- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bu benim yaaa. 25 yaşında evlendim neredeyse 8 aydır evliyiz hiç korunmadık ama bebeğimiz olmuyor. olmuyor ya olmuyor işte. hiç bir sorunumuz yok yine de ilaç kullandım olsun diye ama yine olmadı.hiç olamayacak belki de çok moralim bozuk
İnsaallah guzel haberi verebilirim canimCanım yaa inşallah hamilelik belirtisidir yaa bence tutmuştur :)
İnsaallah guzel haberi verebilirim canim
sence görünüyor mu yoksa kendimi mi kandırıyorum gerçi çıplak gözle daha belli inşallah ilaçlardan değildirİnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum içimden bir ses tuttuğunu söylüyor vallah inşallah yanilmam keşke testin resmini atsaydin buraya meraktsn catlicam :)))
sence görünüyor mu yoksa kendimi mi kandırıyorum gerçi çıplak gözle daha belli inşallah ilaçlardan değildir
Cay canim insaallah ya ama korkuyorum bi yandan tlya hala ilacin etkisindense diyeBen görüyorum vallah bildiğin cizgiii inşallah hamilesn yaaaa :-*
bende görüyoruum canım silik cıkmıs ama genelde silik cıkanlarda hamile oluyo ben 9 gün gecikmeyle yaptım 2. cizgi kopkoyu cıkar sanıyodm o kadar koyu cıkmadıCay canim insaallah ya ama korkuyorum bi yandan tlya hala ilacin etkisindense diye
valla bende daha koyu bekliyodum burdakinden biraz daha koyu tabi ama genelde hep böyle cıkıyomus kanda düsük cıkmadı ben ondan korkmstm düsük cıkarsa felan diyeAaaa ben de daha koyu bekliyodum seninkini vallahi :) demekki o da bi ümit ElifAhsen02 :) gormuyon mu
hayırlısı olsun canım olur insallahHayırlı akşamlar kızlar kadına gittim geldim karnımı kasıklarımı bastırdı yumurta oluşmamış daha 2 gün sonra gel yumurtaları çatlatması için bişey vercem dedi bakalım 2 gün sonra yine gitcez.. Yemek yedikten sonra bulantım oldu midem kalktı resmen.. kayınvalidem karnını ellediği için olabilir dedi hayırlısı bakalım..
bende gördüm çizgiyi hadi hayırlısı canımsence görünüyor mu yoksa kendimi mi kandırıyorum gerçi çıplak gözle daha belli inşallah ilaçlardan değildir
saol canım inşallah olur..hayırlısı olsun canım olur insallah
ederiz canım Allah gönlüne göre versinilknurrr22 evet gerçektende 9 gün gecikmeyle bile tam koyu çıkmamış ama benim korkum çatlatma iğnesinin bhcg etkisi var ya hala o olması umarım değildir . yarın sabah bidaha yapıcam bakalım inşallah koyulaşır haber veririm sabah dua edin @avucdolusudua
valla bende daha koyu bekliyodum burdakinden biraz daha koyu tabi ama genelde hep böyle cıkıyomus kanda düsük cıkmadı ben ondan korkmstm düsük cıkarsa felan diye
canım öyle bişey var doktorum demedi ama iğne hamilelik hormonu içeriyor ama 10 günde geçiyor etkisi diyolar ben güvenemiyorum bakalım yarın haber ederim inşaallahBu da bize umut oldu ama bak :))) çok saol canim benim ya çok aydınlattin bizi iyiki varsin :-* ElifAhsen02 canım sabah ilk idrarinla yapicaksin keisn çıkar ya çok umutlandim vallahi. İğnenin etkisi olabilir mi? Bi yerlerden okudun mu yada doktor dedi mi? Eylulll09 canım benim de öyle olmuştu kasiklarim agrimisti sürekli midem bulanmisti belim agrimisti iki gün sonra geçmişti inşallah eli şifa olur :-*