19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba canım aramıza hoş geldin :KK15: Oncelikle Allahım çok aratmasin canim. Yumurtanın küçük olması bence sorun değil canım bitkisel ilaçlarla bile buyuyo klomen ve diğer ilaçlarla da buyur Allahın izniyle insallah. Bu arada yumurtan kaç mm oluyo canım bizim @firdevscansu arkadaşımız tek yumurtayla hamile kaldı maşallah 15- 16 mm kadar buyumustu o ay hamile kaldı maşallah ki çok sukur :)

Seeeen nerdesin haciiii kaç gundur yoksunnn ????
pc bozulmuştu yavrum ya teldende giremedim pc yapılmaya gitmişti yeni geldi:KK45: özledim kız sizi

pc bozulmuştu yavrum ya teldende giremedim pc yapılmaya gitmişti yeni geldi:KK45: özledim kız sizi
biz de seni çok özledik durumun nasıl canım var mi bi gelişme topigin ilk sayfasona gir sen yokken bir suru Hamişimiz oldu :)))

Ayy canim ya cok az kalmis Allahim hayirli insanlarla karsilastirsin kendin gibi gonlu guzel insanlarla karsilasirsin insaallah
Amiiiiin Canim amin herkesi de bizi de inşallah Rabbim darlık sknti huzursuzluk vermesin inşallah dua et kuzumm :-*

Kizlar beta hcg 871.9 cikti bugunn ama keseyi gormedi dr daha :)
Canimmm hayırlı ugurlu olsun çok sevindim yaa :) şimdi topigin hamisler listesine eklicem seni :))

biz de seni çok özledik durumun nasıl canım var mi bi gelişme topigin ilk sayfasona gir sen yokken bir suru Hamişimiz oldu :)))

Amiiiiin Canim amin herkesi de bizi de inşallah Rabbim darlık sknti huzursuzluk vermesin inşallah dua et kuzumm :-*

Canimmm hayırlı ugurlu olsun çok sevindim yaa :) şimdi topigin hamisler listesine eklicem seni :))
hadi yaa :) çok mutlu oluyorum hamiş haberlerini aldıkça umutlanıyorum:KK46::KK46::KK46::21::21::21::21: rabbim bizede sağlıklı sıhhatli hayırlısnı verir inşallaahh bende durumlar aynı devam sende ne var ne yok kuzum

Bende yapcam birazdan yaa ama midem bulaniyo hic bisey yapasm gelmyo biraz öncede ayağa kalktm gözüm karardı duscektm
dikkat et canım aman düşme allah korusun. bende oruçluyumya ondan halim yok başım dönüyo midem bulanıyo son saatlerde migrenim tutuyo ayağa kalkamıyorum o yüzden erkenden yapıp bitirdim yemeklerimi :KK76: rabbime şükür sabrını da sevabınıda bereketinide veriyo.... sende dikkat et eşin çok tatlı istiyosa marketten şekerpare alsın hazır sen serbetini yap sadece hem yorulmazsın:KK15: bebişinide rahatsız etmezsin annesi:KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

hadi yaa :) çok mutlu oluyorum hamiş haberlerini aldıkça umutlanıyorum:KK46::KK46::KK46::21::21::21::21: rabbim bizede sağlıklı sıhhatli hayırlısnı verir inşallaahh bende durumlar aynı devam sende ne var ne yok kuzum

Darısı senin ve isteyenlerin başına inşallah eskilerden herkes hamile nerdeyse :))) sıra sende insallah doktora gidiyon mu?

ilknurrr22 ilknurrr22 kuzumm haklisin vallah kaç gundur ortalığı topluyorum :) pek ugrayamiyorum

Darısı senin ve isteyenlerin başına inşallah eskilerden herkes hamile nerdeyse :))) sıra sende insallah doktora gidiyon mu?

ilknurrr22 ilknurrr22 kuzumm haklisin vallah kaç gundur ortalığı topluyorum :) pek ugrayamiyorum
ben gitmiyorum kuzum daha sinirlendim doktor tuttu aşılama dedi daha ortada eşimin tahlilleri bile yokken ben deneme tahtasımıyım dedim vurdum kapıyı çıktım sonra eşim spermogram verdi iki kez birincide az çıktı ikincide hareketlilik sıfır çıktı proxseed verdi 3 ay kullanacak rabbim hayırlısını nasip etsin bende 6 ay daha bekleyelim diyorum ben gitmiyim hastaneye doğal yolla olur diye umut ediyorum hemen ilaçlarla hormonlarımı alt üst etmek istemiyorum doktor 6 ay daha olmazsa eşimin sonuçları değişmezse tüp bebek dedi hayırlısı bakalım eşimle yıkıldık sonuçları alınca ama atlattık çok şükür... eşim öyle suçlandı ki boşanmak istersen sana birşey diyemem seninde anne olmaya hakkın var dedi çok ağladım kızdım benden bu kadar kolay vazmı geçiyosun diye o da ağladı bunu eksiklik olarak görüyomuş bende asla bırakmayacığımı vazgeçmeyeceğimi söyledim takdir allahtan olursa hayırlısı sağlıklısı olsun olmazsa yine takdir allahtan bizim yuvamızdan huzuru sevgiyi mutluluğu eksik etmesin dedim o günden sonrada şeytan kulağına kursun hiç açmadık konuyu....

Back