- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
Caniiiimm aksilik olmus ya uzuldum cok ama iyisin ona sevindim vardir bi hayir insaallah hic bisey bosuna gelmiyor insanin basina bundada vardir bi hayir uzme kendinirabbim guc kuvvet versin yeter ki yapilir yine is guc sen yeterkiiiii iyi ol :-* :-* :-*Takvimini görünce hamilesin sandım :))) inşallah hamişsindir canım kan tahlili falan aldin mi?
Caniiiimm aksilik olmus ya uzuldum cok ama iyisin ona sevindim vardir bi hayir insaallah hic bisey bosuna gelmiyor insanin basina bundada vardir bi hayir uzme kendinirabbim guc kuvvet versin yeter ki yapilir yine is guc sen yeterkiiiii iyi ol :-* :-* :-*
Belkide bunun icin bi vesiledir :)Canimmm Allah razı olsun inşallah evet dediğin gibi herşeyin bir sebebi vardır inşallah hayırlısı olur tedavime devam ederim artık napalim
Yok daha hicbir sey yapmadim evde idrar testi yapicam bakalimTakvimini görünce hamilesin sandım :))) inşallah hamişsindir canım kan tahlili falan aldin mi?
Üzülme canım, daha fazla bekletmeden regl oldun regl olmak daha iyi , öbür ay için bedenin hazırlanacak inşallah öbür ay olur kuzum.Sabh test yaptim negatif ve cok uzuldum adet oldum cok cok uzgunum
Belki de bebiş gelecektirrrrrCanimmm Allah razı olsun inşallah evet dediğin gibi herşeyin bir sebebi vardır inşallah hayırlısı olur tedavime devam ederim artık napalim
Bekliyoruz canım hayırlı haberlerini.Yok daha hicbir sey yapmadim evde idrar testi yapicam bakalim
Olsun olsun büyüyor annesi değme yeğenimize.9 haftalık bebeğim ya bi hafta geriden geliyo ya son adet tarihine gore
O zaman gebelik olmayabilir kuzum, belki sadecegecikmiştir. Hayırlısı olsun.Yaptım negatif çıktı canım, sağlık ocağına da geç gittim doktorum yarın sabah 10dan önce burda ol dedi. Kan testim yarına kaldı. Sat tarihim 3 haziran olduğuna göre bebek 4+5 çıkıyor normalde adet gecikmesini bulana kadar bebek 5 haftalık olması lazım. Büyük ihtimal benim geç döllenme olmuş. Yani 5 hafta olmadan testte çıkmasının imkanı yok :)
Zor ya bilmiyorum ama hic umidim kalmadiÜzülme canım, daha fazla bekletmeden regl oldun regl olmak daha iyi , öbür ay için bedenin hazırlanacak inşallah öbür ay olur kuzum.
Nasil yaniKızlar bugün komşuma gittim, 3 gebelik yaşamış kendisi. Adet geciktiği zaman rahim bebek Arıyor deriz dedi. Nasıl yani dedim, ben üç gebeliğimde de önceki ay gecikme oldu ertesi ay gebe kaldım diyor. Böyle bir şey de varmış haberiniz olaaaa güzeller
Canım kadın diyelim ki bu ay gecikiyor gebelik yok öteki ay hamile adet bebek Arıyor deriz bana dedi.Nasil yani
Ümit de olmasa ne yaparız canımZor ya bilmiyorum ama hic umidim kalmadi
Cok uzuldum bilmiyorum ama icimde birseyler koptuÜmit de olmasa ne yaparız canım
Bak kuzum üzülme diyemem insan yıkılıyor gibi oluyor ama çok şükür sağlıklıyızz. Stres yapıp öbür ay ki yumoşlarını kalitesiz hale getirme birtanem.Cok uzuldum bilmiyorum ama icimde birseyler koptu
Oyle yapmaya calisiyorum her ay kendimi dinlemek istemiyorum acebalardan yoruldum psikolajik coktum ozelden yazabilir miyim aceba sozeBak kuzum üzülme diyemem insan yıkılıyor gibi oluyor ama çok şükür sağlıklıyızz. Stres yapıp öbür ay ki yumoşlarını kalitesiz hale getirme birtanem.
Tabi bekliyorum.Oyle yapmaya calisiyorum her ay kendimi dinlemek istemiyorum acebalardan yoruldum psikolajik coktum ozelden yazabilir miyim aceba soze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?