19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Korkma cnm. Birikmis kan olabiliyormus, oyle pihtilasip atiliyormus. İcini ferah tut dua et, birsey olmaz Allah in izniyle..

Kizlar mrb bugun asilamamin 12.gunu cqtlatma ignesininde 13.gunu biliyosunuz catlatma ignesi gebelik hormonu iceriyor ve bi sure gebelik testi pozitif gosteriyor . Hala devam ediyo mudur merak ediyorum bu sabah test yaptim cok hafif bi cizgi cikti ama emin olamiyorum igneden mi acaba diye

sevdigimmm .!.:
Kzlar bi ricam var hamis olanlar olmayanlar karnnzn yan tarafnda bde kasgnzn yan tarafnda damar varmi bakarmsnz ben hc dkkat etmemstm bu aksam gozume carpti
Cxx. Yok canim hamis degilim ama hamis olup damar cikanlar var diye biliyorum

Canim insallah olumludur, canim benim bildigim 14 gun sonra test oneriliyor. Ama 12 de iyi zaman gecmis. İki gun daha sabret ve yine yap derim, ins tutmustur :)

Canim insallah olumludur, canim benim bildigim 14 gun sonra test oneriliyor. Ama 12 de iyi zaman gecmis. İki gun daha sabret ve yine yap derim, ins tutmustur :)[/QUOTE] canim insaallah oyledir evet aslinda erken ama sabredemiyor insan ama aslina bakarsan adet belirtilerim var

Canim insallah olumludur, canim benim bildigim 14 gun sonra test oneriliyor. Ama 12 de iyi zaman gecmis. İki gun daha sabret ve yine yap derim, ins tutmustur :)
canim insaallah oyledir evet aslinda erken ama sabredemiyor insan ama aslina bakarsan adet belirtilerim var[/QUOTE]

Canim gebelik belirtileri ile adet belirtileri benziyor ama, iyi düşün iyi olsun. Gazi insanda bulanti, bas dönmesi vs. Olmuyor bile. İnşallah diyelim Allah a birakalim gerisini. Hayirlisi olsun ins

Benim 21 Haziran ama adet Olcam kesin göğsüslerim ağrımaya başladı bile, alt karında da ufak ufak sancılar geliyor
Tatlım gogusler hamilelikte de agriyo benimde öyleydi bide adet sancılarını vardı biliyosun smdide her geçen gün goguslerim daha çok aciyo yatakta donemiyorm kolumu kaldiryorm nasıl aciyo

Rabbim benim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah,onun minik ellerini ayaklarını kokunmayi,onun minicik nefesinde uyumayı hepimize nasip etsin inşallah.

Amiiin canım aramıza hoş geldin yeni evlenmişsn Allahim mutlu mesut etsin bir yastikta beraber yaşlanmayı nasip etsin canım daha erken ama kuzum şimdiden üzülme bizden çok çok sanslisin eğer sağlık durumunda bi sorun yoksa sadece teknik olarak kendinizi geliştirin derim :)))

Amin canım,hb,Allaha şükür sağlık sorunum yok iltahaptan baska.

Slm kızlar ne zamandır yoktum kırmızılar gelince moraller sıfır oldu maalesef..
Ne zamandır şu kocakarı bel karın kasık çekenleri araştırıyordum ve birini buldum eli izinliymiş çoğu kişinin bebeklerinin olmasına vesile olmuş benimde geçen hafta 3. günümdü öyle gidilmesi gerekiyormuş ve gittik karnıma kasıklarıma dokundu senin rahim geriye dönük ters dedi korktum bi an ama korkulacak birşey yok kendini rahat bırak dedi kasıklarımı filan masaj yapar gibi yaptı ve bir an acı hissettim tamam haftaya yine gel ilaç hazırlıycam söyleyeceklerim var uygularsın dedi ve bugün 7 gibi yine gidicez kızlar.. Belki duymuşsunuzdur eli izinli bel kasık çeken birilerini ben çok duydum belki bir umut Allah nasip ederse diye gidiyorum.. Ha bu arada ninesi ebeymiş ondan öğrenmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…