- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Saol canm zahmet verdm hakkni helal et ya hafif var ama neyn nesi anlamadm bat 26bkalm ksmet artk insallah hepmz guzel haberler alrz hayrlsyla
Korkma cnm. Birikmis kan olabiliyormus, oyle pihtilasip atiliyormus. İcini ferah tut dua et, birsey olmaz Allah in izniyle..Naz_ost: 41384727 .!.:merhaba. Biraz önce lavaboya girdim ve siyah fındık büyüklüğünde bir pıhtı geldi jel ile birlikte. Bebeğim düşse kanamam olur demiçok korkuyorum
Tüp bebek yaptırdım ve şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim
Cxx. Yok canim hamis degilim ama hamis olup damar cikanlar var diye biliyorumsevdigimmm .!.:Kzlar bi ricam var hamis olanlar olmayanlar karnnzn yan tarafnda bde kasgnzn yan tarafnda damar varmi bakarmsnz ben hc dkkat etmemstm bu aksam gozume carpti
Canim insallah olumludur, canim benim bildigim 14 gun sonra test oneriliyor. Ama 12 de iyi zaman gecmis. İki gun daha sabret ve yine yap derim, ins tutmustur :)[/QUOTE] canim insaallah oyledir evet aslinda erken ama sabredemiyor insan ama aslina bakarsan adet belirtilerim var[QUOTEinşallah kumludurost: 41386544, member: 602585"]Kizlar mrb bugun asilamamin 12.gunu cqtlatma ignesininde 13.gunu biliyosunuz catlatma ignesi gebelik hormonu iceriyor ve bi sure gebelik testi pozitif gosteriyor . Hala devam ediyo mudur merak ediyorum bu sabah test yaptim cok hafif bi cizgi cikti ama emin olamiyorum igneden mi acaba diye
canim insaallah oyledir evet aslinda erken ama sabredemiyor insan ama aslina bakarsan adet belirtilerim var[/QUOTE]Canim insallah olumludur, canim benim bildigim 14 gun sonra test oneriliyor. Ama 12 de iyi zaman gecmis. İki gun daha sabret ve yine yap derim, ins tutmustur :)
Bende küçük yaşta evlendim ve çocuk istiyorum inşallah olur ya
Benimde yok canimKzlar bi ricam var hamis olanlar olmayanlar karnnzn yan tarafnda bde kasgnzn yan tarafnda damar varmi bakarmsnz ben hc dkkat etmemstm bu aksam gozume carpti
Tatlım gogusler hamilelikte de agriyo benimde öyleydi bide adet sancılarını vardı biliyosun smdide her geçen gün goguslerim daha çok aciyo yatakta donemiyorm kolumu kaldiryorm nasıl aciyoBenim 21 Haziran ama adet Olcam kesin göğsüslerim ağrımaya başladı bile, alt karında da ufak ufak sancılar geliyor
Biz zaten evleneli 2 ay oldu,ve istiyoruz korunmuyoruz daİnş canim, hg ne kadar zamandır istiyorsunuz?
Rabbim benim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah,onun minik ellerini ayaklarını kokunmayi,onun minicik nefesinde uyumayı hepimize nasip etsin inşallah.
hosgeldin tatlmmm iyiyiz sen naslsn :)))Kizlaaar ben geldiiiimmm napiosunuz nasilsinjz ? Aklım hep sizdrydi durumlar nasıl tek tek bekliyorum :)))ElifAhsen02 canım seni çok merak ettim durumlar nasıl yaa ???
Amin canım,hb,Allaha şükür sağlık sorunum yok iltahaptan baska.Amiiin canım aramıza hoş geldin yeni evlenmişsn Allahim mutlu mesut etsin bir yastikta beraber yaşlanmayı nasip etsin canım daha erken ama kuzum şimdiden üzülme bizden çok çok sanslisin eğer sağlık durumunda bi sorun yoksa sadece teknik olarak kendinizi geliştirin derim :)))
amin canım insalllaah :) hoşgeldin aramızaRabbim benim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah,onun minik ellerini ayaklarını kokunmayi,onun minicik nefesinde uyumayı hepimize nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?