• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Baska bi sorun yok. Göğsümde agri fln da yok. Ama bi kere kimyasal gebelik gecrdm. Bide hiv agrm olmuyo adetliykn ilk günüm cok kotu geçti karın ağrısı fln yattım yani. Dedim acaba yine boyle bisey mi oldu.

Bazıları adetliken yine hamile olabiliryorms . Diyorum bnde mi böyleyim :) gebelik olsun istiyoruz ya . Hep iyiye yoruyoruz okuduğumz şeyleri

Baska bi sorun yok. Göğsümde agri fln da yok. Ama bi kere kimyasal gebelik gecrdm. Bide hiv agrm olmuyo adetliykn ilk günüm cok kotu geçti karın ağrısı fln yattım yani. Dedim acaba yine boyle bisey mi oldu.
Canım adetin in düzenli olarak olup olmadığını kontrol et kaç gün sürdüğünü filan.. Ona göre doktora git

Kızlar vok soru sordum hakkınızi Helal edin. Haa bide bgn rüyamda gördüm kiz çocuğum vardı cok mutllluydm ya :) göğsümde damarls iyice belirgn oldu mor damar fln iyice belli oldu. Gogsumn birinn ucu yuvarlak diğeri hafif böyle nasıl desem ucgen gibi duruyo.

Adetim normal 1 gun flan once yada snra oluyo
Canım demek istediğim benim adetim 3 gün kesik kesik ve düzensiz olarak oldu. Bi hafta sonra nokta kadar kan geldi şuan adetim gecikeli 6gun oldu yani ben hamilelikten şüpheleniyorum belki seninde öyle olabilir :)

Kızlar vok soru sordum hakkınızi Helal edin. Haa bide bgn rüyamda gördüm kiz çocuğum vardı cok mutllluydm ya :) göğsümde damarls iyice belirgn oldu mor damar fln iyice belli oldu. Gogsumn birinn ucu yuvarlak diğeri hafif böyle nasıl desem ucgen gibi duruyo.
Canım anladığım kadarıyla sen hamilelikte şüpheleniyorsun yada bebek istediğin için adet olduğun için bunu kabullenemiyorsun gibi geldi belki yanlış anlamış olabilirim üzülme canım sadece bekle.. :)

Canım anladığım kadarıyla sen hamilelikte şüpheleniyorsun yada bebek istediğin için adet olduğun için bunu kabullenemiyorsun gibi geldi belki yanlış anlamış olabilirim üzülme canım sadece bekle.. :)
kabullnemiyorum bilmm. Ama hâlâ ümidim var. Adet olduğumda da hâla umudim vardi.kndi hamile gibi hissediyordumm. Goguslerimde böyle olunca hic olmadi boyle acaba mi bl diyorum acaba. Bide böyle bi yazi okuyunca hamile olanlarda gebe olabilir die. Bi heves umut iste. Rabbbm hyrlsini vrsn ins

kabullnemiyorum bilmm. Ama hâlâ ümidim var. Adet olduğumda da hâla umudim vardi.kndi hamile gibi hissediyordumm. Goguslerimde böyle olunca hic olmadi boyle acaba mi bl diyorum acaba. Bide böyle bi yazi okuyunca hamile olanlarda gebe olabilir die. Bi heves umut iste. Rabbbm hyrlsini vrsn ins
Amin canım benim dua edelim Allâh gönlümüze göre versin inşallah :)

:) yanlış anladın canm , bende ordan çok memnundum, onyarhın varsa yardımcı olmak için yazıyim dedim..
haberlerde tanıtıldığı gibi bir yer değil...
ben bu talihsizliği yaşamanıza uzuldum sadece
Evet canım yaaa yanlış anlamisim :))) bizi o kadar korkuttular ki anlatmam hele eşim anne kuzusu o kadar çok endişeliydi ki görünce çok beğendi :) tabi girmekle çalışmak aynı değil ama :) nasip değilmiş demekki

Hoşgeldin canım çok üzüldüm yaa niye öyle bisey olmuş ki
Hos buldum tatlisimm :-* Hic bir fikrim yok canım büyük ihtimal erken seçim yüzünden

Kuzum Diyarbakır Doğu'nun Paris'i her anlamda çok gelişmiş bir şehir. Ama düzen kurmak da kolay değil birtanem. Biz bu ay biraz dinleniyorum eşimle kafamızı boşaltıyoruz desek daha doğru. Allah büyük ! Eşinin Masası rahatsız canım, inşallah Hayırlısı olsun. Belirsizlik kötü şey kuzum. Gönlünü ferah tut, belki daha iyisi olacaktır , biz bilemeyiz canım.

Öyle canım vallahi hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi belki daha iyisi olacsktir tedavim yarım kalmıştı zaten :)

Back