bnde içim rahat etmeyince test yapayim dedim aklimda kalmasin die. HyrlisiBence teste güvenmelisin canım olsa mutlaka cikiyor
Evet Canım herşeyin hayırlısıbnde içim rahat etmeyince test yapayim dedim aklimda kalmasin die. Hyrlisi
Kızlar benim sat 8 temmuzdu benim tam adet günümde tırnak ucu kadar pembe lekelenmem oldu sonra devamı gelmedi dün test yaptım negatif ama hala tık yok bugün çok bulanık bi pembe leke daha gördüm cildiricam(
Selamm arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 3 yıl düşünmedik bebek sonra düşündük 8 9 ayda oldu ama dış gebe ve düşük dediler çok zor şeyler yaşadımsonra şimdi bakalımm hsg istiyolar pzt doktora gidicem düzensizlik var bende zaten 50 60 günde regl oluyorum artık önceden 40 50ydi gerçi
Ama bekarken düzenliydi adetim neden evlenince bozuldu anlamış değiilim çocuk istyoruz umaarım rabbim herkese ve banada nasip ederr bundan sonra .
Kızlar çok heyecanlıyım adetim iki gün gecikti hafif bi sancim var ama umutlandim yine de
Tamam canım her ay test yapiyodum bu ay yapmadım bugün de olmazsam yarın yaparım inşallah karnim da da hafif bi sancı var ama hayirlisu artikCanimm inşallah hamilesindirrr bize de haber et :)
Canim teşekür ederim çok gelemiyorum siteye ama hep gönlüm sizinleCanım sen nerdesin ya, iyi misin Çoktandır yoksun. Sadece iş yerinde giriyorum demiştin sanki, ben De izindesin falan sandım. Iş değiştirmişsiniz hayırlı olsun, inşallah seni daha mutlu edecek bir iştir.
H.b mrbb Çokk tşk ederim kuzuu sende inş en yakın zamanda anne olursun belkide annesin:)))Canım benim hos geldin. Çok iyi anlıyorum seni biz de 4 cü senemizi bitirdikten 5 sene adım atıyoruz başından beri hiç korunmadik senin dediğin gibi bekarken adetim çok duzenliydi günü gününü geçmiyordu evlendikten sonda 12 günde bir 20 günde bir 15 günde bir sonra 50 60 oldu 6 ay boyunca düzensiz oldu sonra düzeldi çok sukur. Evlendikten sonra düzen neyden değişiyor bilemiyorum ama cogu kişi böyle olmuş. Uc ay önce bi kere 45 bi kere de 40 gün gecikmeyle adet oldum o aylar hormon bozukluğu çıktı sözde hormon bozukluğu ama
Lh değerim 6. Birşey
FSH değerim 6. Birseydi gine doktor hormon bozukluğu dedi.
Hsg için iyi bi vakit bence canım mutlaka yaptır inşallah iyi sonuçlar alırsın fazla ordan oraya esinle beraber savrulmayıni yanı her denileni yapmayın her doktora gitmeyin sabit bir yerde kalın butun duzeninizi öğrenir hem. İnşallah en hayırlı zamanda sen de annis olursun inşallah :-*
H.b mrbb Çokk tşk ederim kuzuu sende inş en yakın zamanda anne olursun
Bende öyle düşünüyorum sana katılıyorum eşimde herşey normal çıktı şükür ki vardır vakti zamanı diyorum artık yeter ki herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında... Allahım her darda olana yardımcı olsun inşş
Aşk olsun sen niye öyle yazdın şimdiiiiZaten beni sorduğumuzda yok
Kolay glsin i diyim gecms olsun mj diyeyimSelam kızlarrrrr bu gün sabah 7 den beri ayaktayım, azcık ders çalıştım sonra da sabahtan beri bayram temizliği vs uğraştım çok yorgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?