19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Geçmiş olsun cnm

Amin canım,hb,Allaha şükür sağlık sorunum yok iltahaptan baska.

İltihapsa çok sukur canım Allahım sorun vermesin inşallah. Maydanoz suyu oneriyolar eğer sayfayı takip edersen deneyimli arkadaşlar yorum yapmış bu konuda iyi geldigini söylüyorlar sut maydanozu kaynar bi sure sonra bi hazneye koy popisine degmicek şekilde otur buharini içine alsın:)

Biz zaten evleneli 2 ay oldu,ve istiyoruz korunmuyoruz da
saol canım bizim evleneli 15 ay oldu bizde hiç korunmadık ilk baştan beri istedik ama nasip olmadı daha.. sizin daha 2 ay olmuş hemen stres yapma ben 6 aydan sonra neden olmuyor demeye başladım ve doğru dürüst doktora da gitmedim eylüle kadar bekleme kararı aldık eğer olmazsa öyle yapıcaz ne gerekiyorsa.. diyeceğim o ki stres gerçekten etkiliyo 6 aya kadar olmazsa bi git doktora..

Canım ben maydanoz suyla kaynatıp iciyordum,bak bunu bilmiyordum söylediğin iyi oldu

Evet canım çok duydum ben doğumluyum orda böyle şeyler çok var iki tane ebeye gittim bana da hep rahim ağzı yamuk rahimin atmiyo falan dediler düzelttiler sözde ama hala bebis yok. Ben çok sahit oldum gidip hamile kalanlara demekki onalra yaramis:) bu arada yoktur seni de merak ettim vallahi :-* Allahım elini sana şifa eylesin inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Ben şimdiden gittim bi sorun yok dedi Dr,esin de gelsin bi sperm tahlili yapalım dedi ama eşim gitmem diyor

canım nıye o kadar bekledin ki bence hemen git doktora bos yere zaman kaybediyosn

Kayınvalidem ve kuzenimin bebekleri bunlar sayesinde olmuş.. bende umutlandım gideyim ne kaybederim ki dedim inşallah faydasını görürüm canım.. bana bu ay olmazsa gelecek ay hamile kalırsın dedi içim nasıl tuhaf oldu inşallah dedim
Hastalanınca canımın hiç bir şey yapası gelmedi girdim topiğe ama yazmak istemedim takipteyim yine yani merak etme

Canım benim ya ben de kaç gundur giremiyorum ki vallahi aklım sizde gönlüm sizde Allahım isteyenlere nasip etsin hayirlisindan sağlıklısından insallah. İnşallah eli sana da yarar Allahın izniyle :) öyle demisse olur inşallah umudunu kesme.

canım nıye o kadar bekledin ki bence hemen git doktora bos yere zaman kaybediyosn
Aslında ben gittim hormon testlerim normal çıktı yumurtalıklara ve alttan muayene olcaktım ki doktorum istifa etmiş bende bıraktım eşimle anlaştık eylüle kadar olmazsa ikimizde gidicez ne gerekiyorsa yapıcaz aşılama, tüp bebek vs.
Şimdide bi kadına gidiyorum eli izinli üst mesajlarımda bahsettim bi deniyelim dedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…