19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Takvimini görünce hamilesin sandım :))) inşallah hamişsindir canım kan tahlili falan aldin mi?
Caniiiimm aksilik olmus ya uzuldum cok ama iyisin ona sevindim vardir bi hayir insaallah hic bisey bosuna gelmiyor insanin basina bundada vardir bi hayir uzme kendinirabbim guc kuvvet versin yeter ki yapilir yine is guc sen yeterkiiiii iyi ol :-* :-* :-*

Canimmm Allah razı olsun inşallah evet dediğin gibi herşeyin bir sebebi vardır inşallah hayırlısı olur tedavime devam ederim artık napalim

O zaman gebelik olmayabilir kuzum, belki sadecegecikmiştir. Hayırlısı olsun.

Kızlar bugün komşuma gittim, 3 gebelik yaşamış kendisi. Adet geciktiği zaman rahim bebek Arıyor deriz dedi. Nasıl yani dedim, ben üç gebeliğimde de önceki ay gecikme oldu ertesi ay gebe kaldım diyor. Böyle bir şey de varmış haberiniz olaaaa güzeller

Bak kuzum üzülme diyemem insan yıkılıyor gibi oluyor ama çok şükür sağlıklıyızz. Stres yapıp öbür ay ki yumoşlarını kalitesiz hale getirme birtanem.
Oyle yapmaya calisiyorum her ay kendimi dinlemek istemiyorum acebalardan yoruldum psikolajik coktum ozelden yazabilir miyim aceba soze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…