How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim ya ben de kaç gundur giremiyorum ki vallahi aklım sizde gönlüm sizde Allahım isteyenlere nasip etsin hayirlisindan sağlıklısından insallah. İnşallah eli sana da yarar Allahın izniyle :) öyle demisse olur inşallah umudunu kesme.
Aynen acaba hayırlı haber verecek olan var mı diye bakıyorum sürekli:KK51:
İnşallah canım bugün neler yapacak bakalım gelince anlatırım.. :KK66:

Aslında ben gittim hormon testlerim normal çıktı yumurtalıklara ve alttan muayene olcaktım ki doktorum istifa etmiş bende bıraktım eşimle anlaştık eylüle kadar olmazsa ikimizde gidicez ne gerekiyorsa yapıcaz aşılama, tüp bebek vs.
Şimdide bi kadına gidiyorum eli izinli üst mesajlarımda bahsettim bi deniyelim dedik..
inşallah olur canım zaten hormon testinde herşey cıkıyo

Kizlaaar ben geldiiiimmm napiosunuz nasilsinjz ? Aklım hep sizdrydi durumlar nasıl tek tek bekliyorum :))) ElifAhsen02 ElifAhsen02 canım seni çok merak ettim durumlar nasıl yaa ???
Canim bugun 12.gun sabah test yaptim belli belirsiz bicozgi var ama hqla catlatma ignesinin etkidi olabilir diye dusunuyorum o yuzden bekliyprum . Zaten.adet belirtilerim aldi basini gidiyo valla 4gun spnra belli placak rabbim.hayitlisini versin . Sen napiyorsun nasilsin canim

Slm kızlar ne zamandır yoktum kırmızılar gelince moraller sıfır oldu maalesef..:KK43:
Ne zamandır şu kocakarı bel karın kasık çekenleri araştırıyordum ve birini buldum eli izinliymiş çoğu kişinin bebeklerinin olmasına vesile olmuş benimde geçen hafta 3. günümdü öyle gidilmesi gerekiyormuş ve gittik karnıma kasıklarıma dokundu senin rahim geriye dönük ters dedi korktum bi an ama korkulacak birşey yok kendini rahat bırak dedi kasıklarımı filan masaj yapar gibi yaptı ve bir an acı hissettim tamam haftaya yine gel ilaç hazırlıycam söyleyeceklerim var uygularsın dedi ve bugün 7 gibi yine gidicez kızlar.. Belki duymuşsunuzdur eli izinli bel kasık çeken birilerini ben çok duydum belki bir umut Allah nasip ederse diye gidiyorum.. Ha bu arada ninesi ebeymiş ondan öğrenmiş..
Bakarsin vesile olur canim, Rabbim hayirlisini vrrsin insallah.. Dualarim seninle..

Berf0o0o Berf0o0o balim naptin nettin, hic denk gelemiyoruz seninle. Naptiniz tasinma temizlik vs. islerini? gelen giden bi de bu isler derken pek giremiyorsun sanirim, ozlettin kendini iyice :):KK15:

İnşallah olur,ama etrafımda o kadar örnek var ki artık korkuyorum :KK43:
Bir yandan haklisin aslinda, gunumuzde yedigimiz her turlu seye dikkat edemiyoruz ki en cok onlar etkiliyor. Ama yine de iyi dusunelim iyi olsun. Burada bayanlar hep sunu yaziyor, hic ummadiklari bi anda o ay hamile kalmislar. Yani eger biyoljik olarak bir sıkınti yoksa kafani rahat birakmaya calis. Biraz zor ama yapabildigimiz zaman olacagina inaniyorum ben...

Canim bugun 12.gun sabah test yaptim belli belirsiz bicozgi var ama hqla catlatma ignesinin etkidi olabilir diye dusunuyorum o yuzden bekliyprum . Zaten.adet belirtilerim aldi basini gidiyo valla 4gun spnra belli placak rabbim.hayitlisini versin . Sen napiyorsun nasilsin canim

Canım yaa inşallah hamilelik belirtisidir yaa bence tutmuştur :)

Berf0o0o Berf0o0o balim naptin nettin, hic denk gelemiyoruz seninle. Naptiniz tasinma temizlik vs. islerini? gelen giden bi de bu isler derken pek giremiyorsun sanirim, ozlettin kendini iyice :):KK15:

Canım benim ya bi denk gelemedi gerçekten gelen gidenim yoktu bu gün gelecekler vedalasiyoruz arkadaşlarla çağırıyorlar gidiyorum evim savaş alanı lazım olmayanlari koliledim eşim temizligi yapma bi hafta kala yaparsun bitirir ev bakmaya gideriz dedi:) oylece duruyo

Canım benim ya bi denk gelemedi gerçekten gelen gidenim yoktu bu gün gelecekler vedalasiyoruz arkadaşlarla çağırıyorlar gidiyorum evim savaş alanı lazım olmayanlari koliledim eşim temizligi yapma bi hafta kala yaparsun bitirir ev bakmaya gideriz dedi:) oylece duruyo
Anladim tatlim, Allah kolaylik versin insallah, isiniz rast gelsin :)
bu arada gunun sozu: vedalar soguk olur :KK48::p tabi bu isin esprisiydi, hayirlisi olsun her zaman icin :)

Back