• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben bi şey soracaktım daha önce de durumumu yazmıştım. 1 yıldır çocuk dusunuyoz Mart ayında doktora gittim hiçbi sorun yok dedi üç ay klomen kullandım yumurta 4 tane oluştu. Igne de oldum ama sitres yaptım diye tedaviyi bıraktım bi ay oldu doktor bu ay da rahim filmi çekerim belki aşılama düşünürüz dedi simdi karnim agriyo bugün de günüm bebek yok yani yine ne yapayım sizce

Gunaydin canlarimmmm :KK200: ya hanı bir kaç arkadaş tahlil alacaktı onlar nerdeler
Ben tahlilimi alacağım gün adet oldum canım, kansızlık çıktı ilaç kullanıyorum doktorum bebek istediğimizi anlamış olcak ki gebelerin de kullanabileceği bi ilaç vermiiş :)

Bende iyiyim canımm sağol :) Hamilelik şüphen vardı galiba test yaptın mı :) Giremedim kaç gündür doğru dürüst buraya :KK49:

Adet olmustum ama yine suphem vardı. :) yaptım negatif cikti. Hyrlisini vrsn rabbbm.. yine gogsum fln farklı ya böyle olmuyo normalde :-)

Ben bi şey soracaktım daha önce de durumumu yazmıştım. 1 yıldır çocuk dusunuyoz Mart ayında doktora gittim hiçbi sorun yok dedi üç ay klomen kullandım yumurta 4 tane oluştu. Igne de oldum ama sitres yaptım diye tedaviyi bıraktım bi ay oldu doktor bu ay da rahim filmi çekerim belki aşılama düşünürüz dedi simdi karnim agriyo bugün de günüm bebek yok yani yine ne yapayım sizce
canım yeniden hoşgeldin diyelim o halde, stres böyle zamanlarda gerçekten tedaviyi olumsuz etkiliyor kzuummm. inşallah tez vakitte bebeğin gelir seni bulur annesi. rahim filmi çektirmedim ben ama bu kulüpte ve bir kaç jinekoloji sitesinde okuduğuma göre boyar madde verilip tüplerin açık olup olmadığı kontrol ediliyormuş, bazen ufak tefek tıkanıklıklar bu ilaçlı rahim filminde açılabiliyormuş canım. rahim filmi çektirip ertesi ay gebe kalan kadınlar mevcutmuş. yani bu yöntem sadece bir tanılama değil aynı zamanda tedavi yöntemiymiş.

Kızlar benim sat 8 temmuzdu benim tam adet günümde tırnak ucu kadar pembe lekelenmem oldu sonra devamı gelmedi dün test yaptım negatif ama hala tık yok bugün çok bulanık bi pembe leke daha gördüm cildiricam :((

Kızlar benim sat 8 temmuzdu benim tam adet günümde tırnak ucu kadar pembe lekelenmem oldu sonra devamı gelmedi dün test yaptım negatif ama hala tık yok bugün çok bulanık bi pembe leke daha gördüm cildiricam :KK43:(
Testte çıkmadiysa başka birşeydir canım hasta olursun büyük ihtimal benimde bittikten bi hafta sonra geldi bende suphelendim ama degilmism

Back