19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Selamm arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 3 yıl düşünmedik bebek sonra düşündük 8 9 ayda oldu ama dış gebe ve düşük dediler çok zor şeyler yaşadım sonra şimdi bakalımm hsg istiyolar pzt doktora gidicem düzensizlik var bende zaten 50 60 günde regl oluyorum artık önceden 40 50ydi gerçi
Ama bekarken düzenliydi adetim neden evlenince bozuldu anlamış değiilim çocuk istyoruz umaarım rabbim herkese ve banada nasip ederr bundan sonra .

Kızlar benim sat 8 temmuzdu benim tam adet günümde tırnak ucu kadar pembe lekelenmem oldu sonra devamı gelmedi dün test yaptım negatif ama hala tık yok bugün çok bulanık bi pembe leke daha gördüm cildiricam (

Canım hoş geldin bir iki aydır herkesin adeti gecikti tanıdığım herkes nerdeyse senin gibi söyleyip hamilelikte şüphelenen çok oldu inşallah hamilesindirrr. Eğer idrar tahlili yaptıysan bence bi daha tekrarla egerki kan tahlili aldıysan canım demekki başka birşey erteliyo inşallah hastalık falan degildir

Canım benim hos geldin. Çok iyi anlıyorum seni biz de 4 cü senemizi bitirdikten 5 sene adım atıyoruz başından beri hiç korunmadik senin dediğin gibi bekarken adetim çok duzenliydi günü gününü geçmiyordu evlendikten sonda 12 günde bir 20 günde bir 15 günde bir sonra 50 60 oldu 6 ay boyunca düzensiz oldu sonra düzeldi çok sukur. Evlendikten sonra düzen neyden değişiyor bilemiyorum ama cogu kişi böyle olmuş. Uc ay önce bi kere 45 bi kere de 40 gün gecikmeyle adet oldum o aylar hormon bozukluğu çıktı sözde hormon bozukluğu ama

Lh değerim 6. Birşey
FSH değerim 6. Birseydi gine doktor hormon bozukluğu dedi.

Hsg için iyi bi vakit bence canım mutlaka yaptır inşallah iyi sonuçlar alırsın fazla ordan oraya esinle beraber savrulmayıni yanı her denileni yapmayın her doktora gitmeyin sabit bir yerde kalın butun duzeninizi öğrenir hem. İnşallah en hayırlı zamanda sen de annis olursun inşallah :-*

H.b mrbb Çokk tşk ederim kuzuu sende inş en yakın zamanda anne olursun belkide annesin:)))
Bende öyle düşünüyorum sana katılıyorum eşimde herşey normal çıktı şükür ki vardır vakti zamanı diyorum artık yeter ki herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında... Allahım her darda olana yardımcı olsun inşş

Selam kızlarrrrr bu gün sabah 7 den beri ayaktayım, azcık ders çalıştım sonra da sabahtan beri bayram temizliği vs uğraştım çok yorgunum.

Bir de üstüne hasta Olcam, çok afedersiniz memelerin sanki oldu 10 kilo nasıl ağrıyor nasıl ağrıyor anlatamammmmm alt karın bölgemdenara ara sancım oluyor bakalım hasta Olcam normalde 28. Gün 15 Temmuz ama iki aydır erken geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…