19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba bende 18 de evlendim şuan 20 yaşındayım 1 senedir bende çocuk istiyorum ama olmuyo

Merhaba cnm hg, Rabbim cok aratmasin insallah tez zamanda hayirlisiyla verir umarim gerci yasin da kucukmus daha gencmissin baya ama Rabbim gonlune gore versin tebi :) en basta stres yapmaman lazim, doktora gittin mi hic?

Merhaba cnm hg, Rabbim cok aratmasin insallah tez zamanda hayirlisiyla verir umarim gerci yasin da kucukmus daha gencmissin baya ama Rabbim gonlune gore versin tebi :) en basta stres yapmaman lazim, doktora gittin mi hic?
Amin canım sağol güzel dileklerin için Rabbim bütün isteyenlere versin. Evet gittim kan verdim hormonlara baktılar gayet iyi çıktı haftaya da ultrason için gün verdi ona gidicem bakalım

Ki

Canım benim yaaa :) iki gundur yokum senden başka kimse beni sormadi :KK43: nasilsin durumun nasıl sen de yol mu birşeyler :)
Birtanem bu ay yeni umutlarla doluyuz bakalım kısmet adet bitti iki gün hasta gibi yattım bu gün daha iyiyim birtanem . Ay Taşınma işi bir dert yahu Allah Kolaylıklar versin canım, daha hamişim yazamadım ama umut fakirin ekmeği tabi :KK15:

Amin canım sağol güzel dileklerin için Rabbim bütün isteyenlere versin. Evet gittim kan verdim hormonlara baktılar gayet iyi çıktı haftaya da ultrason için gün verdi ona gidicem bakalım
Canım hoş geldin burda hep birlikte mucize bebişler geliyor birbirimizin umudu oluyoruz, olumsuz düşünmek yok!

Hmm.. anladim cnm insallah bi problem cikmaz da guzel haberlerle donersin. O zaman herhangi bir tedavi asamasi olmadi. Zamani gelmemistir belki, Rabbim cok bekletmesin

Iyiyim kuzucum sen nasilsin, pek goremiyorum seni buralarda nasil geciyor tatil
Canım ben hep akşamları daha doğrusu geceleri giriyorum ya ondan :KK49: iyiyim canım valla keyfimce kitap okuyorum uyuyorum uyanıyorum canım sıkılmıştı ya hani adet olunca folik asit
Bırakmıştım üç gündür başladım yine o da uykusuzluk yapıyor bende, sen adet oldun mu?

Hmm.. anladim cnm insallah bi problem cikmaz da guzel haberlerle donersin. O zaman herhangi bir tedavi asamasi olmadi. Zamani gelmemistir belki, Rabbim cok bekletmesin
Yok tedavi falan olmadı hiç eşimle beraber gidicez zaten ne çıkacak bakalım inşallah bisey çıkmaz da tez zamanda bende o duyguyu yaşarım çok istiyorum çünkü

İnşallah ya kötü bisey çıkacak diye çok korkuyorum Rabbim bi an önce hepimize nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı
Asla aklına köyü bir şey getirme dert varsa derman da var, daha genceciksin tazceciksin kendine sağlığına dikkat et iyi uyu dengeli beslen ve mutlu ol Gülümse canım benim inş anne de olucaksın

Canım ben hep akşamları daha doğrusu geceleri giriyorum ya ondan :KK49: iyiyim canım valla keyfimce kitap okuyorum uyuyorum uyanıyorum canım sıkılmıştı ya hani adet olunca folik asit
Bırakmıştım üç gündür başladım yine o da uykusuzluk yapıyor bende, sen adet oldun mu?

Ohh mis gibi tatilin keyfini cikar :) ben cok halsiz kaliyorum pek bise yapamiyorum evde. Adet olmadim henuz, gunlerdir olacakmisim gibi agri belirti var ama gelen gidenyok henuz tatlimm :)

Kizlar beta hcg 871.9 cikti bugunn ama keseyi gormedi dr daha :)
Kuzum hayırlı olsun bebişin sağlıkla göbüşünde büyüsün inşallah! Dikkat et kendine bol bol dinlen keyfine bak kuzum. Bizim için de dua etmeyi ihmal etmeyin hamişlerrrrr

Ohh mis gibi tatilin keyfini cikar :) ben cok halsiz kaliyorum pek bise yapamiyorum evde. Adet olmadim henuz, gunlerdir olacakmisim gibi agri belirti var ama gelen gidenyok henuz tatlimm :)
Kuzum Oruç sıcaklık vs adet tarihini etkilemiştir belki, belki de bir bebiş saklanmıştır oarayaaaa ! Bol bol Sıvı al kuzum o çok halsizlik yapabilir

Yok tedavi falan olmadı hiç eşimle beraber gidicez zaten ne çıkacak bakalım inşallah bisey çıkmaz da tez zamanda bende o duyguyu yaşarım çok istiyorum çünkü

Insallah cnm bol bol dua etmek elimizden gelen, sabirla bekleyecegiz.

Kuzum Oruç sıcaklık vs adet tarihini etkilemiştir belki, belki de bir bebiş saklanmıştır oarayaaaa ! Bol bol Sıvı al kuzum o çok halsizlik yapabilir

En cok ona gayret ediyorum, paso su iciyorum. Bakalim bekleyis suruyor, nasip kismet. Bebisimiz gelecek mi bakalim bu ay..

Insallah cnm bol bol dua etmek elimizden gelen, sabirla bekleyecegiz.
Hap kullanmıştım ben eşimin zoruyla 1 sene oldu bırakalı onun etkisi var mıdır acaba diye düşünüyorum bi de çok stres yapıyorum yani bi tek bunun için değil tabi benim hayatım stresten ibaret ondan da olmuyo olabilir mi sizce ?

Back