Aynen öyle canım skma canınıValla kuzum bu ay hiç de umrumda olmayacak inanıyorum kendime. Olursa Allah'ın nimeti, olmazsa demek ki vakti vardır. Tabi her bişeyi bırakalım demiyorum vakti gelince doktora da kontrole de gideceğim ama artık adet Olduğum için çok şükür bildiğim kadarıyla bir üreme sıkıntım olmadığı için mutluyum.
Rica ederIm canım.Daha önce de adet ağrım çok olduğu için gitmiştim onda alttan çekmişti de bunda da mı öyle olur diye merak ettim . Tesekkur ederim
Sen neler yapıyorsun bakalımAynen öyle canım skma canını
Uyumamaya calsyrm şuan :)) sahur hazrlcam eşime bu saatten sonra uyumayim dedm uykmda yok zaten bide ustumuze taşınan var hala ses yapyo sağolsun :))Sen neler yapıyorsun bakalım
Bebek bereketi desene komşu geliyor! Iyi ettin kuzum. Bulantılar azaldı mıUyumamaya calsyrm şuan :)) sahur hazrlcam eşime bu saatten sonra uyumayim dedm uykmda yok zaten bide ustumuze taşınan var hala ses yapyo sağolsun :))
Sabah ac karnına ilaç iciyorum o çok bulanti yapyo yaa bide midem sürekli boş gbi hssedyrm oda bulantı yapyo bende durmadan tuzlu çubuk kraker yiyorumBebek bereketi desene komşu geliyor! Iyi ettin kuzum. Bulantılar azaldı mı
İyi geceler canım :))C anlarım ben uyuyacağım gözüm açılmıyortopiğimize nazar değmez inşallah
Öyle yapyrm mecburen yemek yaparken çok midm bulaniyo sadece çorba iceblyrmAz az sık sık ye kuzum hafif ve yağsız Şeyler az beslenmek de bulantı yapar
Iyi uykularC anlarım ben uyuyacağım gözüm açılmıyortopiğimize nazar değmez inşallah
Kıyamam ya kuzum yakında annen kayınvaliden vs varsa onlar yapsa yemek işini iki üç haftaya kadar bulantıların kalmaz kuzum.Öyle yapyrm mecburen yemek yaparken çok midm bulaniyo sadece çorba iceblyrm
Annemde calisyo kayinvalidemde dükkânları var orda duruyor annem her zaman yemege cagryo ama eşim de her gün gitmek istwmyo doğal olarak biraz evcimendr evden dsari ckmayi sevmez pekKıyamam ya kuzum yakında annen kayınvaliden vs varsa onlar yapsa yemek işini iki üç haftaya kadar bulantıların kalmaz kuzum.
Katlansın kuzum azcık da olsaAnnemde calisyo kayinvalidemde dükkânları var orda duruyor annem her zaman yemege cagryo ama eşim de her gün gitmek istwmyo doğal olarak biraz evcimendr evden dsari ckmayi sevmez pek
Çok kötü olursam mecburen gider zaten yapcak bsy yok :))Katlansın kuzum azcık da olsa
Ney yüksek çıktı kuzımCok konusmssnz evetbenimde aklim burda kaliyor. Internetim yokda esimn glmesini bkliyorum onn interneti kullanıyorum :) ... esmlede konuşuyorduk diyo rabbbm suan vrse belki hasta olck belki hyrsiz bi evlat olck. Dio. Belki geç evlat sahibi olmamizi istiyor dio.uzulme halimizi sukredelim dio.. smdi esimn uzuldugunu de grdum dun. Bndde üzüldüm. Diyoki hastaneye gidelim .dedim ki gebelik olmasa bnm sonuçlar öyle ckmz yuksek ckmazdi dedim.
Az kaldı geçecek inş bulantılarÇok kötü olursam mecburen gider zaten yapcak bsy yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?