettirirsin Allahım kabul buyurur inşallah. Rahatlama biraz canim. Hem daha yeni çocuk düşüncelerine girmiş azcik rahat ol bi dahaki ay sende hamissin inşallah :)))

Günaydınnn kızlarr.. Ç.İğnesinin 13. günü testte negatif çıkmıştı ama adet olana kadar yine bir umut vardı yüreciğimde oda gitti sancılarım başlamıştı akşam bu sabahta saolsunlar gelmişler :'(:'(

Rabbimden sabır diliyorum :(

Günaydınnn kızlarr.. Ç.İğnesinin 13. günü testte negatif çıkmıştı ama adet olana kadar yine bir umut vardı yüreciğimde oda gitti sancılarım başlamıştı akşam bu sabahta saolsunlar gelmişler :':-)'(

Rabbimden sabır diliyorum :KK43:

Günaydın canimm.. Olsun bebeğim üzülme sakin. Allahın izniyle olcak bi dahaki denemede gönlünü rahat tut

Günaydın canimm.. Olsun bebeğim üzülme sakin. Allahın izniyle olcak bi dahaki denemede gönlünü rahat tut
Saol canım benim sen beni o kadar rahattınki güç aldım resmen iyiki girmiş görmüşüm bu konuyu allahda senin gönlünü rahatlatsın kucağını doldursun inşallah :)))

Bu arada aktara giden varmı arkadaşlar aranızda ?

Saol canım benim sen beni o kadar rahattınki güç aldım resmen iyiki girmiş görmüşüm bu konuyu allahda senin gönlünü rahatlatsın kucağını doldursun inşallah :)))

Ayy çok sevindim vallahi :KK68: beraber destek oluyoruz ne guzel. Önümüzdeki maçlara bakcaz artik. Bak birşey dicem bu gün kursa geldim ablanin biri benim için Adanadan çakşır kökü getirmiş nasil mutlu oldum anlatamam yani birileri benim için birşey yapmış ne bilim çok mutlu oldum. Esim kullandım faydasını gorursem burda istiyene kargolayacam incallah :KK30:

kizlar ya benim normalde 14. gun yumurtam catlardi ovulasyon testiyle takip ederdim dogruda cikardi adet olmamla anlardim yani . klomen kullaniyorum iji ay gecen ay 16. gun catladi bu ay da 12. gun ovulasyon testi yapiyorum silik cikiyo hala yine gec yumurtlama olacak gibi neden boyle oldu bu klomenle . olgunlasmadi mi acaba klomenle daha erken olmasi gerekmez miydi :( of kafam cok.karisik

Kızlar gunaydin:KK73: daha gunaymadiniz mii:p bu da benim sözüm hehehe :))

Kalkın ya kokuştunuz:KK12:

bizde ara sira gidiyoruz canim aynen bu ay caksir koku suyu deniyoruz esimde hos sorun yok ama ona sorarsan diyo ki bakarsin hamile kalacagin tutar ondada benim durumum vasat olmasin diye takviye yapiyo ha bire :-) bu arada bende iyi ki rastladim bu topige diyorum cok iyi geliyor banada. sende uzme kendini ins bidaha ki aya .

Back