Amin cnm cumlemizin inşallah...Canım ya Allahım mutlulugunuzu daim etsin. Sorun tam olarak ne canım ? Yarin geldiğinde bize de haber et :)
Sen dua et cnm Allah tan ümit kesilmez hayirlisiSlm kızlarr.. Bu ayda boş kesin. Hiç umudum yok
bu ay o kadar çok dua ettim ki yine olmadı.. Vardr rabbimin bildiğiSen dua et cnm Allah tan ümit kesilmez hayirlisi
Aynen öyle...bu ay o kadar çok dua ettim ki yine olmadı.. Vardr rabbimin bildiği
hiç bi tedavi gormuyorum. 2 ay once dktra gittim neden olmuyor diye, hormonlara bakıldı herşy gayet ii sadece zamna bırak dedi. 2 defa duşuk ysptım. 5 ay geçti son duşuktenAynen öyle...
suan ne tedavi görüyorsun...
Amin cnm cumlemizin inşallah...
yumurtalarım gelismedigi için tedavi görüyorum sorun bu... Bakalım ne zaman anne olacağız...
Ederim tabi iyii geceler simdilik...
Annem babam ailem orda canım bu sene giderim ya Allah nasip ederse. Birazda tayine bağlı bekliyoruz simdilik. Sen ne zaman gitcn canım :)
aminn canmm. Hepimize inşllh ..benim Sabrım tukenmk uzere. Çok uzuluyorum .,İyi geceler canım Allahım şifa versin bizim gibilere ve bize inşallah :)
hiç bi tedavi gormuyorum. 2 ay once dktra gittim neden olmuyor diye, hormonlara bakıldı herşy gayet ii sadece zamna bırak dedi. 2 defa duşuk ysptım. 5 ay geçti son duşukten
canm hele bi olsunda yapacqğım çok şey var aklımda ama olmuyo bi turlu.. Bklemjten çok yoruldumCanim ya hamile kaldigini öğrendiğn zaman netten bak bebek düşmesin diye dua var onu yaz göbeğinde tasi doğana kadar ben öyle duymustum
He anladım canm. Vala ben evlenmeden öncesine kadar her sene gidiyodum ailemle işte evlendikten sonra 1 kez gittim oda 2 hafta durdum eşim hasta oldu yataklara düştü çok zorluk çektik yani. Bi daha asla olmaz kusura bakma dedi :))
Yani bende anlamadım aslında nasıl müsaade etti böyle bişeye điye ama acısını da çıkardı yani sağolsunişte sen çok istedin diye kıyamadım ama çok pişman oldum sonra dedi
Bu senede gidersek görüşelim inşallah :))
Shirine-alish keşke son cumleni demeseydin içim cız etti vallah ben sizden güç alıyorum vallahi. Bu ayı saldim ben. O kadar çocuk hasretiyle yanmamiz yanlış canım olmuyorsa Rabbimin elbet vardır bi bildiği Belki çok pişman olcaz hic belli olmaz biz çok nankoruz vallah neyimiz yoksa onu israrla istiyoruz neyimiz varsa onemsemiyoruz sukretmiyoruz. Uzulmek istemiyorum hic birinizde üzülmeyin ltfen
haklısn canm hepimiz birbirimizden guç alıyoruz zaten. Burda aynı dertten arkadaşlar olmasa hepten bunalacaz.. Aslında bn ne zamn toplum içine çıksam boyle oluyorum.her koşeye çekn bunu soruyo e tabi piskolojim bozuluyo haliyle.. Yoksa allha teslimiyetimiz sonsuzBu senede gidersek görüşelim inşallah :))
Shirine-alish keşke son cumleni demeseydin içim cız etti vallah ben sizden güç alıyorum vallahi. Bu ayı saldim ben. O kadar çocuk hasretiyle yanmamiz yanlış canım olmuyorsa Rabbimin elbet vardır bi bildiği Belki çok pişman olcaz hic belli olmaz biz çok nankoruz vallah neyimiz yoksa onu israrla istiyoruz neyimiz varsa onemsemiyoruz sukretmiyoruz. Uzulmek istemiyorum hic birinizde üzülmeyin ltfen
haklısn canm hepimiz birbirimizden guç alıyoruz zaten. Burda aynı dertten arkadaşlar olmasa hepten bunalacaz.. Aslında bn ne zamn toplum içine çıksam boyle oluyorum.her koşeye çekn bunu soruyo e tabi piskolojim bozuluyo haliyle.. Yoksa allha teslimiyetimiz sonsuz
Çok şukur artik yok. Sık idrar yolu enfeksiyonu mantar gecirdim. Rahimde perde varmis alindi o sira kist varmiz bosaltilmis. Su siralar tek sikintim pco ve prolaktin yuksekligi.prolaktin icin hap kullniyorum. Pcoda bende bi sorun yaratmi 28gunde bir adet oluyorum falanbizde bir yildir istiyoruz bir yil once bi dusuk oldu bir yil once bidahada olmadi malesef herhangi bi sorun var mi peki
Canım gercekten tebrikler inşAllah sendeki sabir vanada guç verir, inanki bebek gordukce agliyorumCanım vallah bak anlatayım oku. Burda öyle insanlar var ki hamile olmamak için elinden ne geliyorsa yapılar. Hamile kalicaklar diye korkudan oluyolar. Kimilerini de görüyorum erken çocuk yaptıklarını düşünüp çok pişman olduklarını kimilerini görüyorum dunyalik mallarini satıp evlat sahibi olmaya çalışanları. Allahım herkesi bi şeyle imtihan ediyor bizimde imtihanimin bu Ya Sabir.!
