19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ben gitmiyorum kuzum daha sinirlendim doktor tuttu aşılama dedi daha ortada eşimin tahlilleri bile yokken ben deneme tahtasımıyım dedim vurdum kapıyı çıktım sonra eşim spermogram verdi iki kez birincide az çıktı ikincide hareketlilik sıfır çıktı proxseed verdi 3 ay kullanacak rabbim hayırlısını nasip etsin bende 6 ay daha bekleyelim diyorum ben gitmiyim hastaneye doğal yolla olur diye umut ediyorum hemen ilaçlarla hormonlarımı alt üst etmek istemiyorum doktor 6 ay daha olmazsa eşimin sonuçları değişmezse tüp bebek dedi hayırlısı bakalım eşimle yıkıldık sonuçları alınca ama atlattık çok şükür... eşim öyle suçlandı ki boşanmak istersen sana birşey diyemem seninde anne olmaya hakkın var dedi çok ağladım kızdım benden bu kadar kolay vazmı geçiyosun diye o da ağladı bunu eksiklik olarak görüyomuş bende asla bırakmayacığımı vazgeçmeyeceğimi söyledim takdir allahtan olursa hayırlısı sağlıklısı olsun olmazsa yine takdir allahtan bizim yuvamızdan huzuru sevgiyi mutluluğu eksik etmesin dedim o günden sonrada şeytan kulağına kursun hiç açmadık konuyu....

Canım benim yaaa erkeklerin tahlilleri surekli değişiyor canım doktor bi ayda iki defa tahlil aldı ikisi bir birinden farkli yedikleri ictikleriyle kaynaklanıyor bu degisiklikler. Bunda hiç birşey yok tüp bebekten önce aşilamayi tavsiye ediyorum canim. İnşallah onlara gerek duymadan olur canım gönlünü rahat tut

Canım benim yaaa erkeklerin tahlilleri surekli değişiyor canım doktor bi ayda iki defa tahlil aldı ikisi bir birinden farkli yedikleri ictikleriyle kaynaklanıyor bu degisiklikler. Bunda hiç birşey yok tüp bebekten önce aşilamayi tavsiye ediyorum canim. İnşallah onlara gerek duymadan olur canım gönlünü rahat tut
kocamın canı sağolsunda kuzum gerisini rabbim verir diyorum artık bizdede öyle oldu bir ayda iki tahlil verdik once birazcık düşük çıktı ikincide sıfır çıktı doktorda öyle dedi sürekli değişiyo dedi hayırlısı bakalım... sen ne yapıyosun doktora devam mı

Ki

Canım benim yaaa :) iki gundur yokum senden başka kimse beni sormadi :KK43: nasilsin durumun nasıl sen de yol mu birşeyler :)

Kuzum ya yoklugun her zaman belli de, su ara tasinma islerinden dolayi islerin olabilecegini tahmin edebiliyorum. O yuzden rahatsiz etmedik seni, yoksa unutmayiz seni :KK15::KK200:

Back