Yardimci olmk isterdm ama hic duymadimKızlar aranızda nohut kürünü duyan var mı?
Tamam canım her ay test yapiyodum bu ay yapmadım bugün de olmazsam yarın yaparım inşallah karnim da da hafif bi sancı var ama hayirlisu artik
Arkadaşlar sesinz çıkmiyor. Kotu bi durum fln yok ins.
H.b mrbb Çokk tşk ederim kuzuu sende inş en yakın zamanda anne olursun belkide annesin:)))
Bende öyle düşünüyorum sana katılıyorum eşimde herşey normal çıktı şükür ki vardır vakti zamanı diyorum artık yeter ki herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında... Allahım her darda olana yardımcı olsun inşş
Yaaa kızlar nerdesinz ben geliyorum siz kayboluyorsunuz
Bir de üstüne hasta Olcam, çok afedersiniz memelerin sanki oldu 10 kilo nasıl ağrıyor nasıl ağrıyor anlatamammmmm alt karın bölgemdenara ara sancım oluyor bakalım hasta Olcam normalde 28. Gün 15 Temmuz ama iki aydır erken geliyor
Inşallah canım inşallah daha olmadım adet hayatımda ilk defa böyle bi şey oluyo 28 günde adet olurum ben normalde şu an 31. Günİnşallah canım hiiiccc ummadigin andaaaa Rabbim ol der olur inşallah :-*
amn amn amn. Ne guzel dua etmsssndeğilim daha annelik duygusunu rüyalar dışında tatmış değilim Kurban olduğum Rabbim icimdeki hasreti dindirmek için arada bi beni odullendiriyo rüyada her rüyamda da aynı çocuklar bi kız bi oglan. Hayırlısı Rabbim bu hayırlı gün hatırı uğruna inşallah hepimiz cektiklerimizden sabrettiklerimizden mukafatlandirilcaz. İçini ferah tut oturduğun yerde zikir cek dua et Allahim sesimizi seviyo ondan dilememizi istiyo. Ayakkabı bağını bile benden isteyin demiş Rabbim kaldı ki coc7k için dualarim bile az. Bu hayırlı günde esinizle çok dua edin. Rabbim kabul eylesin insallah
Bnde suan evndeym ama tatile cikicmm inssCanım haftasonlari ve bayram üzeri olduğu için herkes tatilde yanı benim bildiğim öyle :))
Ya sen o kadar çok istysn ki gördükçe uzuluyorm inşallah olur bi an önce bugün kadir gecesi duaların kabul olur inşallah hepinize dua etcem bgn en çokta sanadeğilim daha annelik duygusunu rüyalar dışında tatmış değilim Kurban olduğum Rabbim icimdeki hasreti dindirmek için arada bi beni odullendiriyo rüyada her rüyamda da aynı çocuklar bi kız bi oglan. Hayırlısı Rabbim bu hayırlı gün hatırı uğruna inşallah hepimiz cektiklerimizden sabrettiklerimizden mukafatlandirilcaz. İçini ferah tut oturduğun yerde zikir cek dua et Allahim sesimizi seviyo ondan dilememizi istiyo. Ayakkabı bağını bile benden isteyin demiş Rabbim kaldı ki coc7k için dualarim bile az. Bu hayırlı günde esinizle çok dua edin. Rabbim kabul eylesin insallah
Öyle kuzucuklarim napalımAşk olsun sen niye öyle yazdın şimdiiii
3. evlilik yıldönümüm de geçti hâlâ hiç bir şey yok yarın film çekecek Doktor çok stresliyim dua bekliyorum kızlar lütfen
Bi çok şey duyuyorum ama bunu ilk defa duydum bakKızlar aranızda nohut kürünü duyan var mı?
Bendeee çok heyecanlıyım pzt günü rahim filmi çekincem yarın haber verirmisiniZzzzzzzinşallah canım rabbim nasip etsin isteyen hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?