- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Bnmde iki uc aksam once lahmacun kokmustu huc alakasiz bi yerde hemde koydekilere kac defa sordum yememisler sonra bida gittgmde odaya kokmuodu :) esimin yengeside bekliodu 5yildr hamileyms teyzem kizi dogrdu ablam ikinci bebegine hamile etrafim doldu tasti:)
HamismisinKuzum bana ne kokular geliyor bir bilsen
Tamam bz hepmz hamisiz anlasldi kebapta ilgnc geldi valla benmde mi burnuma koksa ne ama ben et sevmem :-DYeminle hic yalan yok burnuma kebap kokusu geliyor :))))))
Değilim kuzum koku meselesinde hassasım,Hamismisin
Mrb canım neler oldu anlatsanaMrb kızlarr. Bugun hastaneye gittim
amin inşalllah :) Rabbim hayırlı evlatlar versinMerhaba canim. Allahım hayirlisiyla size de nasip etsin aratmadan. Allah razi olsun canım verdiğin bilgi için tskler Allahım olanları bagislasin olmayanlara nasip etsin inşallah burda okuyup uygulayan olacaktır elbet Allahım hayrını kabul etsin inşallah :)
İnşallah canım yaaa hamişler çoğaldıkça dualarımızda çoğalıyor kızlar bizi unutmayınnnBugün itibari ile reglme kaldı 9 gün :) çalışmalara akşamda devam etmemiz gerekiyordu ama karın altı sancımdan ve tuvalete gitmekten bişey yapamadık,dün ve akşam çok sık idarara çıktım içimde bi his tuttu gibi ne çalışması artık diyorsancılarım oluyo ki üşütmedimde kendimi bakalım hayırlsı,bugünkü duygu durumumu sizlerle paylaşmak istedim :*
merhaba canimmm doktor ne dedi hayırlı haberler almissin inşallah??Mrb kızlarr. Bugun hastaneye gittim
:) canım benim ya bence siz çalışmalara yine devam edin. Benim de senin gibi kullandığım ilaçla alakalı sanırım karin şişliği sürekli bulantı bir iki defa da kusma kasıklarimda ve böbrek taradimda sancı var ara ara lekelenmemde oluyor turuncu adetten cilalı 4.5 gün oldu sanırım artik hesaplamiyorum :)Bugün itibari ile reglme kaldı 9 gün :) çalışmalara akşamda devam etmemiz gerekiyordu ama karın altı sancımdan ve tuvalete gitmekten bişey yapamadık,dün ve akşam çok sık idarara çıktım içimde bi his tuttu gibi ne çalışması artık diyorsancılarım oluyo ki üşütmedimde kendimi bakalım hayırlsı,bugünkü duygu durumumu sizlerle paylaşmak istedim :*
unutmam tatlm hepinize ediyorum duaGünaydın Kızlar NapıyorsunuzKilim ve tohum regl oldunmu canım sen
İnşallah canım yaaa hamişler çoğaldıkça dualarımızda çoğalıyor kızlar bizi unutmayınnnilknurrr22
Gunaydınnnnn :)Gunaaaaydin canlaaarr nasilsinizzz???? :))))
canım sen nerelerdesn yaa hic yazmysnKuzum bana ne kokular geliyor bir bilsen
Berf0o0o canım napıyosun ilaç kullanıyor musun bu ay boş mu geçecek senin
aynen canım öyle düşünmeli vardır bi hayır .. bakarsın yeni düzen yeni şehir taşınma telaşı o arada bile kalırsın hiç belli olmaz bu iş .. rabbim gönlüne göre versin inşallahBahsetmistim ya canım gynelle diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum bi ay boyunca kullanicam ama aşılama isi iptal oldu sanırım şarka gitcez orda yaparız heralde. Bu ilaç bana hic yaramadı ya midem çok kotu bahsettigim şeyleri her an yaşiyorm Yan etkisi falan okudum orda öyle yazıyordu da doktorum tatile gitmiş 15 sen önce gelemiyomusnasip değilmiş vardır bi hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?