El hamdulillah Rabbime ki genciz yeni evliyiz mutluyuz saglikliyiz. Önce bunlara şükür. Sonra sunu diyim ben 4 yildir evliyim ve öyle bi ortamdayım ki başkası olsa hayattan sogumustu. Her evden çıktığımda en az 5 kisiyle karşılaşıyorum hamile değil misin diye soruyorlar. Allah sahittir bi kere bile olsun gucunmadim zoruma gitmedi kimse kotulugumu istemiyo çocuklu olsamda çocuksuz olsamda kimseye yararim zararım olmaz. İnsanlar meraktan sorarlar ben de sorarim çok normal.
Anladığım konular vardı. Akrabalarimdan uç kişi var doktor onlara sizin çocuğunuz olmaz demişti bir suru sorun saymisti ameliyatları bile onermemisti hamile kaldılar çok sevindim adlarına ama çok üzüldüm kahroldum kendimi çok mutsuz ettim kimseyle konuşmak görüşmek istemedim. Doktor bana sorunun yok dediği halde olmaması onlara sans bile vermediği halde olması çok şaşırtıcı gerçekten mucize değil Tamamen Allahın kudreti gerçekten. Bunu anladım. Uzulmuyorum artik Rabbim bizede tattirsin hayirlisiyla inşallah. Sanırım ben astım o kısmı. Sagligimdan olmaktan korkuyorum. Cocuk icin Sagligimdan olsam evliliğimin bile bi anlamı olmaz.
Desteği esimden görüyorum . ama benim durumumu ancak benim durumumdakiler anlar o yüzden bende sizi coook iyi anlıyorum destek verelim ltfen
meraktan soranları anlıyorum canm tabiki çok normal ancak çok yakın insanlar istisnnasız herr gorduklerinde (bazen haftada 2 kez) aynı soruyu sorunca insan art niyet olduiunu duşunuyor..Canım vallah bak anlatayım oku. Burda öyle insanlar var ki hamile olmamak için elinden ne geliyorsa yapılar. Hamile kalicaklar diye korkudan oluyolar. Kimilerini de görüyorum erken çocuk yaptıklarını düşünüp çok pişman olduklarını kimilerini görüyorum dunyalik mallarini satıp evlat sahibi olmaya çalışanları. Allahım herkesi bi şeyle imtihan ediyor bizimde imtihanimin bu Ya Sabir.!
El hamdulillah Rabbime ki genciz yeni evliyiz mutluyuz saglikliyiz. Önce bunlara şükür. Sonra sunu diyim ben 4 yildir evliyim ve öyle bi ortamdayım ki başkası olsa hayattan sogumustu. Her evden çıktığımda en az 5 kisiyle karşılaşıyorum hamile değil misin diye soruyorlar. Allah sahittir bi kere bile olsun gucunmadim zoruma gitmedi kimse kotulugumu istemiyo çocuklu olsamda çocuksuz olsamda kimseye yararim zararım olmaz. İnsanlar meraktan sorarlar ben de sorarim çok normal.
Anladığım konular vardı. Akrabalarimdan uç kişi var doktor onlara sizin çocuğunuz olmaz demişti bir suru sorun saymisti ameliyatları bile onermemisti hamile kaldılar çok sevindim adlarına ama çok üzüldüm kahroldum kendimi çok mutsuz ettim kimseyle konuşmak görüşmek istemedim. Doktor bana sorunun yok dediği halde olmaması onlara sans bile vermediği halde olması çok şaşırtıcı gerçekten mucize değil Tamamen Allahın kudreti gerçekten. Bunu anladım. Uzulmuyorum artik Rabbim bizede tattirsin hayirlisiyla inşallah. Sanırım ben astım o kısmı. Sagligimdan olmaktan korkuyorum. Cocuk icin Sagligimdan olsam evliliğimin bile bi anlamı olmaz.
Desteği esimden görüyorum . ama benim durumumu ancak benim durumumdakiler anlar o yüzden bende sizi coook iyi anlıyorum destek verelim ltfen
Canım gercekten tebrikler inşAllah sendeki sabir vanada guç verir, inanki bebek gordukce agliyorum
Çok şukur artik yok. Sık idrar yolu enfeksiyonu mantar gecirdim. Rahimde perde varmis alindi o sira kist varmiz bosaltilmis. Su siralar tek sikintim pco ve prolaktin yuksekligi.prolaktin icin hap kullniyorum. Pcoda bende bi sorun yaratmi 28gunde bir adet oluyorum falan
Amiiiiiin cümlemize hayırlisiyla inşAllahAllahım Ya Safi ismiyle şifa versin inşallah Allahım önce sağlık versin sonra bebis versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?